Malavi Balık Yakalama


AxiboYÇevrim Dışı

Kayıt: 11/09/2010
İl: Kocaeli
Mesaj: 808
AxiboYÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 09:48

Dalış Ekibi:

Bir dalış ekip dört kişiden oluşur. En deneyimli dalgıç da lideridir. Bu takım da dalış ve ne yakalamak başlar kime öyle. Ayrıca bu hisse fiskebog sorumlu adam. Daha iyi olasılıkla aynı ve olan türler belirlemek için yeni ve ilginç balık bulmak zaman kitap kullanılır. o bulmak için / o tür biridir.

Bunun yaklaşık daha derin değilse, bir anda hemen hemen her zaman iki dalış. 32 metre kompresör derinliklerinde iki kişi havaya teslim etmek zor olduğunda.

 

Kompresör 4,5 HP bir Honda dört zamanlı motor ile tahrik edilir. Kompresör ayrıca motor benzin biterse ve üstü düşünülmelidir zaman teneke kutu yedek için kullanılan 12 litrelik dalış silindir doldurur. Şişe kırık hava her yılan iki dalgıçlar için. Son olarak, normal dalış ekipmanı için düzenleyici bir hortum bağlı bir kabuk vardır.

Bu sistemde sadece filtreleme kompresör bloğu üzerine monte hava filtreleri bir çift. Ben İş Teftiş Danimarka onayladığınız sanmıyorum. Dalış için kompresör hava da periyodik olarak değiştirilmesi gereken bir karbon filtresi ile itilir önce, her zaman su ve yağ ayırıcı var.

Onlar akla gelebilecek her şekilde bu söz ne zaman oldukça sert tedavi almak donatılmış. Örneğin, hortum için tıkaç gibi kaldırın. Hava kaçar sızdıran eklemlerin bir sürü neden olur.

Dantel ile sarılmış plastik şeritler kullanılarak bol bu kaçakları mühür! Bu hava biraz durdurabilirsiniz ...

 

Aşağıda dalgıçlar olsa da, orada kompresör sorumlu biri her zaman çalışır ve dalgıçların hava tüketmemek. Yanlışlıkla pervane ile hat kesme kalmaz diğer tekne yol su altında dalgıçlar aşağıdaki sorumludur, bu kürek ile yapılır. - Bu tanıdık nedeni olarak bazı hoş olmayan sonuçlar olabilir ... onlar dalgıçlar izlemeniz nedeni onların yılanlar artık daha yaklaşık. 60 metre.

Dalgıçlar yaklaşık bir ağ paylaşımı. Yüksekliği 2 metre ve uzunluğu 12 metre. O iki olmak daha kolaydır zaman çok hızlı balık sürece Genellikle, bağımsız iki ucunda yer alan çalışmaktadır.

 
Bir dalgıç için bazı balık gördüğünde ya da "özel" yani denir. nadir balık, onu içine tahrik ve elle yapılabilir böyle bir mesafede balığın etrafını net yere başlar. O web ve balık bir varil etrafında yüzer iken deneyimli bir dalgıç kadar elinde boyutu 8-12 cm 14 balık olabilir. Yeterince balık varsa namlu yerleştirilir ve yakalamak devam eder.
 
 
Onlar yakalamak ile bittikten sonra ya bir şamandıra ile işaretlenmiş bir ip dekompresyon varil koymak veya ağ ile birlikte yerleştirilir ve dalgıçlar teknede onlarla yerlerde ticaret kadar devam edecek.

Böylece denizaltı çalışmaları iki tekne insanlar ve iki her zaman vardır. Su üstünde iki gereklidir kandaki azot içeriği azaltılmış olur. Bu şekilde tam çalışma kullandı.

 
 

Onlar dekompresyon için varil yerleştirilir ilk kez yaklaşık. Onlar yakalandı nerede 5 metreden daha yüksek. Daha yüksek çıkması halinde mesane hızlı basınç bunun dışında ortadan sayıdan daha genişletilmiş ve balık böylece ölecek yüzmek olacak.

Bir sonraki dekompresyon 5 metre yükseltilmiş önce balık en az 6-7 saat dekompresyon yerleştirilir, daha hassas türler 1 güne kadar var. Balık aldı ve eve taşınacak 1-2 yüzeyin altında ayaklar ve hazır olana kadar bu dekompresyon birkaç gün sürebilir.

 
 
Videoyu ekledim ama bir türlü göstermedi link olarak sundum.
 
Çevirmek için yeterli ingilizcem olmadığı için google çeviri kullandım umarım anlaşılır olmuştur.Saygılar
AxiboY2011-11-02 09:55:00

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Alper DecalÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/11/2008
İl: Ankara
Mesaj: 653
Alper DecalÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 11:38
Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık.Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Muhammed ÖZDEMİRÇevrim Dışı

Kayıt: 09/09/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 12
Muhammed ÖZDEMİRÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 15:48
Güzel Paylaşım. Tşkler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

selcuk_21Çevrim Dışı

Kayıt: 03/12/2009
İl: Ankara
Mesaj: 55
selcuk_21Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 20:39
Çok teşekkürler kardeş 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SELAMİÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/09/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1319
SELAMİÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2011 17:58
Tebrikler çok güzel bir paylaşım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir