sahibinden.com da verilen gönüllü sahiplendirme evcil hayvan ilanları


EmirkÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 31/10/2011
İl: Ankara
Mesaj: 662
EmirkÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2014 11:50
Emin olun o kadar pahalı canlıları bedava veren insanlar var ama verecekleri kişiyi ince eleyip sık dokuyorlar. 7-8 sene önce köpek sahiplenmek için ilanları karıştırırken cavalier king chales spaniel cinsi 2 adet yavru dişi köpeği ücretsiz sahiplendiren birini görmüştüm, telefonla aradığımda gerçekten hiçbir ücret talep etmediğini ama sözleşme imzalatmak istediğini öğrenmiştim. Tabii adam HAKLI OLARAK birsürü şart sundu, gözüm korktu.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

whoamiÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 13/08/2015
İl: Istanbul
Mesaj: 1982
whoamiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2016 16:02
Merhaba, konu eski. Ama yorum yapmadan edemedim. Henüz 14 yaşındayım, konuyu da at ilanlarına bakarken buldum. Biniciyim, kendi atım olmasını uzun zamandır istiyorum ama çok zor. Köpek ise imkânsız maalesef siteden dolayı olmuyor. Kedim var, kuşum var, balıklarım var. Kızınız şimdi biraz daha büyümüştür. Onunla çiftliklere gidip atla tur yaptirabilirsiniz. Barınaktan benim gibi bir kedi sahiplenebilirsiniz, eğer hala kızınız bir hayvan istiyorsa. Emin olun kedinin bakımı cidden kolay ve masrafi az. Belediyelerin çoğu aşıları ücretsiz yapmakta.

#satinalmasahiplen

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

balikseventrÇevrim Dışı

Kayıt: 16/08/2014
Mesaj: 38
balikseventrÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2016 23:32
Tanıdıklarımın çoğu kez ve benim bir kez başıma geldi. Bir daha da aramadım hiç o yüzden sizi anlıyorum. Bana kalsa gönüllü sahiplendirmeden bir can dost edinmek isterdim ama maalesef şu günümüz şartlar da bu zor. Adınıza çok üzüldüm umarım Allah yardımcınız olur.

birolpasifik Hayvan ticareti çok mu iyi bir şey sizce ? O güzel dostlarımız parayla satılması güzel birşeyse sizin için diyecek bir söz bile bulamıyorum. Gönüllü sahiplendirme aslında çok doğru bir şey hadi onu geçelim petshop da bazı satışlar için yasaklama geldi bu da ne kadar evcil ticareti yanlış bir şey olduğunu ispatlıyor. Sadece olay bu değil ilan açılırken ücretsiz yazılıyor telefondan acılınca para istiyor. Buda bir nevi dolandırıcılık yöntemidir kusura bakılmasın. O zaman cesaretleri varsa ilan açarken para istesin ve öyle alıcı bulsun böyle kandırarak değil.



[EDIT]balikseventr,2016-02-08 23:33:13[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir