Saulosi Yem Diyeti Hakkinda


ancyraxÇevrim Dışı

Kayıt: 13/07/2016
İl: Ankara
Mesaj: 6
ancyraxÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2016 14:15
Merhabalar,

Arkadaslar forumdaki bilgilerden yararlanarak Saulosilerim icin asagidaki yem cesitlerinden siparis verdim. Yemler ve ögunlerin dagilimi konusunda tecrube ve bilgilerinizi paylasirsaniz memnun olurum.

Yemler :
1. Tetra Pro Vegetable,
2. Tetra Phyll,
3. Tetra Color Crisps,
4. Hikari Cichlid Excel,
5. Hikari Cichlid Gold Color,
6. Tropikal Spirulina Super Forte (36%) (40ligindan yoktu),
7. Tropikal Malawi,

NLS Thera -A ve Dainici ilerde uygun denk gelirse eklemeyi dusunuyorum, bunlari aldigim sayfada NLS ve Dainichi yoktu yoksa onlar da aklimda. Ayrica yabanci birkac forumda Hikari konusunda cok olumlu yorumlar okudum. NLS ye göre baliklarin buyumesi ve renkleri konusunda da daha memnun olduklarina dair yorumlar okudum. Protein icerigi yuksek olmasina ragmen yag orani en dusuk yem oldugundan bahsediliyor ve bu yuzden bitkisel beslenen ciklitler icin en yararli protein kaynagi olarak Hikari tavsiye ediliyor ama kullanan bilir tabiki.

[URL]http://www.cichlid-forum.com/reviews/view_product_details.php?id=27&pg=all[/URL]

Yemleri 100-250 ml lik en kucuk orjinal ambalajinda siparis ettim. Bittikten sonra faydalarina ve sonuclara ve sizin yorumlariniza göre artik hangilerine devam edilip edilmeyecegine karar veririm ancak öncelikle bitkisel beslenen ciklet turleri icin bu yemler nasildir? Siz olsaniz bu yemlerle ögun dagilimini nasil yapardiniz?

Tesekkur ederim,
[EDIT]ancyrax,2016-07-26 15:57:54[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ancyraxÇevrim Dışı

Kayıt: 13/07/2016
İl: Ankara
Mesaj: 6
ancyraxÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2016 14:04
Arkadaslar yorumda benzer konular var, onlardan fikir aldim ama bahsettigim durumda "siz olsaniz ne yapardiniz?" sorusunun cevabi benim icin önemli. Bilgilerinizi ve önerilerinizi paylasirsaniz memnun olurum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir