Tetra Urunleri


FurkanOzkanÇevrim Dışı

Kayıt: 02/02/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 111
FurkanOzkanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2006 17:00

Selamlar

Bugun Tetra firmansinin Plantamin adli likit bitki gubresini aldim. Eve geldigimde de  www.tetra.net sitesinden, firmanin urunlerine baktim. Sizlere sorum soyle olacak:

1) Gubre sisesinin uzerinde ilk kullanimda 10ltye 5ml olarak ve daha sonra 4 haftalik periyotlar halinde 20ltye 5ml olarak yazmaktadir. Ben 1 ay once 200ltlik akvaryumda 100mlt olarak kullandim. Bitkilerde gozle gorulur bir gelisme ortaya cikti. Ancak 3 hafta sonra bitkilerimde curumeler basladi. (bu konu ile ilgili soruma http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=55366& PN=1 linkinden ulasabilirsiniz) Sisede yazan kullanim miktarlari ve urun konusundaki fikirleriniz nelerdir? (azmi cokmu)

2) Firmanin sitesinde TetraPlant CO2-Depot adli bir urun gordum. Anladigim kadari ile CO2li gubre. Bu urunle beraber ayni isi goren TetraPlant CO2-Optimat  adli bir urunde mevcut. Hatta bu ikinci urun bir set. Bu urunler hakkinda bilginiz varmi? H1akikatten CO2 uygulamalarinda profesyonel etki olstururmu?

3)Yine ayni sitede TetraAqua EasyBalance adli bir urun gordum. Bu urunse biyolojik balansin kontrol edilerek, phin dengelendigini ve fosfatin duzenledigini yazmaktadir. Tabi bunun yaninda bircok ozellikte belirtilmis. Bu urunun yarari varmidir?

4)TetraAqua CrystalWater adli urunse suyun ekstra berraklastigini ve yabanci madde ve minerallerin uzaklastigini yazmaktadir. Dusunceleriniz nelerdir?

Yukarida yazdigim urunler sadece tetraya aittir. Mesaj kesinlikle bir reklam amaci gutmemektedir. Kullanan veya ozellikle gubreleme-bitki bakimi konusunda baska urunlerden memnun kalan arkadaslarinda onerilerini bekliyorum

Saygilarimla...

Not: Akvaryum.com sitesinin bu konuda 1. sinif bir database oldugu tartisilmaz. Forumumuzda sadece urunlerle ilgili bir alt baslik acilmasi bence yararli olacaktir.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir