Sitede oyun?


EnatiopuSÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 17/10/2006
İl: Antalya
Mesaj: 2009
EnatiopuSÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2006 13:19
 Merhaba arkadaşlar; Sitenin anasayfasında yukardaki hareketli animasyona bakarken aklıma geldi. Uzun zamandır aklımda olan bir fikir vardı uygun bir şehirde uygun büyüklükte, isteyenlerin katılımı ile yaptırılacak bir akvaryum,bu akvaryumu kurup isteyenler içine balık gönderecekti ve herkezin ortak bir akvaryumu olacaktı. Tabiki mümkün değil!  Ama dediğim gibi yukardaki animasyona bakınca bunu neden bir oyun şeklinde sitede yapmayalım. 20-30 balık içerisinden isteyen kendi özelliklerini tanımladığı balığını oyuna yüklesin, bakımını, gelişimini kendi yapsın. İlerde belki üreseler filan  Yani bir çeşit balık yetiştirme similasyon oyunu. Hazırda böyle birşey varmı siteye yükleyip oynayabileceğimiz veya hazırlanabilirmi bilmiyorum. Güzel, diğerlerinden farklı birşey olurdu sitede. Olması çok güç birşey belki ama yinede nasıl fikir?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

onuruygunÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 30/07/2006
İl: Kocaeli
Mesaj: 7768
onuruygunÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2006 13:23
Eğer eften püften, aşırı dandik, kimsenin 15 saniyeden fazla ilgi göstermeyeceği birşey istemiyorsanız bir grafiker grubu, birkaç programcı tutmalı ve maaşlarını vermeliyiz. Bahsettiğiniz pek ucuz birşey değil, yapımı da kolay bir iş değildir. Bu işler maalesef dışarıdan göründüğü gibi değil.

Biz bir kere oyun yapmaya kalkışmıştık. Grafik işinin başında ben vardım. Yalnız programlama için bulduğumuz arkadaşların hiç biri işe para almadan başlamaya, parayı satış ortaklığından almaya yanaşmadı. Para almadan işe başlayacak olanlardan ise hayır gelmedi. Şahsen ben bu tip bir olayda grafik konusunda yardımcı olabilirim ama özellikle yapay zeka başta olmak üzere programlama için kalifiye elemanlar bulmanız gerekiyor.
encort2006-11-13 13:26:52

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir