Lepistes türleri


ateshÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/11/2007
İl: Ankara
Mesaj: 478
ateshÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2009 00:19
  Ahmet bey;
Türden türe değişiyor olabilir genel olarak bahsedildiğinde litaretürler öyle yazıyor. Dediğinize katılıyorum bende mesela red nose shrimp okadar dayanıklı değilken CRS( Crystal Red Shrimp) gayet sağlıklı büyüyor.Esasında benim gözlemlediğim kadarıyla gençliğin çok alakası var. Genç olan karidesler suya adapte oldukları zaman kolay kolay problem yaşanmıyor.
 
  Raif kesinlikle dediklerine katılıyorum senin dediğin gibi bi yerde geç olsun güç olmasın hesabı ama gene de tank geniş olursa ve güzel, düzenli besleme olursa büyüyorlar problemsiz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

radenkoÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 17/01/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 974
radenkoÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2009 00:43
Burak bey iki haftalık olmadan ana tankta denemeni önermem. İki haftalk olduklarında ana tanka alırsan geç büyürler. Akvarumun köşesinden bir bölüm ayırırsan sorun yaşamassın iki hafta orda bak ve tanka al. Farklı yavru tankı kullancaksan mutlaka ana tankın suyundan oraya yarısını ekle haftada bir %20 su ekle yeterli olacaktır.
Arkadaşlar bu bilgilerin yeri burası değil aslında özel lepistes derlemesi yaptığım bir konu vardı orda olsa daha faydalı olcaktı ama olsun burdada olur.radenko2009-06-11 00:46:05

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir