Prenha busines 7.0 tableteS format atmak


oliverzegÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 867
oliverzegÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2013 03:14
Arkadaşlar 10 saatlik uğraşlar sonunda prenha 7.0 tablete nasıl format atılıcağını buldum.Buldum fakat hiç bir konu net ve açık değildi .Kimi yorum yapan arkadaşlar anlamamış ve dert yanıyorlardı .Sizlere yardımcı olmak aracılığı ile resmi yazı tarzı ile değil anlıyacağınız dilden ifade ediceğim.Sormak istediğiniz sorular olursa bu konu altından devam ederiz.
                                              DRİVER İNDİRİRKEN
Önce tabletlerin sayfasına giriyoruz 

Yukarıdaki link tabletlerin olduğu link adresidir.Oradan ise  kendi tabletizi seçip  destek click ine tıklıyoruz. Ve  hafif sol tarafta yazılımlar var oraya tıklıyoruz.
Karşımıza live suit microsd kart ile format aracı.
Ve alttakilerde ...
Tabletimize uyguluyacağımız problemli dosyalar.

Alttaki dosyaları indirmeden önce granti belgemizde işletim sistemini olduğu yerde ..Örneğin adroid 4,1,4
Yada android 4,0 4 gibi yazılar çıkar .Bu sizin tabletinizde hangi sistemın yüklü olduğu anlamına gelir.
Bu sürümler i ..C..S Yada Jelly bean uygulamasıdır.
Tabletle alırken kutunuzda p44.. diye bir kod vardır .Bu kod ilede seçim yapıla bilir.
                                    Yüklerken
Live suit programını rardan cıkarıyoruz. oyun cracklar gibi olcak herşey ama önce live suitin içinde english ..pack gibi bir dosya var ona tıklıyoruz .
Sonra live suiti açıyoruz.İleri evet next format gibi yazılar gelebilir.Bunlarada okey dedikten sonra sizden img dosyasını istiyecektir.Bu dosya sizin android işletim sistemi olan ics yada jely bean dir.Sellect img ile o driveri gösteriyorsunuz .Sonra tableti kapalı halde home ev tuşu olan yerine 20 sn ya basıyoruz .Sonra usb ile pc ye bağlıyoruz .(AMAN ELİNİZİ HOME TUŞUNDAN ÇEKMEYİN )
Karşınıza bir uyarı gelcek upgradete format gibi next(evet) next diyorsunuz.Bir iki snye bekledikten sonra yükleme başlıyacaktır.1ile 10 dk arası değişir bu arada eliniz home tuşunda basılı kalcak yukleme bitince .Tekrar size uyarı gelcek format v.s gibi önemsemeyin .Usb den cıkarın tableti ve açılış tuşuna basın 15 dk bekleyin bi kendine gelsin.
Not pc niz usb driveri tanımıyorise saatin olduğu sağ altta bilinmeyen aygıt butonu çıkar ona tıklıyoruz Sonra sürücü güncelleştirme yapmamız gerekiyor bilinmeyen aygıt olarak gördüğü için 
Önünüze bir pencere çıkıcak  listeden otomatik ara kendim seçiceğim tarzından kendim seçiceğimden live suitin içindeki usb driver inf dosyasına 2 defa tıklarsanız yuklıyecektir yukleme yapılsımı diye soran herseyi kabul edin.Kafanızı karıştıran bişey olursa ben buralardayım.




Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir