Kişi başı uzmanlık..


donutÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 27/12/2006
İl: Ankara
Mesaj: 3135
donutÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2007 12:09

Bu günlerde forumda yeni bir moda başladı..Birisi çıkıyor,yunuslarla ilgili herşey buraya,lepistes hakkında sorularınız,canlı doğuranlarla ilgili merak ettiğikleriniz,her sorunuz cevaplanır vs tarzında başlıklar açıyor.

 Arkadaşlar bu forumda sizin yazdıklarınızla ilgili zaten bölümler belirlenmiş durumda,size sorulan sorularda zaten daha önceden defalarca cevaplanmış olacak.Forumda bir yandan arama butonun yaygınlaşmasına çalışılırken bir yandanda yeniden konular açılmakta.

  Herhangi tür için forumda bir bölüm var zaten.Birde kişi başına başlık açılırsa ne olacak?

  Örneğin 2gün önce bir üyemiz soru sormuş,balıklarımı kaybettim(moli)akvaryum suyunu değiştirmeden yeni balıklarımı koyabilirmiyim?Yoksa bu suya devammı diye.

  Bunu soran insan yarım saat sonra başlık yazıyor foruma aynen şu:canlı doğuranla ilgili her soru cevaplanır?Sizce saşma değilmi arkadaşlar..

donut2007-3-17 12:12:39

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2007 12:30
Hata Var derseniz gereği yapılır.

Forum Kuraı No 26: Balığım yavruladı gibi, sadece balığın ürediğine dair bilgi verip, onun dışında bir bilgi içermeyen konular, benzer şekilde şu balık hakkındaki sorularınızı sorun gibi bilgi vermeyip çağrı yapıcı konular silinir. Bu gibi durumları paylaşmak için konu balığın fotoğrafı ile birlikte Canlı Tanıtımı Forumu'na açılmalıdır.

Saygılar,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir