Make Your Change!


MelihKayaÇevrim Dışı

Kayıt: 10/04/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 578
MelihKayaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 23:25
[QUOTE=Mastaba] [QUOTE=wessemeth]Baştan sona hatalı bir konu bence.İsim evvela türkçe değil bunu ilk sorun olarak görüyorum.Ayrıca 60 litrede sarı prenses olmaz diye mesaj atacakken birde baktım yunu.O hiç hiç olmaz inanın bana.Zaten yunuslar yavaş büyüt.O hacimde hiç büyümeyecekler.Daha sonra size yavru diye kaç cm balık satacaklar bilmiyorum ama yunus cinsiyeti için en aşağı 7-8 cm falan olmalı.Yoksa zo.Hele ki 3-4 cmlik yavruda adan bunu iddia ediyorsa birdaha uğramayın oraya... [/QUOTE]

Tabi bizde onaylamıyoruz o hacimde o balıkları ama biz sadece tür önerebiliriz.Yapmasını zorunlu kılamayız.Ona göre yunus için tavsiyeler verdik.
[/QUOTE]
Bu Yunus Cichlid'in 300 litreden daha az bir hacimde beslenmesi gerektiği gerçeğini değiştirmez. Kimse arkanızdan öneri yapın diye zorlamıyor yapmanız gereken tek şey Yunus cichlid'in o hacimde besleneceği ancak hiç sağlıklı olmayacağı hatta o balığı eziyet olacağını söylemektir. Yok eğer kesinlikle tavsiyede bulunulacaksa 60 litreye uygun türleri yazabilirsiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir