Teleskop Arasında Dark ?


Cichlid42Çevrim Dışı

Kayıt: 30/06/2017
İl: Istanbul
Mesaj: 182
Cichlid42Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2017 16:39
Arkadaşlar bugün bir teleskop balığı aldım. Fakat aralarındaki fark benim eski teleskop balığım çift kuyruklu yeni aldığım tek kuyruk arasında ki fark nedir acaba ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BadWolfÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/06/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 6350
BadWolfÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2017 16:45
[QUOTE=xHASANBEYx]Arkadaşlar bugün bir teleskop balığı aldım. Fakat aralarındaki fark benim eski teleskop balığım çift kuyruklu yeni aldığım tek kuyruk arasında ki fark nedir acaba ?[/QUOTE]

Tamamen genetik. Japon balığı aslında tek kuyruklu bir varyetedir ve ilk var olan japonlar "common" varyetedir. Daha sonraları ortaya çıkan mutasyonların seçici üretim ile pekiştirilmesinin sonucu oranda gibi wen e sahip, comet gibi uzun kuyruklu , Ryukin gibi omurgası kambur , Ranchu gibi yüzgeçleri eksik , inci gövde gibi pulları kabarık ve shubunkin gibi renk skalası geniş diğer varyeteler üretilmiştir ve Teleskop ta bunlardan biri. Ve teleskopun üretiminde diğer pek çok varyete çaprazlanır. bunun sonucu olarak ta kimi genetik olarak 3 yada 4, kimi ise tek kuyruğa sahip olur. Bunun sebebi teleskopun üretiminde kullanılan diğer varyetelerdir.

Teşekkür Edenler: [T]198383,xHASANBEYx[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir