Tanıtım Konularında ki Eksiklik


Burak BULUTÇevrim Dışı

Kayıt: 07/10/2010
İl: Izmir
Mesaj: 3813
Burak BULUTÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 18:06
Arkadaşlar bu konu en çok son açtığım konularda gözüme çarptı sizinle paylaşmak istedim.

Tanıtım olarak foruma açılan konularda belki sizlerinde dikkatini çekmiştir artık kimse yorum yapmıyor ( en azından yapmayanlar çoğunlukta ) yorum yapmıyordan kastım ise açılan bir konuya '' Akvaryumunuz çok güzel. Balıklarınız çok sağlıklı. Umarım yavrularınıda görürüz. '' yazıldıktan sonra belki bir daha bakılmıyordur bile. Artık sadece yazmış olmak için yazmaya başladığımızı düşünüyorum aynı şeyi bende yaptım hemde çok yakın bir tarihte dün bir konuya aynı yorumu yazdım sonra bir anda farkettim ne yapıyorum ben dedim.

Tanıtımı yapan arkadaşları tebrik etmekten öteye geçmiyoruz, balığın genel bakımı, bakımında ki püf noktalar, dekorasyonda ki eksik veya fazlalar, filtreleme sisteminin yeterliliği veya yetersizliği bunlardan artık bahsedilmiyor.

Ben bunu kınıyorum ayrıca bir çok konuda bilgisi olan abilerimizin ve arkadaşlarımızında bu bilgileri kendisine saklamasını ayıplıyorum. Bu forumu kullanma amacımız bilgiyi ve edinilen tecrübeyi yaymak bunu yapmayacaksak forumda zaman geçirmenin yazı yazmanın bence bir anlamı yok.

Şu an için aklıma gelen örnekler bunlar bu yazıya eklemede yapılabilir. Akıl akıldan üstündür demişler mutlaka atladığım, eksik veya fazla yazdığım bir şey olabilir. Amacım kimseyi kırmak değildir ama gördüğüm bu ve sizleride samimi akvarist dostlarım olarak gördüğüm için paylaşmak istedim.

Bilgi paylaşıldıkça değerlenir.

Saygılar...
Burak Bulut2011-02-09 18:10:07

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

burak_06Çevrim Dışı

[B]6633,2[/B] [B]6955,3[/B]
Kayıt: 12/04/2009
İl: Ankara
Mesaj: 1731
burak_06Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 22:11

İnsanlar artık doydu desek yeridir.Aktif konulara tıkladığımda gördüğüm başlıklar şunlar''F0 kasakawale,f0ilangi,f0 bilmem ne vsvs.Birde bazı tanıtım başlıkları tanıtımdan çok yavru balık siparişi almaya yönelik cümleler içeriyor.Bu da haliyle gerçek akvarist ve hobicilerin ilgisini çekmiyor.En azından benim aklımda o insanların hobici zihniyeti taşıyıp taşımadıkları şüphesi oluşuyor.Kötü birşeymi düzgün yapılırsa değil.Ben hobicinin balık satmasını her zaman desteklemişimdir ama makul ölçüler düzeyinde.Kişisel görüşümdür konunun dışına çıktıysam kusura bakmayın.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir