ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ErroRPacK
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Temmuz 2007 21:48
Son Ziyaret:
29 Şubat 2012 21:33
Toplam Mesaj:
223 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat AYDIN
Doğum Tarihi:
27 Ocak 1993
Yaş:
31
İl:
Istanbul
Meslek:
Elektronik Teknisyeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


100*40*50 7 adet mpanga :)

SON 10 MESAJI

Meleklerim
Arkadaşlar tür değişikliği yaptım. 4 adet melek aldım 4 adet lepistes aldım. Bitki ve dekarasyon tamamlanınca farklı tetra ve canlıdoğuran türleri. Karides, salyangoz gibi canlılar eklemeyi düşünüyorum. Şimdilik balıklarımdan bikaç foto yayınlamak istedim. Foto kalitesi pek ii değil kusura bakmayın.
not:Tarihler yanlıştır.

Taynatus
Buraya baktım. Benim istediğim aranızda bu balığı besleyen veya beslemiş olan varmı o kişilerle bilgi transferi yapmaktı.
Taynatus
Arkadaşlar 30 adet 1 cmlik taynatus yavrusu aldım. Bu balık hakkında pek bilgim yok forumda'da bilgi bulamadım. Portaldaki genel bilgi dışında tecrübelerini paylaşabilecek olan varmı ?
Takıldığım bir konu var
Benim para kazanma gibi bir derdim yok. Daha önce s.p iceman snow dan defalarca yavru alıp büyüttüm. Ancak bu balıklar bana biraz farklı geldi o yüzden takıldım. Balıktan para kazanmam zor yavrular daha elektrik parasını zor karşılar...
Takıldığım bir konu var
Çıldırmak üzereyim anüs vent kontolü yapıyorum hepsi 100% dişi çıkıyor. Akvaryuma salıyorum bir tanesi şekil renk haraket olarak %100 erkek oluveriyor. Ve titreyerek karnı şiş olan bir dişiyi çekmeye çalışıyor. Gıcık oldum yardım edin.

1 Tane baskın erkek 2 tanede çekinik erkek tespit ettim. Yanlız bu iki erkek yakalıyacağım anda rengini öyle bir solduruyorki bildiğin dişi oluyor. Bu tür beni çok bunalttı...

Az önce erkeklerden birini yakalayıp çıkardım. Ama sanırım 1 tane daha erkek var :(
Ağzı Dolu Saulosi Dişim
Bence akışına bırak ;)
Takıldığım bir konu var
Arkadaşlar abiler. 1 cm iken alıp büyüttüğüm şu an tahminimce 7-8 aylık 5-6 cm lik mpangalarım sürekli tüpçük çıkarıyor karınları şişiyor sonra boşalıyor vs. Ama piyasada yavru yok. Daha önce malawi türlerinden yavru aldım tecrübeliyim ama mpangalarda cinsiyet ayrımı konusunda sıkıntı çekiyorum. Tip olarak 6 erkek 1 dişi gibi görünüyor ama anüs vent kontrolü yaptım 4 erkek 3 dişi çıktı. 1 erkek 3 dişi bırakıp birde şansımı öyle deniyeceğim. Akvaryum 200 lt sera flora ve trophical pul yem veriyorum akvaryumda kavga stres durumu yok geniş geniş yaşıyorlar. Su cam gibi tertemiz. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? 
Mpanga Hakkında Birkaç Soru
İcemanlar kalsın o zaman. Taner abi link için saol. İncelemeye başladım.
Mpanga Hakkında Birkaç Soru
Arkadaşlar abiler. 200 LT akvaryumumda 8 adet mpanga (5 cm) 6 adet iceman var (4-5 cm). İcemanları dahan yeni aldım iyimi ettim kötümü bilmiyorum heralde yakın zamanda elden çıkarırım. Sizin tavsiyeniz nedir? Şimdi asıl sorun mpanga ların cinsiyetini belirleyip koloniyi oluşturmak. Farkettiğim 2 erkek var. Bu 2 erkek birbiriyle kavga ederken mükemmel derecede renk alıyorlar ama kavga biter bitmez çok fazla solup çekiliyorlar. Sanırım bir erkeğin baskın olması için tek erkek bırakmam lazım. Şimdi kesin olarak cinsiyet belirleyip koloni oluşturmak için anüs vent kontrolü önerirmisiniz? Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz ? Ve icemanları çıkarmamı tavsiye edermisiniz? Şimdiden saolun...
Kaç Kişiyi Bu Hobiye Kazandırdınız?
Sadece 1 Big%20smile Ama bilinçli Göz%20Kirpma

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.