Sp Ve Iceman Yavru Alma Sorunu


MahrelÇevrim Dışı

Kayıt: 21/11/2014
Mesaj: 103
MahrelÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2016 00:45
Merhaba arkadaşlar ıceman ve sp cikletlerimden aldığım yavruları hiçbir şekilde yetiştiremedim yavrulukta besledim olmadı doğal yolla akvaryumda kendi kustu, yavru tank aldım orda kendi kustu en son ıceman 17. Günde kusturdum ama biraz yaşadıktan sonra hep öldüler artık ne yapmam gerekiyor anlamadım bu konuda bir yardımcı olurmusunuz?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KınayuÇevrim Dışı

[B]14703,1[/B]
Kayıt: 02/10/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 21466
KınayuÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2016 04:28

Selamlar Mahmut bey
Öncelikle büyük geçmiş olsun [:((] Yavruların bulunduğu yavru akvaryumunda hafta bir dinlenmiş suyla belirli oranlarda su değişimi yapın beslenmelerine dikkat edin ve hergün aynı saatlerde yemleme yapın yem olarak tetra stiks ezin ve verin çok seveceklerdir.ara ara bitkisel yemler verin ısıyı 26 derecede sabitleyin.Balıklarınızın yanına balık almamaya özen gösterin alacaksanız sürekli balık aldığınız yeri tercih edin.
Yavrular için ayrı bir yavru tankı aldıysanız.Yavrulayacak balığı oraya alın ve kendisinin yavruları salmasını bekleyin.Müdahale etmeyin yavruları saldıktan sonra anneyi ana tanka alın yavru balıklarınıza belli bir boya gelinceye kadar. Arada Artemia vermenizde fayda vardır.Yavru balıklarınızın direnci artırmak içİn Biyo Vitafish verin belli oranlarda.Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir