Laptop için teknik bilgi ve öneri..


demirtas_38Çevrim Dışı

Kayıt: 02/09/2009
İl: Kayseri
Mesaj: 604
demirtas_38Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2010 01:26
Marka olarak lenovo tavsiye ederim.Ben kullanıyorum çok memnunum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

abestilÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 20/05/2007
İl: Ankara
Mesaj: 1300
abestilÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2010 11:32
Bir iki cümlede ben yazayım; zaten herkes belirtmiş ama birde ben deyineyim; hp ler de ısınma problemi olabilir, kısmen toshiba da da aynı problemi yaşayan arkadaşlarım oldu. Apple, sony çok pahalıdır ve sony zannedildiği kadar kaliteli değildir hatta bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama sonyler sanki bayaa bi sesli çalışıyor. Asus gerçekten güzel bir seçim olabilir yalnız üniveste yurdunda internettle alakalı sıkıntısı olan arkadaşların tek ortak yanları hepsinin asus kullanıyor olmasıydı; interneti kesilen, tekrar giremeyen, ağdan atılan vs. vs. problemler yaşıyorlardı arkadaşlar ama bu tamamen bizim yurdun altyapısındaki bir sıkıntının diğer pc lerce halledilip asuslarca halledilememesinden de kaynaklanıyor olabilir, bu konuyu ilk kısmette asus lu arkadaşlarıma tekrar soracağım, son olarak ben size samsung öneririm, kendim uzunca bir araştırmadan sonra samsung aldım, eşdeğerlerine göre daha ucuz (samsung leptop piyasasına 3 yıl kadar önce girdiği için olabilir), onun haricinde ısınma,ses gibi prolemleri yok, hoparlörü kalitesiz demişlerdi ama bence değil hatta kaliteli bile denilebilir ama hard diski kalitesiz, markasını şu an hatırlamıyorum lakin kalitesiz olduğunu araştırırken öğrenmiştim ki nitekim benimki bozuldu garanti yeniledi onun haricinde bir sıkıntı yaşamadım şahsen.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ilef2008Çevrim Dışı

Kayıt: 12/09/2008
İl: Ankara
Mesaj: 242
ilef2008Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2010 18:24
Bende asus var şu an piyasasda en iyi ekran kartına sahip olan modelini aldım. Tasarım için macbook öneririm. Hp yi de kesinlikle önermem.
Aslında tasarım masa üstünde olur. makul olanıda mac olanıdır Big%20smile

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

svl-17Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/03/2008
İl: Bursa
Mesaj: 469
svl-17Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2010 19:41
Cem bey öncelikle ilginiz için teşekkür ederim,ancak dediğiniz masa üstü daha iyi olur kısmı benım için geçerli değil laptop u özellikle üniversite içerisinde kullanacağım için tasınılabilir olması lazım bu özellikte laptopda var,asus son zamanlarda fazlaca tavsiye edilen bir model,ancak özellikle core i7 modellerinin işlemcisinin hızları düşük olması düşündürüyor benı core i5 olanlarda toshiba gibi diğer markaların core i7 modellerine eş değer fiyatta,su an için ne yapacağımı bir türlü cozemedim,sizin kullandığınız asus un modeli nedir acaba?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

baho038Çevrim Dışı

Kayıt: 07/11/2008
İl: Ankara
Mesaj: 395
baho038Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2010 20:15
[QUOTE=svl-17]Cem bey öncelikle ilginiz için teşekkür ederim,ancak dediğiniz masa üstü daha iyi olur kısmı benım için geçerli değil laptop u özellikle üniversite içerisinde kullanacağım için tasınılabilir olması lazım bu özellikte laptopda var,asus son zamanlarda fazlaca tavsiye edilen bir model,ancak özellikle core i7 modellerinin işlemcisinin hızları düşük olması düşündürüyor benı core i5 olanlarda toshiba gibi diğer markaların core i7 modellerine eş değer fiyatta,su an için ne yapacağımı bir türlü cozemedim,sizin kullandığınız asus un modeli nedir acaba? [/QUOTE]

En iyisi bu işi bilen yerlere gidin sorun.Forumda bulman daha zor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir