Kakadu üreme durgunlugu


ikbalcanÇevrim Dışı

Kayıt: 17/09/2009
İl: Yurtdisi
Mesaj: 91
ikbalcanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 01:12
[QUOTE=efedeniz]Hocam su değerlerini kontrol ediyormusunuz , suyunuz temiz ve nitratsız da olsa , bazen şebeke suyunun azizliğinden ph saçma sapan yükselebiliyor .
 
Motivasyon sağlamak için çay eklemeyi denediniz mi ?
 
[/QUOTE]
Efedeniz bey,kakadu ciftim yeniden yumurtlamaya basladi.Hatta yavrular 3 gündür serberst yüzüse gecti.Ben zaten kakadulari ve ramirezileri cay demi ile yasatabildim.Hatta ramirezi ciftim de yumurtladi.(gerci ilk oldugu icin cikaramadilar)Bu arada ramirezi akvaryumumu da tanitmak istiyorum ama nedendir bilmiyorum 3 gündür foruma foto yükleyemiyorum.upload etmek isteyince baglanamiyor sayfasi aciliyor.Foto yükleme sitelerinden yükleyebilmek icin ilgili bölüme baktim ama sayfa cok kücüktü anlayamadim.Yönetici arkadaslara mesaj yazdim onlarda galiba zaten acikladik diye geri dönmediler.Bir hayirsever okursa bu yaziyi bana yardimci olsun lütfen.Kolay gelsin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Koksal GurkanÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/10/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 6964
Koksal GurkanÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 08:45
Resim yüklemede bir sorun yok. Sorun dosya boyutunda, dosya türünde, bağlantıda veya bilgisayardaki yetkilendirmede olabilir. Firewall ayarları, antivirüs ayarları kısıtlıyor olabilir. Bu tip detayları kontrol edip öyle denemekte fayda var.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

efedenizÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/09/2009
İl: Ankara
Mesaj: 1489
efedenizÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 11:05
[QUOTE=Köksal Gürkan]Resim yüklemede bir sorun yok. Sorun dosya boyutunda, dosya türünde, bağlantıda veya bilgisayardaki yetkilendirmede olabilir. Firewall ayarları, antivirüs ayarları kısıtlıyor olabilir. Bu tip detayları kontrol edip öyle denemekte fayda var.
[/QUOTE]
Köksal abime katılıyorum , dosya büyüklüklerini kontrol etmekte fayda var .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir