Tanganyika.


tsp7Çevrim Dışı

Kayıt: 14/01/2010
İl: Kayseri
Mesaj: 22
tsp7Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2023 17:11
Herkese hayirli günler arkadaşlar bi akvaryum kurmak istiyorum daha once demasoni tecrubem var. Simdi hep hayalim olan trapheus akvaryumu kurmak istiyorum ama sadecede bir tur olsun istemiyorun ayrica beraber yasayacak bi tur daha olsun istiykrum tropheuslar icinde karar vermedim hangisi olsa diye henuz akvaryumuda kurmadim ama sectigim ture ve balik sayisina gore akvaryum kuracagim icin once balik konusunu netlestirmek istedim bana yardimci olabilecek arkadaslar varsa fikir vermelerini rica ediyorum. Herkese saygilar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

HsrtÇevrim Dışı

Kayıt: 01/07/2020
İl: Istanbul
Mesaj: 321
HsrtÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2023 22:38
[QUOTE=tsp7]Herkese hayirli günler arkadaşlar bi akvaryum kurmak istiyorum daha once demasoni tecrubem var. Simdi hep hayalim olan trapheus akvaryumu kurmak istiyorum ama sadecede bir tur olsun istemiyorun ayrica beraber yasayacak bi tur daha olsun istiykrum tropheuslar icinde karar vermedim hangisi olsa diye henuz akvaryumuda kurmadim ama sectigim ture ve balik sayisina gore akvaryum kuracagim icin once balik konusunu netlestirmek istedim bana yardimci olabilecek arkadaslar varsa fikir vermelerini rica ediyorum. Herkese saygilar.[/QUOTE] .tropheus duboisi masva öneririm.çok güzel balıklardır..2 erkek 8 dişi ,Bir koloni iyi gider..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SaRCoPhiLiuSÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 09/10/2005
İl: Tekirdag
Mesaj: 4644
SaRCoPhiLiuSÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2023 13:58
Troplar malum olur ki tek tür beslenmesi gerekenlerden. Kırılma sonrası bozuluyorlar, pazarı da kalmıyor. Ancak Duboisi ile çiftleşebilecek türler az ama yine de çiftleşebilirler. Evet bir tür duboisi olsun yanına da ilangi güzel olacaktır. Ve pek tabi tank 150cm'den az olmamalı ve iki tarafı yuvarlak kayalar ile dekore edilip orta alanı boş bırakılmalı.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir