ucuz reklam


tanganika01Çevrim Dışı

Kayıt: 27/02/2011
İl: Adana
Mesaj: 106
tanganika01Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 05:12
Formu sürekli takip ediyorum  ilanlar kısmında o kadar saçma reklam yapılıyorki ben buna anlam veremiyorum geçen bi ilan dikkatimi çekti h.a patentli ilangi diye allah aşkına böyle bir şey varmı ya yok şunun balığı yok bunun balığı arkadaşlar bizler balıklarımızdan emin değilmiyizki başkalarının ismini kullanıyoruz beslediğimiz balığın fiziki özellikleri karekteristik özellikleri ırkının saflığından eminsek bir başkasının reklamını yapmak niye.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

uzyrdmrÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/09/2007
İl: Ankara
Mesaj: 3037
uzyrdmrÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 13:26
Kadir bey bu tarz ilanları veren arkadaşlar eminim art niyet değilde sizin verdiğiniz örnek gibi H.A bu arkadaş forumda daha aktif olduğu için çok kişi bu arkadaşı tanıyordur vs vs sebeblerden kaynaklanıyor olabilir.Bu benim fikrim tabiki iyi günler sağlıklı balıklar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Levent BEŞTEPEÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 17/06/2008
İl: Ankara
Mesaj: 1079
Levent BEŞTEPEÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 13:54
İnsanlar ne beslediklerini net bir şekilde bilse ve bu konuda her kafadan çıkan sese kulak vermese bu sıkıntılar olmazdı sanırım. Tabiki bir balığın hiç kimsenin patentineki ben buna yaftasına diyorum ihtiyacı yokturki zira bu konuda duayen kabul edilen Ad Konings bile bu yaftayı canlıların üzerine yapıştırmamıştır.(kendi patenti kastımdır) Herhalde bu patentide dalında uzman kabul edilen o göle dalıp yüzlerce saat yüzmüş canlıları araştırmış , birebir bu canlıları görmüş ve emek isteyen araştırmalar sonucunda karar kılmış kişilerin hakkıdır  diye düşünüyorum. Yoksa ahmet patentli balık ahmetede ahmetten o balığı alanada bir katkı sağlamaz. Bunlar satış stratejileri olmaktan öteye gidemez hobimizide biyere götürmez. Önemli olan biz ne hangi türü beslediğimizi , balığımızın orjinal bir tür olduğunu ve türünün güzel bir örneği olduğunu bilelim.
 
Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Burak BULUTÇevrim Dışı

Kayıt: 07/10/2010
İl: Izmir
Mesaj: 3813
Burak BULUTÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 17:41
Kadir bey '' Formu sürekli takip ediyorum  ilanlar kısmında o kadar saçma reklam yapılıyorki ben buna anlam veremiyorum '' bir ilanın reklam içerikli olması demek reklamı yapılan kişinin reklam vermiş olması demektir. Hakan beye sordunuz mu reklam yapmasını siz mi istediniz diye veya Özgür beye ?

Nasıl biz balıklarımızı LD Akvaryumdan aldığımızı beyan ediyorsak satılması ve safkan olduğunu belirtmek için Özgür beyinde yaptığı gayet normaldir balıklarının satılması için Hakan beyin adını vermiş.

Fakat bu noktada sizin konuyu açmadan önce Özgür beye sorup danışmanız gerekirdi sonuçta REKLAM yapılıyor diyerek Hakan beyi zan altında bırakıyorsunuz. Ama bence durum bu değildir. Sonuçta bir çok kişi aynı yolla ilan veriyor.
O zaman herkes reklam yaptırıyor demektir. 

Saygılar...
Burak Bulut2011-04-15 17:43:47

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 17:47
Kadir bey imzanızda bir çok balık türleri var beslediğiniz açın bir tanıtımda bakalım balıklarınıza.Balıklarınızın karakteristik özelliklerine saflığına bakalım.Asıl ucuz reklamın kralını siz yaptınız şu an.Tebrikler........KESTO2011-04-15 17:51:29

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 17:56
Kadir bey konuya katılamamakla birlikde bunun bir sanki karalama çalışması gibi görüyorum . Nedeni ben H.A ' nın kimseye reklamımı yapın ismimi yazın dediğini sanmıyorum . Ben hakan abiyi formdan bi konusuna yazdıgım bir mesajla tanıdım . Şu formda kazandıgım en kıymetli insan diye bilirim . Arkadaşlar kapılarını açmaya korkarlarken bu insan tanımadan bizi ağırladı misfir etti yedirdi içirdi ve Alah şahittir ki benim bir alış verişim olmadı. Bütün pazar gününü bana ayrdı ve gittik eliyle tek tek bana balık seçti. Bunuda reklam için değil Allah (cc) rızası için yaptığını ben biliyorum . Şimdi bunu yaptıda kötümü etti Konya'ya geldiği zaman kapım sonuna kadar açık . Bu konuda isim verilmemesi gerekir . Sonuç olarak o h.a yı tanıyan herkes size bu tepkiyi verecek emin olun .
 
Sonuç olarak hz mevlanın bu sözü ile bitirmek istiyorum . Herkes yaptıklarıyla anılıyor. Herkez ektiğini biçiyor. Elindede kalite olunca Hakan AŞKININ reklamı değil kişi kendi balıklarının reklamını Hakan AŞKIN üzerinden yapmış oluyor. 

Kendindendir çektiklerin gölgenden değil...Ne yaptın da sana dönüşünü görmedin? Ne ektin de ektiğini biçmedin? Eylemlerin ruhundan ve bedeninden doğar...Sonra da çocuğun gibi gelip eteğinden tutar..HZ MEVLANA 


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sprwonÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 956
sprwonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 17:58

Herkese selamlar sevgili arkadaşlar. İnsanların sizlerinde değindiği gibi belli başlı satış stretejisi olabilir. Ama şöylede bir durum varki herkez balığının kalitesini formunu renklerinin kalitesini bilir ve güzel olan balıklar herzaman bu forumda bizlerin aktif olan kişilerin akıllarında kalır. Şimdi bu eleştirileri yaparken ilk etapta biraz araştırmak gerekmektedir tamam siz insanların satış stretejisini eleştiriyor olabilirsiniz ama o streteji yanlış bir stretejı değildir. Şimdi sevgili akvaryum.com forum üyeleri tanıtım forumlarını açın hemen hemen her üyenin tanıtımı mevcut birçok dostumuzda akvarist arkadaşımızda değişik formasyonlarda ilangiler mevcut,kolonileri farklı adetlerde sayılarda renk formasyonları farklılık gösteriyor. Şimdi tanıtım forumuna girip forumda ilangileri incelemenizi önemle ricaediyorum şu forumda gözle görülen yürekle bilinen en iyi ilangi kolonisi kimde oylaması yapılacak olsa mutemelen ilk üçün içinde hakan aşkın abi, fıratsss nickli bir arkadaşımızda vardı şimdi elinde varmı bilmiyorum ve burak bulutun f0 kolonisi vardı ilk onun içinde rahatlıkla olurlar gözden kaçırdığım bir çok arkadaşımızında harika ilangi kolonileri var lütfen yanlış anlaşılmasın sadece örneklerden ibaret devam ettim. şimdi herkesin içinden birbirine ya hakan aşkınn ilangileri nekadar güzel deyiliyor. Ve  bu güzel balıklarının  yavruları olduğunu söylemek herkezcede bilindiği için o balıkların yavrusu formları renkleri sahip olan kişinin nasıl iyi baktığı balıkların yavrusu herkescede bilindiği için  bunun yazılması çok normal sağlıklı balıklar dilerim.... 


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Burak BULUTÇevrim Dışı

Kayıt: 07/10/2010
İl: Izmir
Mesaj: 3813
Burak BULUTÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 17:59
[QUOTE=Levent BEŞTEPE]İnsanlar ne beslediklerini net bir şekilde bilse ve bu konuda her kafadan çıkan sese kulak vermese bu sıkıntılar olmazdı sanırım. Tabiki bir balığın hiç kimsenin patentineki ben buna yaftasına diyorum ihtiyacı yokturki zira bu konuda duayen kabul edilen Ad Konings bile bu yaftayı canlıların üzerine yapıştırmamıştır.(kendi patenti kastımdır) Herhalde bu patentide dalında uzman kabul edilen o göle dalıp yüzlerce saat yüzmüş canlıları araştırmış , birebir bu canlıları görmüş ve emek isteyen araştırmalar sonucunda karar kılmış kişilerin hakkıdır  diye düşünüyorum. Yoksa ahmet patentli balık ahmetede ahmetten o balığı alanada bir katkı sağlamaz. Bunlar satış stratejileri olmaktan öteye gidemez hobimizide biyere götürmez. Önemli olan biz ne hangi türü beslediğimizi , balığımızın orjinal bir tür olduğunu ve türünün güzel bir örneği olduğunu bilelim.
 
Saygılar...
[/QUOTE]

Levent bey söylediklerinizde haklısınız bu balıkların içinde yıllarca yaşamış artık işin piri olmuş kişiler bile kendilerini duayen olarak görmeyip daha makul davranırlar. Fakat bu şekilde bir suçlama bence büyük bir itham oluyor. Sonuçta Hakan beyin forum içinde üyelere yaklaşımını gayet iyi biliyoruz. Doğru bilgileri vermek kişilere yardımcı olmak sonucunda kişilerin hakan beyi övmeleri veya övücü davranışlarda bulunmaları sizce Hakan beyin suçumu ?

Yazdıklarınızdan direkt olarak bunu sağlayanın Hakan bey olduğu izlenimine kapıldım. Eğer bu şekildeyse bizlerde ilişkilerimizi gözden geçirmeliyiz. Büyük bir itham olduğu için doğru ithamlar ve doğru bilgilerle konuya devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AverroesÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/06/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 3324
AverroesÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 18:09
[QUOTE=ereğlili]Formu sürekli takip ediyorum  ilanlar kısmında o kadar saçma reklam yapılıyorki ben buna anlam veremiyorum geçen bi ilan dikkatimi çekti h.a patentli ilangi diye allah aşkına böyle bir şey varmı ya yok şunun balığı yok bunun balığı arkadaşlar bizler balıklarımızdan emin değilmiyizki başkalarının ismini kullanıyoruz beslediğimiz balığın fiziki özellikleri karekteristik özellikleri ırkının saflığından eminsek bir başkasının reklamını yapmak niye.[/QUOTE]

Eğerki forum takipçisi olsaydınız Sözü geçen H. A isimli arkadaş bu ününe boşuna  sahip olmadığını; bilirdiniz. Söz konusu ilangilerin anaçları Türkiy'de sayılı balıklardandır. Gerek bakım ve gerekse ırk olarak mükemmel olan bu balıkların bu şekilde reklamı yapılması söz konusu değil; sadece balıkların menşei belirtilmiş. İlangi gibi rengini belli bir yaştan ve boydan sonra veren balıkların soyu sopu çok önemlidir, ithal yavrudan  da kaçınmak gerekir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 18:17

Bir şey daha eklemek isityorum . İnsanlar bunu yaparlarken aslında millet aldığı balığın ilerdeki olacağı hali bilsinler die yapıyorlar. Değilse cok red rainbow diye balık alıp besleyip emek veripde sonra cihinba cıkan arkadaş eş dost tanıdıklarımız var. Yani alan arkadaş kalitesinide anlasın diye yazılmış birşey .


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

seyit reisÇevrim Dışı

Kayıt: 15/05/2009
İl: Konya
Mesaj: 516
seyit reisÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 18:26
[QUOTE=kazakar]Kadir bey konuya katılamamakla birlikde bunun bir sanki karalama çalışması gibi görüyorum . Nedeni ben H.A ' nın kimseye reklamımı yapın ismimi yazın dediğini sanmıyorum . Ben hakan abiyi formdan bi konusuna yazdıgım bir mesajla tanıdım . Şu formda kazandıgım en kıymetli insan diye bilirim . Arkadaşlar kapılarını açmaya korkarlarken bu insan tanımadan bizi ağırladı misfir etti yedirdi içirdi ve Alah şahittir ki benim bir alış verişim olmadı. Bütün pazar gününü bana ayrdı ve gittik eliyle tek tek bana balık seçti. Bunuda reklam için değil Allah (cc) rızası için yaptığını ben biliyorum . Şimdi bunu yaptıda kötümü etti Konya'ya geldiği zaman kapım sonuna kadar açık . Bu konuda isim verilmemesi gerekir . Sonuç olarak o h.a yı tanıyan herkes size bu tepkiyi verecek emin olun .
 
Sonuç olarak hz mevlanın bu sözü ile bitirmek istiyorum . Herkes yaptıklarıyla anılıyor. Herkez ektiğini biçiyor. Elindede kalite olunca Hakan AŞKININ reklamı değil kişi kendi balıklarının reklamını Hakan AŞKIN üzerinden yapmış oluyor. 

Kendindendir çektiklerin gölgenden değil...Ne yaptın da sana dönüşünü görmedin? Ne ektin de ektiğini biçmedin? Eylemlerin ruhundan ve bedeninden doğar...Sonra da çocuğun gibi gelip eteğinden tutar..HZ MEVLANA 

[/QUOTE] BEN HAKAN BEYLE FORMDAN VE TELEFONLA TANIŞMAM OLDU VE BENDEKİ BURAKTIĞI İZLENİM GERÇEKTEN BU İŞE GÖNÜL VEREN KAZANDIĞI TECRÜBELERİ BİZ HOBİCİ KARDEŞLERİYLE PAYLAŞAN GERÇEKÇİ, DÜRÜST GÜVENİLİR BİR İNSAN OLARAK GÖRDÜM VE KONYALI HEMŞERİM KAZIM KARDEŞİMİN SÖYLEDİKLERİNE KATILIYORUM.SAYGILAR

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Burak BULUTÇevrim Dışı

Kayıt: 07/10/2010
İl: Izmir
Mesaj: 3813
Burak BULUTÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 18:39
Bu arada Kadir bey yaş olarak benden büyüksünüz saygısızlık olarak algılamanızı istemem fakat forumu sürekli takip ediyorum yazmışsınız fakat 4 adet mesajınız var. Ve iki adet mesajınız zaten paylaşım üzerine değil bir mesajınızda balık aradığınızı belirtmişsiniz diğer mesajınız balık ilanı.

Son olarak üyelik tarihiniz 27.02.2011 zaten çok yenisiniz bir kişiyi nasıl bu kadar çabuk tanıyarak hakkında hüküm verebiliyorsunuz.

Bu şekilde takip nasıl oluyor anlayamadım.
Burak Bulut2011-04-15 18:47:59

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

makaraÇevrim Dışı

Kayıt: 08/12/2010
İl: Konya
Mesaj: 72
makaraÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 19:48
Kadir bey bakış açınızda kabalık ve bir karalama seziyorum ve diğer arkadaşlarda benimle aynı kanaatte sanırım hakan bey'i yakınen tanıyan birisi değilim ama gerek forum üyeleri ve bende dahil olmak üzere tecrübelerine başvurduğumuz değerli bir hobici abimizdir.Öyleki yakın zamanda balık arayışı içerisindeydim ve kendisine forum üzerinden ulaşarak bilgi aldım ilk defa irtibat kurdugum halde gayet sevecen sıcak kanlı ve alakalıydı sağol'sun.Ben size söyleyim neden o başlıkta ilanlar ve tanıtımlar yapılıyor türkiye'de hakanaskın'a ait olan ilangiler kadar temiz ve saf'ını ben görmedim ve bu gidişlede göremeyecek gibiyiz ben sanmıyorumki hakanaskın desin balık sattığı kişilere benim reklamımı yap hakanaskın zaten kendisini kanıtlamış durumda ve reklama ihtiyacı olmayan bir insan.Bakın sizdede bir çok tür var madem öyle sizde yapın bir tanıtım herkez desin kadir elibüyük patentli diye bir tabir vardır kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş deyim tamda yerini buluyor sizin söylediklerinize karşılık olarak.....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BurakYILDIRIMÇevrim Dışı

Kayıt: 27/03/2011
İl: Antalya
Mesaj: 84
BurakYILDIRIMÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 20:05
Katılmadan edemicem :)

Arkadaşlar Kadir arkadaşımızın Yazdığını veya ne demek istediğnizi doğru anladığınıza eminmisiniz?

arkadaşlar bizler balıklarımızdan emin değilmiyizki başkalarının ismini kullanıyoruz beslediğimiz balığın fiziki özellikleri karekteristik özellikleri ırkının saflığından eminsek bir başkasının reklamını yapmak niye.

Sanırım arkadaşımız balık satışlarında kendi balıklarının reklamını şurdan geldi burdan geldi şeklinde lanse edilmesine tepki vermiş h.a kimse bir örnek vermiş. ama yukardaki kalınlarştırdığım kısmı okursanız sanırım tam olarak ne demek istediğini anlarsınız.

Arkadaşı hemen idam sehpasına koyup kellesini almaya kalkmayın ki bazı arkadaşlar hemen H.A adlı arkadaşı savunmaya geçmiş, neden böyle bir savunmaya geçme ihtiyacı duymuşsunuz arkadaş sadece ÖRNEK vermi  H.A adlı kişiyi kötülememiş ona ithaven birşey dememiş sadece neden satılan balıklarda reklam adına kendi balıklarının ön plana çıkarılmasından ziyade aldığı yerin adresini veriyor diyor ki bence haklı.

Örnek: Bende şimdi çok iyi bilinen bir kişiden balık aldım diyelim onlardan yavru aldım diyelim ben bu balıkları satarken X kişinin balıkları mı diye geçeyim? bu X kişinin olması ne ifade ediyor balıkları ben büyütüyorum o X kişinin adı geçti diye balık çokmu kaliteli oluyor :)

Bence arkadaşın üstüne gitmekten önce demek istediğini doğru anlayın ona göre cevap yazın.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir