otto ve kısırlık


ErroRPacKÇevrim Dışı

Kayıt: 26/07/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 223
ErroRPacKÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2008 19:05
Arkadaşlar otto extra bits aldım aslında sera granured alıcaktım ama akvaryumcu bunu çok tavsiye etti. Okuduklarıma görede kısırlık yapıo diolar. Sizce bu ne kadar doğru ? Üzerinde baya bi türkçe açıklama var Tarım ve köy işleri bakanlığının izni ile ithal edilmiş.  İçeriği çok güzel ama karotein mi ne öle bi madde var sanırım renk hormonuydu bu. Neyse bu yem kısırlık yaparmı. Yaparsa ben bu yemi napıcam Big%20smile

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

HashishinÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/09/2006
İl: Ankara
Mesaj: 556
HashishinÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2008 19:15
Murat Bey ne zamandır Otto yemlerin kısırlık yaptıkları konuşulur durur ben birkaç kez kısırlık yaptığına tanık oldum bence kullanmayın.Çok öneren akvaryumcuya geri verin ve dediğiniz gibi Sera granured alın.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ashkınÇevrim Dışı

Kayıt: 01/05/2006
İl: Ankara
Mesaj: 536
ashkınÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2008 19:24
Kafama sanki bişeyler oturdu. Ben bu yemi 2006 da 100*30*45 lik akvaryumla birlikte aldım balıklarım mükemmel oldu çok hızlı büyüdler ama ne yaparsam yapayım hiç biri yavrulamadı, geçen sene de bu yemi kullanıyodum balıkları değiştirdim ama yine hiç biri yumurtlamadı. Aslında 3 kere prenselerim yumurtladı ama en fazla 4. günde yumurta diye bişey kalmadı ve daha da büyüdüklerinde hiç yumurtlamadılar. Sadece zebralarım yavru yapıyodu ama onlara başka kalitesiz bir yem veriyodum başka akvaryumdaydılar. Demek malawilerimin hiç birinden yavru alamamamın nedeni buymuş. Çünkü bu 135 lt akvaryumda 3 dişi 1 erkek prenses ve 2 dişi bir erkek portakal prenses vardı. hep çiftleşiyolardı ama yumurta diye bişey olmuyodu. Zaten yumurtladıkları zamanda balıkları aldığım ilk zamanlardı vay be. Bence kesinlikle bu bilgi doğru o yemi kullanmayın atın gitsin. Ben de az sonra gidip yine aynı yemden alacaktım. Allahın şanslı bir kuluymuşum demek ki.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir