ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
atesh
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
65
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2007 00:25
Son Ziyaret:
09 Ekim 2023 08:05
Toplam Mesaj:
478 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ateş EVRENGÖL
Doğum Tarihi:
09 Aralık 1982
Yaş:
41
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Pet Shop Açıyorum
[QUOTE=ÖmerFaruk48]
Abicim değerli yorumların için çok teşekkür ederim hobi ile çok uğraştım fakat dediğin gibi ticaret ile çok fazlada bir bilgim yok fakat elimden geldiği kadarıyla kendimi döndürmek benim için yeterli olur gözüm yükseklerde değil amacım herkese herşeyin en iyisini en uygun fiyatlar ile yardımcı olmak bu kafa ile nereye kadar gidebilirim pek bilmiyorum ama bakalım göreceğim [:)][/QUOTE]

Bence vizyonun güzel seni mahçup etmicek bir şekilde bu kafayla devam edersen bence sıkıntı olmaz başarılı olursun yolun açık olsun herşey gönlünce olsun inşallah haberlerini bekliyoruz.
Pet Shop Açıyorum
Öncelikle hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun. İnşallah istediğin gibi olsun, Allah utandırmasın inşallah.
Nacizane bir kaç yardım için sözüm olucak 30 seneyi aşkındır hobiyle uğraşıyorum bir 10 seneye yakında ticaretle uğraşıyorum kırtasiye kopyalama merkezim var. Bir anda çok açılma güncel piyasa koşulları maalesef çok iyi değil. Ufaktan başlayarak büyürsen senin için çok daha iyi olur pişmiş olursun bende ilk ticarete atıldığımda küçük 35 metrekare de işe başladım belli zamandan sonra büyüttüm işimi her yaşanan her geçen gün bir tecrübedir. İlk olarak müşteri portföyü oluştururken hemen herşeyi alayım yapma görerek istekler üzerine gözlemler yaparsan daha başarılı olursun. Belli olmazsa olmazları alıp sonrasında yapman daha yararlı pahalı ürünü alıp satmanın bir anlamı yok demirbaş listesinde durmasında. Sonuçta aşırı stokla çalışmak anlamsız toptancılar yakında gidip temin edilebilir.

Bunun yanında müşteri herzaman haklıdır politikası izlemeli ve güler yüz çok önemli iş yerine biri geldiğinde karşıladıktan sonra isteğine göre yardımcı olmak heran gölgesi gibi dibinde durmak hiç iyi değildir.

Herşeyin yanında en önemlisi müşteri ayırt etmemek lazım ben başladığım ilk günden beri 10 kuruşluk fotokopi çektiren müşteride bir 1000 liralık müşteride aynı sonuçta bugün 10 kuruşluk fotokopiye gelen yarın 1000 liralık iş getirmeyeceği ne malum. Bir de ilk başlarken portföyü genişletebilmek için fazla kar marjına gerek yok ufak karlarla yap ki ileri de tekrar gelebilsin günlük geldi yüksek kar ettin ertesi günü var bunun gelmez bir daha onun için yavaş adımlar önemli. Elimden geldiğince edindiğim tecrübeleri başımdan geçenleri, gözlemlerimi özetlemeye çalıştım. Umarım yararı olmuştur kafanı şişirmek istemem.

Canlı önemli ama malzemesi de bir okadar önemli ben yeri geliyor akvaryumcularda yem bulamıyorum ki Ankara da olmama rağmen internetten almaya çalışıyorum millet alıyor işte Ahm gibi yemi Jbl veya Sera Tetra gibi yemler görülmüyor.
Bunlardan Hangisi Dişi
Balıklar da dişi erkekten önce sıkıntı var bilginiz olsun kuyruk kısma, dış parazit var gözüküyor bilginiz olsun. Akvaryum su değerleri ve ısı düşük olduğu için gibi problemler olmuş olabilir.
Bunun yanında ilk iki resim dekiler erkek üçüncü resimdeki ise erkek yanında yarım çıkmış olan dişi, dördüncü resimde iki dişi, iki erkek yakalanmış kadraja, beşte erkek , altı da öndeki dişi arkadakiler erkek, yedi ve sekizinci resimdekiler erkek.
Moli Yavrusuna Yem?
Gayet uygundur. Pul yemleri de farklı farklı verirseniz daha iyi olur bir öğün protein ağırlıklı bir öğün bitkisel bir öğün de hepcil(hem protein hem bitkisel beslenenler için) şekilde olursa çok çok sağlıklı olucaklardır.
Moli Yavrusuna Yem?
Merhaba balıkların gelişimi için artemia gayet iyi bir canlı yemdir. Bunun yanında kurutulmuş kabuğundan ayrılmış artemia da var akvaryum suyundan bir bardak alıp karıştırıp verdiğinizde de başarılı sonuç alırsınız. Bunun yanında cyclopsta dondurulmuş, kurutulmuş olarak da verebilirsiniz balıklarınız afiyetle yerler. Cyclops protein açısından %61 protein ağırlıklıdır. hem balıklarınız için hemde yavruları için çok faydalı balıklarınızın üreme arzusunu artırdığı gibi yavrularınızında gelişiminde katkı sağlar. bunların dışında da güzel markaların yavrular için olan özel yemleri var onlarla da taviye yaparsanız balıklarınız çok güzel gelişir ve kayıp vermezsiniz.
Akvaryem.com Şikayet
Merhaba akvaryemden yıllardır alışveriş yaparım. Bende bu şikayetler ve daha önceleri yaşadığım sorunlardan dolayı işimi de biraz garantiye almak için kapıda ödemeli yapıyorum belki biraz fark ediyor ama en azından gelmedi ne oldu nerede öyle mi böyle mi diye kafamda sorularla meşgul etmiyorum kendimi. Bu pandemi durumlarından kargoların kotalı olması , ürünün tedariği durumlarını göze alarak bitmeye yakınken veriyorum. Böylelikle sıkıntı durumlarıyla karşılaşmıyorum.
Ceylan'ı da eskiden beri tanırım. Beraber site moderatörlüğü, yöneticiliği yaptık kendisi konusunda başarılı ilgili bir arkadaş o yüzden bence eğer sıkıntılı durumlarla karşılaşmamak için benim seçtiğim yolu deneyebilirsiniz.
Dolandırıldım Mı Acaba ?bilgisi Olan Destek
Böyle sitelerden almadan ilk önce kapı da ödeme var mı ona bakıyorum eğer kapıda ödeme olayı varsa ozaman alıyorum kapıda ödeme şeklinde en azından bana geldi mi gelmedi mi nasık olucak gibi kaygılarım olmuyor. Benden para gitmiyor sonuçta geç gelir ya da hiç gelmez kaybettiğim birşey olmuyor böylelikle kafam da rahat oluyor.
Belki 10 lira falan fazla veriyorum ama rahat oluyor için ferah bir şekil de yoluma devam ediyorum.
Bence bundan sonra böyle bir yol izleyebilirsiniz.
Ankara Çayyolu
Evet oradan bahsediyorum sirkülasyonu olan yemlerde fiyatlar yüksek malzeme özellikle filtre gibi ürünler eski fiyattan olduğu için güncel satılan fiyatlara göre çok uygun oluyor şimdi almak istenilse asla alınmaz o fiyatta okadar arada fark var en uygun satan yere göre bile daha uygun.
Ankara Çayyolu
[QUOTE=cans]Merhaba herkese keyifli hobiler.[:)]
Ankara çayyolunda yaşıyorum.
Bu tarafta akvaryum işi ile ilgilenen ve hobisiyle ilgilenen pek yok.
Burdaki petshop malzeme balık vs fiyatları çok yüksek..
Ulus tarafına gidemiyorum o tarafta pek işim olmuyor.
Benim aradığım uygun fiyatlı ve malzeme çeşidi çok olan bir yer çayyoluna yakın yerler. Araç ile gidebilirim..
Birde 35x35x35 bir tank arıyorum aqua clear nano low tech bitkili karides akvaryumu yapmak istiyorum nerden temin edebilirim.[:)]
[/QUOTE]

Merhaba
Bende Çayyolundayım evet Çayyolunda fiyatlar daha pahalı kesinlikle ben alışveriş için Panorada ki Club Safari'ye eski fiyatlardan olduğu için fiyatları uygun oluyor. Onun dışında Balgatta Discusshop veya Emek'te Nudo Konsept akvaryum'a gidiyorum. Fazla zaten akvaryumcu kalmadı Kızılay falan var ama vaktim olmuyor aynı durumda olduğumuz için bilgi vermeye çalıştım.
Ankarada Petshop
Aleyna akvaryum sert balıkları rahatlıkla bulma durumu olacaktır. Bir de aradıklarınız bulabileceğiniz Keçiören de Kansoy akvaryum var G. Amerika cichlidlerinden nadir olanlarından özellikle elinde vardı. Bildiğim kadarıyla Aleyna akvaryum civarında bir iki bu aradığınız tarzda balıkları satan yerler var adları aklıma gelmiyor hatırlarsam tekrar paylaşımda bulunurum. Bir araştırın Aleyna akvaryum iki şubesi var yırtıcı tabir ettiğimiz balıkların yoğunluklu olduğu yer gibi geliyor. Bir de Kızılay daki akvaryumcular var orada da bazen ciddi güzel türler karşımıza çıkıyor ama ben uzun zamandır gitmedim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.