plati Kılıc Lepistes Bir Arada Bilgiler iceri


Fishing ChipsÇevrim Dışı

Kayıt: 12/01/2014
İl: Antalya
Mesaj: 33
Fishing ChipsÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2014 17:05
Arkadaşlar merhaba 50 litre akvaryumun icinde 5 lepistes 2 çöpcu 5 salyangoz var turu belli deil nerden geldiyse  herneyse konumuza gellim ben yanına Plati,Kılıckuyruk,Lepistes Bunların ana özelliklerini soylermisiniz lufen bir arada yaşamaları kısacası Tüm Bilgilerini kısaca Soylerseniz cok makbule geçer Saygılar .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Öğretmen AliÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 12/04/2009
İl: Bursa
Mesaj: 1210
Öğretmen AliÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2014 17:13
[QUOTE=Fishing Chips]Arkadaşlar merhaba 50 litre akvaryumun icinde 5 lepistes 2 çöpcu 5 salyangoz var turu belli deil nerden geldiyse  herneyse konumuza gellim ben yanına Plati,Kılıckuyruk,Lepistes Bunların ana özelliklerini soylermisiniz lufen bir arada yaşamaları kısacası Tüm Bilgilerini kısaca Soylerseniz cok makbule geçer Saygılar .[/QUOTE]

Hem tüm bilgileri istiyorsunuz ,hemde kısaca anlatmamızı istiyorsunuz ..nasıl olacak buşaka bir yana Kılıç biraz serttir,yavruları yer Büyük kuyruklu erkek lepisteslerin kuyruklarını tırtıklayabilir.Akvaryumunuz fazla türe girmeden balık bakılabilir.Forum içinde bu konularla ilgili binlerce yazı var.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

umutgunayÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/01/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 5099
umutgunayÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2014 17:25
O akvaryumda Lepistes ile illa tank arkadaşı olacaksa Plati olmalı. Hacim Plati için uygun olacaktır. Lepistes ile aynı şekilde beslenir. Daha iridir. Xiphophorus cinsine ait bir tür oldukları için yavru yemeye daha meraklı olurlar ama eğitilebilirler.
Kılıçkuyrukların ise istediği minimum hacmin anca yarısı var. O yüzden o hacimde sağlıklı olmazlar. Kısa ömürlü olurlar, agresif olurlar, avcılık yaparlar, yanık kalırlar (büyüyemezler).
Kılıçkuyrukları geniş hacimlerde beslerseniz gayet uyumlu ve iri balıklar olurlar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir