Transgenetik Tetra Balığım Garip Yüzüyor


istanblue0Çevrim Dışı

Kayıt: 19/03/2023
Mesaj: 2
istanblue0Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2023 00:45
Selamlar, yeni bir hobiciyim. Yeni bir transgenetik tetra aldım ve ara sıra hafif zıplayarak yüzüyordu, bu şu an daha fazla arttı ve şu an hiç normal yüzemiyor. Neler yapabilirim yardımcı olur musunuz?

[QUOTE=istanblue0]Selamlar, yeni bir hobiciyim. Yeni bir transgenetik tetra aldım ve ara sıra hafif zıplayarak yüzüyordu, bu şu an daha fazla arttı ve şu an hiç normal yüzemiyor. Neler yapabilirim yardımcı olur musunuz?[/QUOTE]

[url=https://www.hizliresim.com/84wch0j][img]https://i.hizliresim.com/84wch0j.jpg[/img][/url]

Pembe olan tetra bugün hep böyle yüzmeye başladı, hiç normal yüzmüyor. Yemini gayet düzenli olarak yiyiyor, bir sorun yok gibi görünüyor iştah açısından.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

PyragasÇevrim Dışı

Kayıt: 21/03/2022
İl: Istanbul
Mesaj: 143
PyragasÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2023 19:12
Yapacak bir şey yok. Umarım düzelir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Akvarist TVÇevrim Dışı

Kayıt: 07/02/2023
İl: Agri
Mesaj: 77
Akvarist TVÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2023 20:58
Şimdi kabız diyecem karnı şiş değil yada ben yanlış görüyorum eyer şişse kabızdır ve korkmanıza gerek yoktur çünkü tedavisi çok kolay ancak değilse yapacak birşey yok, ayrıca renkli taşları kaldırmanızı öneririm akvaryuma salınım yapar.Balığınız eyer kabızsa bezelyeli yem hazırlayın ve balığı bir gün aç bırakın ve ertesi gün yem verin bu şekilde düzelene kadar yapın,unutmayın balık bir iki gün yem yemedi diye ölmez tedaviyi çekinmeden yapabilirsiniz.

Ayrıca akvaryum fotoğrafında bir japon balığı kuruğu gördüm bu iki canlıyı bir arada beslemeyin japon balığı soğuk suyu sever ve sıcak su sevmez trans genetik tetra ise tam tersi o bir tropikal balıktır sıcak su sever ve ısı düşerse zamanla beyaz benek olur ısıtıcınız yoksa böyle bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.Ayrıca size bir ricam olacak lütfen balık almadan önce araştırın petşoplara güvenmeyin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir