Su Piresi İçin Yeşil Su


BeyazlotusÇevrim Dışı

Kayıt: 23/09/2008
İl: Mugla
Mesaj: 84
BeyazlotusÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2010 16:17

Balıklarıma vereceğim su pirelerine hazırladım su kıvamına geldi galiba. Bidona koyduğum bir miktar suya balık yemini ezip attım. 5-6 gün sonra su yemyeşil oldu su. Birkaç fotoğraf ekledim. Şimdi su piresini alıp üretmek kaldı geriye. Daha sağlıklı balıklarım olacak artık DansYaşadığım şehirde sadece 1 kişi pire üretiyor. Bugün gittim ona, 2 hafta sonra gel dedi. Sistemei tekrar kurdum üremelerini beklicem dedi. İnternettenmi alsam diye düşünüyorum Sikkin 3-4 gün sonra gidip ufak bir poşet pire istiyim en iyisi. Bekleyemem 2 hafta Uykulu



Su pirelerini getirdim sonunda. Güneş ışığından daha çok yararlanmak için damacana bidona aktardım suyu Göz%20Kirpma ve pireleri içine boşalttım. Birazda yem ezip attım. Suyun üst tarafında yemi yemek için gezinmeye başladılar. İnşallah bi sorun olmaz ve seri üretime geçerim. Hem balıklarım için daha sağlıklı olur hemde ben mutlu olurum Tebessüm.



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

f.torresÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 21/02/2010
İl: Izmir
Mesaj: 3000
f.torresÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2010 13:53
Yeşil su varken yem atmayın yemde bulunan protein suyu zehirli hale getirebilir.Yeşil su ile gayet doğal beslenirler bu aralar hava yağışlardan dolayı serinledi ama yağışlar bitince sıcaklık yine artacaktır damacanayı serin bir yerde bulundurun bu sebeple.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir