Red Claw Crab (Sesarma bidens)


devÇevrim Dışı

Kayıt: 10/05/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 6
devÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2012 02:13
[QUOTE=Eray Gurdogan][QUOTE=Beth] Teşekkürler.. Cesaret edip bir daha alabilirsem işime yarayacak bilgiler.. 
Benim yengeçlerim öldüğünde biraz iğrenç olacak ama öldüğüne emin olana kadar ayrı bir yerde tutuyorum.. Öldüklerine inanmam 2 gün sürüyor.. Umarım üretiminiz başarılı olur sizde bize bakımındaki sırrı söylersiniz.. 
[/QUOTE]
Aslı hanım merhaba,
 
Sizin adınıza çok üzüldüm. Bu canlılar o kadar eğlenceli canlılar ki, ölenler olduğunda ben de çok üzülüyorum. Geçenlerde birisi Alcadraz hapishanesi gibi korunaklı akvaryumundan nasıl kaçmışsa koridorda ölmüş bedenini bulduğumda çok üzüldüm :( bazıları asi ruhlu , araştırmacı kişilikler olunca başlarına böyle istenmeyen ölümler oluyor :(
 
Neyse ben inşallah bu yengeçlerden yavru alabileceğim. Hele bir yavru alayım sizlerle deneyimlerimi paylaşacağım.
 
Sevgiler saygılar
 
Eray
[/QUOTE]

Yengeçim, yeni kabuk değiştirmişti o yüzden 2. bir kabuk değişimi olduğunu düşünmüyorum, daha doğrusu dip çekerken full dip çektim diyebilirim yarım çekmedim belkide ani su değişiminden öldüğünü düşünüyorum %80, ama benim amacım bu hayvanlardan sizin gibi yavru almak ve büyütmekti 2-3 ay kaldı benle şu an petshop'larada gelmiyor, geldiğinde özel bir akvaryumda sadece onu beslemeyi düşünüyorum. Bakalım bende buraya aktarabilirim gelişen olayları.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir