LD Akvaryumdan Alış Veriş Yaparken Dikkat


blueaortÇevrim Dışı

Kayıt: 04/02/2009
İl: Izmir
Mesaj: 487
blueaortÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 12:47
Bayadır konuyu takip ediyorum aralarda benle ilgili konuda geçti yazmak istemedim, Ama Lütfullah beyin işlerinin yoğunluğundan kaynaklı bazı şeyleri tam olarak hatırlamıyor olcağına ihtimal veriyorum.
 
Frontosaforum.com un kurucusu ben ve 3 arkadaşımdır sadece frontosa hakkında bilgi ve paylaşım yapmak bu balık hakkında bilinmeyenleri öğrenip paylaşmakdı amacımız sevdiğimiz bu türü herkeze tanıtıp yaymakdı sadece bu emin olun ticaret ile uğraşıyorum o foruma harcadığımız emeği işimize versek 1 araba parası kaybım olmuştur. Bu sorun değil zaten forumla ilgilenemediğimiz vakitlerde kuruş ücret almadan forum moderatör lerine devrettik bayrağımızı yani para ile işimiz yok.
 
2010 yılı sonunda Frontosa konusunda en çeşitli olan akvaryumcu ld akvaryum olduğu ve bir çok kişinin firmadan memnun olduğundan dolayı LD akvaryum ile görüşüp banner teklifini bizzat kendim ettim 1 sene yayınlamak karşılığında hobici olduğum için para istemedim balık varsa balık verin dedim ve 1e3d kalolo gönderdi tamamen bu doğrudur hatta kargo masraflarını bile lütfüllah bey ödedi. Bende banner i 1 sene yayınladım ve sonrasında tekrar yenilemek için irtibata geçmeye çalıştık 6-8 ay daha ha olur ha evet der diye bekledik ama kendisi ithalatlar dan dolayı yoğun olduğu için olmadı bizde banneri kaldırdık  kesinlikle kendisi ile problemimiz olmadı banneri yenilemedi etmedi diye kendisinede darılmadık forumumuzdan yaptığı banner dan memnun olmadığını belkide belirtmek istemediğini varsaydık sağolsun çok cömert şekilde bir çok yarışmada sponsor oldu kimsenin vermiyeceği hediyeler verdi yarışmada derece alanlara bizde elimizden geldiği kadar balık alıcaksak ld akvaryumu tercih ettik bir çok kez balık aldık ben şahsen 1 koloni kalolo satın aldım 250 tl den satılır iken 350 tl ödedim kendi kolonisini verdi balıklar 350 değil 500 de ederdi kusursuzdu ben o alışverişden çok memnun kaldım yaptığım tek alışverişim budur. bana banner karşılığı yolladığı balıklar inanın ne oldu bilmiyorum 1 tanesi hava kesesi probleminden ölmüştü diğerleri kimde yaşıyormu öldülermi onu bile bilmiyorum murat beye giden balıklarla ilgisi yok.
 
Esnaf olarak ld akvaryuma şunu sormak isterim her işveren bilir kimse kendi işi gibi çalışmaz elemanların tek düşüncesi saati tamamlayıp bir an önce evine veya her nereye ise gitmekdir. Ama iş veren iş yerinden çıkmak istemez kendi işi olduğu için özen gösterir ws ws.  Bu elemanlar neye göre balık yolluyor? mpiimbwe ler kalolo lar ile aynı tankdamı duruyorda? elemanlar ordan dişi erkek seçipde yolluyor? yoksa ayrı tankda durmalarına rağmen karışıklıkmı olmuş?  moba ile burundi aynı tankda durur ayrılır- mpimbwe ile kigoma aynı tankda durur ayrılır ama diğerlerinde böyle bir durum söz konusumudur?  eğer böyle bir durum söz konusu ise bile bile lades demişsiniz eğer değilse ise akvaryumlara türleri ayrı ayrı yerleştirir iken kontrol etmemiş oluyorsunuz iş takibini biraz daha arttırmak gerek Allah kolaylık versin.
 
Ld akvaryum zaten bence durumu kabullenmiş Murat bey bence ödediği parayı iade almalı balıklarıda istanbulda ld akvaryum şubesine iade etmelidir ben olsam bunu yapardım. Saygılar
blueaort2012-10-24 12:50:02

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

LD AkvaryumÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 06/07/2006
İl: Kayseri
Mesaj: 669
LD AkvaryumÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 13:01
Mehmet Bey balıkların hepsi ayrı ayrı tankta duru ve hiç bir zaman farklı balıkları karıştırmayız munkun oldugunca.Burdan şunu belirtmek istiyorum bo konu çok uzadı isterlerse 50 sayfa daha uzasın bizim elimizden gelen insanların telafısını karşılamaktır.Biz bunu yaptıgımız halde kabul görmuyordur.Artık bu konu benim konumdan çıkmıştir.Bize verilen bir hesap numarası olursa balık iadesi olmaksızın para hesabına yatar.Ama dedigim gibi ben bir çok şey hatırlıyorum ve biliyorum .Her insanın oldugu gibi bizimde hatalarımız olabilir istemeden kırdıgımız üzdügümüz herkezden firmam  adina özür dilerim.Bu işin geregi olarak yapılması gereken ne ise onu yaparız.Yoksa farklı bir şeymı yapmamız lazım anlamış degilim.Konuyu kısaca özetliyorum.Murat bey parasini her zaman alabilir.Yok beklerim derse elimize balık geldiginde telafisını yaparız.Bizim bundan başka murat beye yapacak hiç bir şeyimiz yoktur.Elimizden gelen sadece budur.Biz sizlere balık gönderirken menmun etmek için balık göndeririz.Menmun etmemek için degil.Hiç bir esnaf karşisındakı insani kandırarak biryerlere varamaz.Biz firma olarak sadece bir balıkta farklı bir ırk çıkmıştır.Onu kabul ediyoruz.Hiç birini sevmedi ise onuda kabul ediyoruz.Varmı başka yapmamız gereken.?????

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2012 13:23
3- Bu bölüm, hobicilerin istediğini elde edemediği firmalardan intikam alması için değil istediklerini almaları için açılmıştır. Firmaya karşı yapıcı, sorunu çözücü bir tavır ile yaklaşınız. Suçlayıcı ve sert ifadeler firmanın hatayı kendisinde araması yerine savunma refleksi göstermesine sebep olabilir. Hoşgörüsüzlük, hoşgörünün alamadığı şeyleri alamaz ancak hoşgörü hoşgörüsüzlüğün alamayacağı şeyleri alabilir.

6- Geçmiş konulara bakılırsa, şikayet konusu ile ilgili bilgisi olmayan üyelerin konuya yorum yapması, konuyu çözüme kavuşturmadan çok çözümsüzlüğe ittiği görülmüştür. Bu nedenle şikayet var konularına eğer konunun gidişatını değiştirecek, kayda değer bir yazı yazmayacaksanız, lütfen müdahil olmayınız.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir