Kıdemli Üye Veya Özel Üye Nasıl Olunuyo :))


ecebeyÇevrim Dışı

Kayıt: 29/05/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 898
ecebeyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2016 20:26
İyı akşamlar dikkatimi cektide bazı üyelerde kidemli veya özel üye yazıyo bunların şartları nelerdir nasıl olunur

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Duman HanÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]10848,3[/B]
Kayıt: 23/10/2013
İl: Ankara
Mesaj: 1089
Duman HanÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2016 23:58
Yardımcı olmaya çalışayım.Sanırım yöneticilerimiz bu konudaki asgari şartları belirleme aşamasındalar.Henüz sitede olduğuna tanık olmadım.Verdiğim bilgiler kesin %100 doğru ve kabul gören bilgiler olacağına garanti veremem.Yalnızca kendi anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım.

1-Forum kurallarını tam anlamıyla gerçekten dikkat ederek uyguluyor olmak.
2-Yazım, imla ve noktalamaya dikkat ediyor olmak.Açık anlaşılır ve net bilgiler sunabiliyor olmak.
3-Belirli bir mesaj kotasını doldurmak.Ancak bunun için bulduğu her yere gelişigüzel olabilecek şekilde kısa ve genel geçer (elektronik ortamda kolayca ulaşılabilecek kopyala-yapıştır ürünler olmamak şartıyla) kendi deneyimlerinden oluşan teorik bilgilerden uzak duracak şekilde verilen bilgiler. (Kendi özel üyeliğim esnasında kontrol edildiğine şahit oldum)
4-Münakaşa etmemek, kurallar çerçevesinde gerçekten yardımcı olmak amacı gütmek.
5-Hobi aşamasında uzun zamanlar geçirmek bu deneyimlerini paylaşmak.
.
.
.
Yani aslında bu liste uzatılabilir.Uzatmaya lüzum görmüyorum çünkü %100 kesin doğru bilgiler olmayacak.Tamamen kendim anladığım kadarıyla bir açıklama yapmış olacağım.Bu konu birkaç defa daha açıldı forumda hatırlıyorum.Arama motorları üzerinden ya da sitemizin arama bölümünden verilmiş cevaplara bakabilirsiniz. Eminim yöneticilerimiz birkaç cümle de olsun bir şeyler yazmıştır.Kontrol edebilirsiniz.Ancak özel üye- normal üye diye bir sınıflandırma ayrıcalık vs. gibi bir durum söz konusu olmadığına emin olabilirsiniz.Yalnızca alım-satım işlemlerinde biraz daha güvenilir olduğunuz aşikar.Pozitif olarak bu anlamda birçok defa karşılaştım. Bunu geri bildirim sistemindeki almış olduğunuz güzel yorum ve yıldızlarla da sağlamak mümkündür.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.

Keyifli hobiler diliyorum.

+1: [T]103369,Parliament[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir