Melek Balığı Yavru Hk.


naimkaya35Çevrim Dışı

Kayıt: 29/05/2016
İl: Izmir
Mesaj: 68
naimkaya35Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2018 22:11
Merhaba arkadaşlar melek balıklaarım yavruluyor ama birtürlü büyütemiyorlar şuan yeni yavrular 3 4 gündür serbest yuzuyorlar artemia veriyorum ayırmama gerek var mı ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KınayuÇevrim Dışı

[B]14703,1[/B]
Kayıt: 02/10/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 21458
KınayuÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2018 01:36
Selamlar yeni yavrularınız hayırlı olsun öncelikle [:iyi:] Daha önceki denemelerinizi bu dediğiniz şekilde yaptıysanız ve başarısız olduysanız bu sefer yavruları ayırarak deneye bilirsiniz .
Yavruları şuan bulundukları akvaryum suyundan % 30 -40 kadar alarak üzerini dinlenmiş su ile tamamlayın ve yavruları alacağınız akvaryum suyuna bir keç damla mavi metilen damlatın ve yumurta kaynatarak her öğünde dipte birikerek tortu oluşturmayacak şekilde sarısını çay kaşığında iyice ezerek bir tülbent şeklinde bir şeyden geçirerek verin büyük parça ve olası fazlasının suya karışmasını önleyerek verin. Verdiğiniz artemia da olabilir kararında ve öğününde verin oda besleyicidir.
Akvaryumlarına bir hava taşı koyun ve suyu hafiften dalgalandırsın hareket yaratsın bulundukları akvaryumda çok çok düşük bir ışık kaynağı sürekli yansın. Akvaryum ısısı yavruları aldığınız akvaryumla yeni aldığınız akvaryum ısısını sürekli aynı tutmaya çalışın ve akvaryum tabanınız sürekli temiz olsun ani ısı değişikliklerine su değişimlerinde dikkat edin bir de bu şekilde deneyin bakalım [:iyi:]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir