Toplu Alımda Yine SAHTECİLİK uozgul Nicki Üye


tayfun29Çevrim Dışı

Kayıt: 16/06/2010
İl: Ankara
Mesaj: 49
tayfun29Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 16:18

 

Forum yönetimi ve forumdaki muhasebecilerin dikkatine;
Ben fazla anlamam ama bu nasıl bir faturadır?
Bu faturayı kim yazmıştır?
Bu faturanın geçerliliği varmıdır?
Bu faturanın tarihi neden eskidir?
Aklıma takılan bir kaç soruyu burada sormak isterim.
Arkadaşlar ve forumdaki muhasebeciler resimlerde görüldüğü gibi faturalar çok anormal bir şekilde kesilmişdir. Toplu alımdan yem alanların miğdesini bulandırmak istemem ama ikinci bir EMİN PAŞA olayını bu forum kaldıramaz.
1- Şimdi kafama takılan sorulara gelelim faturaların BİRİM kısamanda 1-2 gibi numerik rakamlar var birim kısmı benim bildiğim ya ADET - DÜZİNE - TAKIM - KİLO - KUTU - PAKET gibi değerler olur bu faturadaki gibi 1 yada 2 diye bir BİRİM olmaz.
2- Ben bu güne kadar hiçbir faturayı A4 kağıda baskılı görmedim faturalar genelde parşömen güçsüz ve yumuşak kağıt olur ve asla bu şekilde dik duramaz. Hadi diyelimki fotokopisini çektiniz bu seferde yazılar renkli yani asıl olduğunu gösteriyor. Hadi diyelim fatura bu şekilde güzel bir kağıda basıldı o zaman neden yazılar silinik ve cansız? neden faturanın alt kenarlık çizgileri yamuk ve düzensiz kesilmiş? kenar çizgileri bakıldığında yamuk yumuk?
3- Fatura şekil icabı tamamen bozuk formdadır. Birim fiyatta 115x2 diya bir tutar olamaz. Yine kdv tutarlarında formüllü yazılar olmaz ve kdv % desi yazılar yani bu faturalar geçersizdir.
4- Yine faturanın tarihi 02-07-2012 dir. Bu nasıl bir toplu alımdır bu fatura mali kayıtlara göre iş verenin 20/08/2012 tarihinde beyannamede göstermek zorundadır. Burdaki anormallik toplu alım 03/07/2012 de başlamış olmasına rağmen fatura bir gün önce kesilmiş olup ve her ne hikmetse sonradan eklenen bütün ürünler faturada yer almaktadır. Siz 1 ay sonrasını net bir şekilde görebilen bir akvaryumcu işi bırakıp medyumluk yapsın?
5- BU fatura ve bilgiler tamammen SAHTEDİR. Yine bunen en iyi ve kesin cevabını birazdan telefon açacağım ve faturaların resimlerini yollayıp kontrol ettirilmesini rica edeceğim AFYON MALİYESİ bilecektir. Bildiğim kadarı ile sahte fatura büyük bir şuçtur.
6- Ayrıca son olarak bu forumda bu toplu alım art niyetler ile kullanılmakta ve hobicilere ne olduğu belirsiz yemler satılmaktadır. En son EMİN PAŞA örneğinde açık bir şeklde görülmüştür ve bazı kardeşlerimizin binlerce liralık balıkları telef olmuştur. ve sizin yaptığını toplu alımda FATURALARIN bu şekilde olması bende süphe uyandırmaktadır karar forum yönetiminin ve forum üyelerinindir.
 
 Ayrıntılar burada
tayfun292012-08-30 16:19:34

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BURHANERCANÇevrim Dışı

[C]2,1,104587[/C] [B]7564,3[/B]
Kayıt: 05/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1745
BURHANERCANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 16:27
MiSoSiKiaN 
Yönetici 

  
Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2006 
Konum: Istanbul 
Durumu: Çevrim Dışı 
Yaş: 30


 Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 14:43 
Alışveriş yapılmamışsa veya herhangi bir mağduriyet yoksa şikayet konusu açmak yasaktır. 

Düzenleyen MiSoSiKiaN - 31 Ekim 2011 Saat 14:47

Teşekkür Edenler: kadir_7
Tebrik Edenler: jacobsen__TiTaNNiKeiremcan-22
+1 Diyenler: myıldız81vuslatTiTaNNiKe,
 
Yukarı Dön     


Herhangi bir maduriyetim yada alış veriş yapmışlığım olmadığımdan yine de konuya müdahil olmak istiyorum ki artık bu toplu yem alımı konusunun kapanması en uygun olacaktır.


ŞIRACININ ŞAHİDİ BOZACI

Bu toplu yem alımında ne hikmetse herkez birşeyleri başkalarının üzerine atmaya ne kadar meraklı anlamış değilim madem bu işi bilmiyorsunuz sedece ve sadece forum toplu yem kurallarını okumayı neden göz ardı ediyorsunuz anlamış değilim.

Buyrun işte bir vaka daha gerçekten artık toplu yem alımının kapanması çok uygun olacak yoksa böyle bilinçsiz bir şekilde alıp satacak dağıtacak sonradan da aaa pardon
Bizde onu zarara ziyana ugratmadan kaldırdık.Önceki işlerimizde hiç fatura istemedik. Sonucda bir uretimhanemiz var. uretim hanede ne yazıkki vergiye tabi degildir. Uretim işi sadece hobi olarak gorunmektedir. İnsanların insiyatifne bırakılmış bir durumdur. Ayak altı dedigimiz petshopların hiç birinde fiş fatura sistemi zaten yoktur. Sanırım bizim yem aldıgımız kişide bunlardan birisi. :))

diyecek kadar organizasyonsuz kuralları hiçe sayan kişilerle karşılaşmak zor olmayacak.

Bu durumdan dolayı tüm Akvaryum.com forum kişilerinden özür dileriz. 

Ayrıca satışlarımızda herhangi bir sorun yaratmadık, Kimse bizden şikayetçi olmadı. 
Bunu övünerek söyleyebilirim. 

Övündüğünüzü yazıyorsunuz. Asıl sizin övündürmek nasıl olur biliyormusunuz sizi direk olarak Maliyeye şikayet edip üretimhane işlettiğinizi buradan mutlaka ve mutlaka kazanç elde ettiğinize şikayette bulunup sonrasında faturasız nasıl işlem yürüttüğünüzü hatırlatmak gerekir.

Şunu hatırlatmak isterim sadece 2 neden sizi ve bu yemleri tedarik ettiğiniz yeri bitirmeye yetecektir. 
1- Fatura diye yayınladığınız evrak üzerinde isim soyisim vergi dairesi vergi numarası çıkmaktadır.
2- Size yollanan paralar banka hesaplarınızda görünmektedir.
3- Fatura açık fatura şeklinde kesilmiş ve mutlaka ödemesi Kredi kartı ile yapılmıştır ki buda açık beyan ortadır. ( K.Kartı olmasa bile farketmez banka hesapları eklenen kağıt parçası olayı bitirecektir )


Gerçekten bunların bizler dile getirdiğimiz zaman işte o zaman hakikaten övülecek bir hareket gerçekleştirmiş olabiliriz.

Sonuçta hem buradan ilan açıyorsun sayfalarca alım yapıyorum hala satıyorum diyorsun sonradadan da arkadaşlar üretimciyiz faturamız yok diyorsunuz ya insanı resmen çıldırtırsınız.

Sizi ve böyle organizasyon gerçekleştiren herkezi hatta ve hatta bu kadar olumsuzluklara rağmen hala destekleyip ben çok mumnunum gayet güzel mis gibi yemler taptaze diye zihniyetteki  tüm arkadaşlara yazıklar olsun. 

Bu zihniyette gidildiği takdirde her zaman maduriyetler söz konusudur.


Konu: Toplu Yem Alımı Kuralları
    Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 Saat 02:34 
1-200'den az mesajı olan üyeler toplu ilan açamazlar.
2-Üyeliği 6 aydan eski olmayan üyeler toplu ilan açamazlar.
3-Toplu alım bitince konuya; üzerinde yemin adı, miktarı ve alındığı firma görünür şekilde fatura taranıp konulmalıdır.
4-Yem bedeli fatura bedeli üzerinden hesaplanmalıdır. 3 kg yem 45 lira ise, 1 kg yem 15 liraya verilmelidir. 
5-Yol, poşetleme gibi diğer masraflar da eğer fiyata yansıtılacaksa faturalandırılmalıdır.





Ben yaşınıza ve siteden atılmayacağımı bilsem ben sana kendimi ve senin gibilerin ne olduğunu gayet iyi açıklardım ama neyse ümit bey.

Laf ebeliği yapıp yancılıkla bu zamana kadar hiç bir kimse beni bu konuda suçlayamaz ve sizde KENDİNİZİ ört pas etmek için beni suçlayamazsınız aynı sorunları EMİN PAŞA toplu yem alımın da da yaşandı ve ağzıma aklıma gelen ne varsa yazdım açık açık. 

Şunu da belirtmek isterim ki Allah şahidimdir tayfun beyide kesinlikle ve kesinlikle tanımam.
Tüm yorumlarına konuya olan dikkatiden dolayı teşekkür de ederim yazdıklarına katılırımda ve tebrik de ederim bu benim en doğal hakkım merdiven altında iş çevireceksin kapalı mı açık yemmi olup olmadığı belli değil birde üstüne SAHTE FATURA düzenleyip milleti kandıracaksın  ohh ne güzel dünya bizde birşey demeyeceğiz öylemi :)

Bende diyorum ki eyy Üç Kağıtçılar

1- Fatura neden sahte düzenliyorsunuz ?
2- Forum Yem Kurallarını bile bile bunu nasıl yapıyorsunuz ?
3- Merdiven altı bir yerden yemleri alacağınızı neden baştan belirtmiyorsunuz ?
4- Faturalar TAMAMEN sahte evrakta sahtecilik varken SOL KULLANMA tarihlerinin AÇILMAMIŞ KUTULARIN ve DAĞITILAN YEMLERİN ıspatını nasıl sergileyeceksizin.

Gerçi Minareyi çalan Kılıfını hazırlar bu maddelere de eminim sahte birşeyler düzenlemiştir.


3-5 kişi bir araya gelip kendinizi haklı cıkarmak için kampanya yapıyorsunuz. Çok kişi bu yuzden bu forumdan ayrılıyor. Merak etmeyin benim sonumda o bu forumdan sizler gibiler yuzunden bende ayrılacagım. 

Sizin gibi şahısların bu forumdan ayrılmaları bizler için negatif bir durum oluşturmayacaktır emin olunuz.

Ama siz gerçi ayrılsanız bile bu işin kaymağını aldığınız için başka bir üyelikle hala yolunuza devam eder böyle SAHTE olaylara imza atarsınız.

                                                                        SAYFA 10


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

uozgulÇevrim Dışı

Kayıt: 02/09/2010
İl: Afyon
Mesaj: 274
uozgulÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 16:53
MiSoSiKiaN  Teşekkur ederim.

Gerekli açıklamayı sanırım Size 1inci Kademeden Yonetici Arkadaşım soylemiş. 

Benden herhangi bir alışveriş yapmadınız. Herhangi bir olumsuz yazı yada şikayetimi gormediniz. 

Gerekli konudada neredeyse bir hakaret etmediginiz kaldı. Buradada birbirinizin adamı oldugunuz birbirini desteklediginiz. Birbirinize konuları iletip parcaları birleştirmeye calısıp kendinizce haklı oldugunuzu idaa edip. Aynı zamandada bir dedektifcilik oynadıgınız ap acık ortada.

Size hayatta başarılar diler, İyi Hobiler Dilerim. Dedigim gibi azınıza gelenis oyleyecek kadar kişilik ve karakter yoksunu isenizbunu yapabilrisiniz.

Biz Agzımızdan Çıkanların arkasında durur. Dilimize sahip cıkarız Bu karakterimizin oturmuşlugundan olsa gerek. 



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BURHANERCANÇevrim Dışı

[C]2,1,104587[/C] [B]7564,3[/B]
Kayıt: 05/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1745
BURHANERCANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 17:04
[QUOTE=uozgul]MiSoSiKiaN  Teşekkur ederim.

Gerekli açıklamayı sanırım Size 1inci Kademeden Yonetici Arkadaşım soylemiş. 

Benden herhangi bir alışveriş yapmadınız. Herhangi bir olumsuz yazı yada şikayetimi gormediniz. 

Gerekli konudada neredeyse bir hakaret etmediginiz kaldı. Buradada birbirinizin adamı oldugunuz birbirini desteklediginiz. Birbirinize konuları iletip parcaları birleştirmeye calısıp kendinizce haklı oldugunuzu idaa edip. Aynı zamandada bir dedektifcilik oynadıgınız ap acık ortada.

Size hayatta başarılar diler, İyi Hobiler Dilerim. Dedigim gibi azınıza gelenis oyleyecek kadar kişilik ve karakter yoksunu isenizbunu yapabilrisiniz.

Biz Agzımızdan Çıkanların arkasında durur. Dilimize sahip cıkarız Bu karakterimizin oturmuşlugundan olsa gerek. 


[/QUOTE]


Üç kağıtcı Sahtekar kişiliğim olacağına hiç olmasın daha iyi demek geldi nedense içimden :)

Şu anda ne yapacağınızı neler yazacağınızı o kadar karıştırdığınız ortada nede olsa böyle bir zan altında kim olursa olsun ne yapacağını şaşırır.  

Ben yinede uyarayım Yöneticinin mesajını ben bilerek ekleme yaptım ki TOPLU YEM ALIMI na artık son verilmesi için. 

Gerçi siz Forum KURALLARINI okumuyorsunuz yada istediğiniz gibi okuyorsunuz ki bile bile SAHTE evrağı alıp siteye işte kardeşimlerim hobici arkadaşlarım yemlerin faturası diyebiliyorsunuz. 

Dedektifçilik oynamaya gerek yok fatura diye ibraz ettiğiniz evrağın fotoğraflarını siz kendiniz iyice bir inceleyin inanın siz kendi halinize bile çok güleceksiniz. 
Kesimleri FALÇATA ile kestiğiniz bile ortada :)



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

uozgulÇevrim Dışı

Kayıt: 02/09/2010
İl: Afyon
Mesaj: 274
uozgulÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 17:10
Ben yazdıklarımın farkındayım.Kendinizi kulturlu ve bilgili gostermek sizin işiniz.:)

Yoneticinin notunu bolumun kaldırılması için paylasmak demek.Yoneticininde yanlış bir davranışta bulundugu ve şikayet içerigi bulundugunu anlatmak demek. Algı meselesi.

Aynı zamanda Yoneticinin ilgili yazısının uzerine hala devam edebiliyorsanızda bu sizin bir beni karalamak sonucunda elde edeceginiz bir cıkar oldugunu ifade eder. 

Biz fatura duuzenlemedik. Boyle bir idada bulunadık. Boyle bir yazıda yazmadık. Biz o an bize gonderileni yayınladık. Bir hata oldugu icin uyarınız nedeni ile"fatura vs gibişeylerle ugrasmadıgımız icin" ilgili yeri aradık gerekli konusmayı yaptık duzenlenecektir dedik. Ozrumuzu diledik konuyu kapattık. 

Ama nedense çıkar agır bastı. Artık hangi kişinin yem satışına engel olduysak bilincsiz bir sekilde yada kazanacagınız neyse bi turlu anlayamadık. :)))

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tayfun29Çevrim Dışı

Kayıt: 16/06/2010
İl: Ankara
Mesaj: 49
tayfun29Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 17:23
[QUOTE=uozgul]Ben yazdıklarımın farkındayım.Kendinizi kulturlu ve bilgili gostermek sizin işiniz.:)

Yoneticinin notunu bolumun kaldırılması için paylasmak demek.Yoneticininde yanlış bir davranışta bulundugu ve şikayet içerigi bulundugunu anlatmak demek. Algı meselesi.

Aynı zamanda Yoneticinin ilgili yazısının uzerine hala devam edebiliyorsanızda bu sizin bir beni karalamak sonucunda elde edeceginiz bir cıkar oldugunu ifade eder. 

Biz fatura duuzenlemedik. Boyle bir idada bulunadık. Boyle bir yazıda yazmadık. Biz o an bize gonderileni yayınladık. Bir hata oldugu icin uyarınız nedeni ile"fatura vs gibişeylerle ugrasmadıgımız icin" ilgili yeri aradık gerekli konusmayı yaptık duzenlenecektir dedik. Ozrumuzu diledik konuyu kapattık. 

Ama nedense çıkar agır bastı. Artık hangi kişinin yem satışına engel olduysak bilincsiz bir sekilde yada kazanacagınız neyse bi turlu anlayamadık. :)))
[/QUOTE]
 
 
 
     Sizinle bu şekilde anlaşamıcaz anlaşılan evet ben sizden bir ürün almadım ama bu demek değilki BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN simdi ben bir forum kullanıcısı olarak sizin bir SAHTE belge ile milleti kandırdırmaya çalıştığınızı gördüm ve yazdım ama sizin mantığınıza göre ben sizden YEM ALMADIM O HALDE KONUŞMAYA HAKKIM YOK BIRAK BEN MİLLETİN SAF DUYGULARI İLE OYNAMAYA DEVAM EDEYİM diyorsunuz değilmi?
 
 Simdi YÜREĞİNİZ VAR İSE BU İKİ SORUYUR CEVAPLAYIN
 1 -   Sahte fatura koyup sizden yem alan kişileri KANDIRDINIZ MI kandırmadınızmı?
 2-    Madem Fatura sahte değil o halde mesajınızı niye sildiniz?
 
Hadi bakalım ver bu saorulara cevapta görelim
 
 
 Ayrıca sayın yönetici Cihan KÖK bey bize değil size bir cevap vermeye çalışmış ama anlayana?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KribensisÇevrim Dışı

[B]7672,2[/B]
Kayıt: 11/07/2008
İl: Ankara
Mesaj: 3530
KribensisÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 17:32
Anlayamadığım bir şekilde konuyla alakalı olarak adım geçiyormuş. Benim konuyla olan tek alakam bundan bir süre önce Ümit Bey'e gönderdiğim 'Yemleri nereden aldınız, faturaları ne zaman yayınlayacaksınız?' mesajıdır. Bununda nedeni bazı yemlerin alenen daha ucuza satılmasına rağmen daha pahalı satın alınmasıdır. Örneğin Gemma yem internetten bile 130 TL'den bulunabiliyorken 150 TL'den almak çok anlamsız geldi bana. Çünkü haftalarca araştırma yapıldığı söylenmesine rağmen ve alenen daha düşük fiyatlar olduğu görülemiyorsa satanada günah alanada günah. ALAN RAZI SATAN RAZI ise gerisi beni bağlamaz. Bu konudan haberim bile yoktu. Bir arkadaşımız gösterdi de, öyle haberim oldu.

Bu vesileyle konuyla alakalı yukarıda belirttiğim husus dışında herhangi bir ilişkimin olmadığını alenen bildirir ve adımın geçirilmemesini rica ederim.


Kribensis2012-08-30 17:33:31

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BURHANERCANÇevrim Dışı

[C]2,1,104587[/C] [B]7564,3[/B]
Kayıt: 05/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1745
BURHANERCANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 17:36
35 Yaşında birisi olarak size sunulan faturanın Gerçek yada Sahte olduğunu hala idrak edemiyorsanız evet sizinde belirttiğiniz gibi kendimi bilgili bilinçli ve kültürlü olarak görüyorum.

Ancak siz farkında olup ta bile bile bunu yayınlayıp sonradan da pardon diyorsanız bunun açıklaması ne olabilir işte buna yorum yazamıyorum.

Ama nedense çıkar agır bastı. Artık hangi kişinin yem satışına engel olduysak bilincsiz bir sekilde yada kazanacagınız neyse bi turlu anlayamadık. :)))

Herhangi bir firmadan bi şahısdan inanın hiç bir çıkarım yok üzüldüğüm ve korktuğum ne biliyormusunuz sizin gibi aynı şekilde bir arkadaş daha çıktı ortaya çıkarları uğruna onca yemler sattı ve olan bizlere oldu onca zahmetle emekle peşinden koştuğum ve Türkiyeye ilk defa getirttiğim 27 adet aşağıdaki fotoğraflardaki göreceğin balıklarımın tümünü kaybettim.

Peki ne geçti elime kocaman bir sıfır onca emek onca çaba ve bir sürü can öldü gitti maddi manevi olan bana oldu yani. 

Kimin yüzünden peki bunlar işte bu toplu yem alımlarında ki sahtecilik rant kavgası ve çıkar peşinde koşan şahıslar yüzünden.







Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tayfun29Çevrim Dışı

Kayıt: 16/06/2010
İl: Ankara
Mesaj: 49
tayfun29Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 17:46
Ben hala FORUMA SAHTE FATURA KOYUP ve en kötüsü bunu bile bile yapan birinin FORUM ÖZEL ÜYESİ sıfatı ile hala anılıyor olması. Bu forumda yeni yetme çocuklar kime güvenecek bu şekildeki özel üyelere mi siz forumlarda yada kurallarda istediğiniz kadar Forum Özel Üyeliği nin bir anlam ifade etmediğini belirtebilirsinzi ama o yazı yazan kişilerde her daim bir artı cazibe olucaktır. Bu şahıs yukarda sorulan iki soruya cevap vermediği sürece bu forumda hala ne işi var onu merak etmiyor değilim. Bir kez daha hatırlatalım sorularımızı?
 
1 - Sahte fatura koyup sizden yem alan kişileri KANDIRDINIZ MI kandırmadınızmı?
2- Madem Fatura sahte değil o halde mesajınızı niye sildiniz?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sprwonÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 956
sprwonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2012 17:42
Harika bir şekilde ilerliyoruz,

Birisi çıkar 10 lira kar alıcaktık 5 lira yaptık der,
Başka birisi çıkar yemlerin tarihi geçmişti der,
Sonra başka birisi çıkar kalan yemleri kendimize alıcaktık der,
Birisi çıkar faturasız poşet parası toplar,
Birisi çıkar toplu alımda direk işi satışa döker,

Ondan sonra bu toplu alımı yapan arkadaşında yaa benim bir üretimhanem var ben geçenlerde kova kova yem almıştım galiba biraz fazla almışım elimde kalmasın diye toplu alım açıp satıyım şunları demesini çok yadırgamayın arkadaşlar, biz burada insanlar adaletli yem alsın, yapanda adaletli yapsın derken çığırtkanda olduk, karıştırıcıda olduk, kimilerine görede haklı olduk ama sonuç ne olursa olsun millet bu forumuda kurallarıda çokda güzel çiyneyerek yağlı ekmek kapısına döndürmüş durumda,

Kimse bişey satmasınmı tabiki satacak hatta satışı veya toplu alımı mertçe yapanada herkes yardım edecek ama sen önceden alıp merdiven altı yaptığın kovaların elinde kalınca baktın eskiceklerde diyerek toplu alım adı altında satışa kalkışırsan, sonra birde üzerine üstlük sahte faturaları koyarsan birde hiç bişey olmamış gibi ya ben zaten faturaların tarihlerinin eski olduğunu anlamıştım dersen ve bunuda uyanan birileri olduğu zaman itirafedersen artık bu yaptığın çıkınına bişeyler doldurma işinde kimseden destek göremezsin aksine forumumuzun Sevgili Davutları çıkar yaptıklarınızı suratınıza suratınıza vurur sonrada herkes memnun kimse şikayetçi değil benden diye söylenenlerle hiç ilgisiz şeyleri kendinize savunma yapmaya çalışmak zorunda kalırsınız bazı sevgili arkadaşlarımızda çıkar şak şakçılığınızı yaparlar okadarla kalırsınız ama sizi medeni cesaretinizden dolayıda gerçekten tebrikederim bu toplu alımlarda neler oldu neler hala yalan dolan şeylerin peşinde koşuyorsunuz tahminediyorum mantığınızda sonunu düşünen kahraman olamaz mantığıdır,

Arkadaşlar hep toplu yem alımı kuralları kullanılacak
hem elimizde kalan fazlalık yemlerimiz bitirlicek
ve sonrada karşılıksız sizler için emek verdik diye çıkıp forumda gerile gerile gezilecek
üstüne birde bak yemler yeni akvaryumcudan aldık der gibi birde fatura eklenecek
herşeyi geçelim fatura sahte olacak
değerli bir arkadaşımızda ohh yemler mis gibi taptaze diyecek

ama haklısınız bu dünya sizlerin istediğinize, istediğiniz yerde,platformda, istediğiniz şekilde istediğiniz ürünü, istediğiniz etiklikte satabilirsiniz nasılsa herşeyinizi bu dünyaya göre odaklamışsınız
bu dünya fakirleşme korkusuyla her türlü illegal işi çevirenlerindir.

Para korkusuyla 3 kuruş para için birilerini kandırıp günahınamı gireyim korkusuyla yaşayanların olmadığı kesindir!

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

okngrcÇevrim Dışı

Kayıt: 11/08/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 31
okngrcÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2012 05:07

Pes dedim...

İlk girdiğimde aman ne hoş demiştim. Toplu yem alımı? Ne güzel fikir.
 
Şikayet forumunda şahit olduğum şu laf aklımı başıma getirdi: Adamın teki şunu dedi:X (X'Xi hatırlamıyorum) kardeşim, sen de biz gibi rızkını balıktan sağlıyorsun. Orada işte durdum. Rızık sağlamak ? Balıktan?
 
Rızık mı?
 
Sanırım birileri de yemden rızık sağlıyor hem de ağlıyor:
 
Artık hangi kişinin yem satışına engel olduysak bilincsiz bir sekilde yada kazanacagınız neyse bi turlu anlayamadık. :)))
 
Kardeşim adını firma koy, sat. Karşı çıkan mı var. Aaa bu şekilde bayat yemlerini vermek kolay değil mi? 
 
Sonu hep budur.
 
Canlarına okuyun arkadaşlar.
 
Tebrik ederim!!!
  
 
 

okngrc2012-09-01 13:50:13

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BatuaydinÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/11/2008
İl: Ankara
Mesaj: 5944
BatuaydinÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2012 00:31
Peki sonuç nedir, son durumla ilgili bir gelişme yok mu?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aqua06Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/12/2009
İl: Ankara
Mesaj: 713
aqua06Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2012 17:31

Fatura bilgisayar ortamında hazırlanıp, elle düzenlenmiş faturadır.

Matbaa'da basılan faturanın en alt kısmında faturayı basan matbaanın bilgileri yer alıyor.Bu fatura da öyle birşey yok.
Noter tarafından tasdik edilen fatura ise, kırtasiyeden alınıp tastikletiliyor.Tastik içinde bazı evraklar gerekiyor.Bunu da yapması imkansız.
Fatura'ya bakıldığında dikkatimi çeken çok şey var ama sadece bunlar yeterli olur. 
 
 
 
aqua062012-09-10 17:39:35

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KribensisÇevrim Dışı

[B]7672,2[/B]
Kayıt: 11/07/2008
İl: Ankara
Mesaj: 3530
KribensisÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2012 19:57
Yazmayayım yazmayım dedim bu kadar ithama bu kadar sessizlik bana da pes dedirtti. Doğru soruları sormakta yarar var; söz konusu ticari gerçekten mevcut mudur? Mevcutsa kayıtlı bir ticari kişilik midir? Kayıtlı ise ticari ünvanı, vergi dairesi, vergi numarası, açık adresi ve telefon numarası yayınlansın. Ek olarak; faturanın orjinal nüshası ticaride kaldığına göre oda yayınlansın. Bunlar yapılmayacaksa bu toplu alımdan faydalanan, ülkesini seven bir hobici, söz konusu ürünlerin vergilerinin devlete gitmediğini fark etmek suretiyle gereğini yapsın. Var mı öyle bir babayiğit?





Konuda alıntı :  Türkiye geneli büyük bi çapta toplu yem alımı düşündüm 3 haftadır araştırıyorum ve en uygun fiyatLarı buldum.SON KULLANMA TARİHLERİ 2014-2015 ARASI.

Ben bile bu cümleyi gördükten sonra google'dan fiyat araştırması yaptım ve bazı kovaların internette bile çok daha ucuz olduğunu fark ettim. Bakıyorum insanımıza, hiç araştırmadan patır patır alış veriş yaptılar. Google kullanmak, hesap sormak bu kadar zor mudur? Kusura bakmayın ama her alıcının bu arkadaşlara fırsat verdiği aşikardır. Hoş, söz konusu alıcılar bundan bile en ufak rahatsızlık duymayacaklardır. Ucuz aldım mı aldım, banane diyeceklerdir.


ersin57 :  Arkadaşlar Merhabalar;

Ben bu konuyla ilgili yaklaşık 2 ay önce yönetime mesaj kısımında bir mesaj gönderdim ve dedim ki bana gelen yemler forumda ki bir ticari üyenin isimi ile kargo edildi fakat sanırım yönetim bu mesajı dikkate almadı. O ticari şahısında kovadan bölme yem ilanları vardı. Polemiği sevmeyen bir kişi olarak bu konu altında yazmadım yönetimin olayı incelemesini istedim. Ümit Bey şimdi o kişiyle çalıştığını açıklasın ve bu konu kapansın ama yemlerin taze olduğuna eminim


O kişinin açıklanması gerekmektedir. 
Kribensis2012-09-11 23:22:03

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir