Ürünlerimiz


ReeFlowersÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 21/07/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 271
ReeFlowersÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 19:15

 

Ürünlerimiz ile ilgili Kısa Bilgiler

kH BLEND – BallingSet Element 1

 

 

Resiflerin temel ihtiyaçlarından biri olan karbonat ihtiyacını karşılar. kH Blend aynı zamanda içerisinde mercanlarda mavi ve mor renklerin ön plana çıkmasını da sağlayan potasyum iyodid elementini de bulundurur.

 

kH çözeltisi balling yönteminde en çok tüketilen üründür çünkü yoğunlaştırılması diğer ürünlere göre daha zordur. Reeflowers kH Blend mevcut tüm kH çözeltisi ürünlerden daha yoğun olarak tasarlanmıştır.

 

CALCIUM BLEND – BallingSet Element 2

 

 

Resiflerin temel ihtiyaçlarından biri olan kalsiyum ihtiyacını karşılar. Calcium Blend aynı zamanda içerisinde mercan iskeletinin daha güçlü bir yapıya sahip olmasını da sağlayan stronsiyum elementini de bulundurur.

 

Reeflowers Calcium Blend mevcut tüm kalsiyum çözeltisi ürünlerden daha yoğun olarak tasarlanmıştır.

 

MAGNESIUM BLEND – BallingSet Element 3

 

 

Resiflerin temel ihtiyaçlarından biri olan ve aynı zamanda çözünmüş kalsiyum miktarını tamponlayıcı etkiye sahip olan magnezyum ihtiyacını karşılar. Magnesium Blend içerisinde çeşitli magnezyum bileşiklerini bulundurur ve iyonik dengeye uyumlu olarak formüle edilmiştir.

 

Reeflowers Magnesium Blend mevcut tüm kalsiyum çözeltisi ürünlerden daha yoğun olarak tasarlanmıştır.

 

IONIC BALANCER & TRACE ELEMENTS – BallingSet Element 4

 

 

İyonik dengenin bozulmaması amacıyla kullanılır, sodyum klorür hariç deniz suyunda bulunan diğer elementleri doğal dengeye uygun miktarlarda bulundurur.

 

Akvaryumda iyonik dengenin bozulması yani element içeriklerinin deniz suyuna göre farklılaşması canlılarda olumsuz etkilere sebep olur ve sağlıklı yaşam ortamının sağlanmasına engel teşkil eder.

 

Tüm akvaryumlarda canlı çeşitliliği ve biyolojik denge farklı olduğundan dolayı elementlerin tüketimi de farklılık gösterir. Bu sebeple iyonik denge sağlayıcı çözelti kullanılmasına ek olarak balling metodu uygulamalarında aylık %10-15 su değişimi yapılması önerilir.

 

 

POTASSIUM BLEND – VIVID COLORS

 

 

Mercan ve bitki akvaryumlarında canlıların potasyum ihtiyaçlarını karşılar ve canlı renklere sahip olmalarını sağlar. Özellikle zeolit kullanılan sistemlerde potasyum seviyelerindeki düşüş canlı kaybına dahi yol açabilir. Canlıların renklerinde soluklaşma, matlaşma veya canlılarda kısmen görülen beyazlamalar potasyum eksikliğinden kaynaklanabilir.

 

Potassium Blend aynı zamanda içerisinde mavi ve mor renklerin ön plana çıkmasını da sağlayan potassium iyodid elementini de bulundurur.

 

Reeflowers Potassium Blend mevcut tüm potasyum çözeltisi ürünlerden daha yoğun olarak tasarlanmıştır.

 

FERROUS – GREEN POWER

 

 

Mercan ve bitki akvaryumlarında canlıların fotosentez yapabilmek için ihtiyaç duyduğu demir ihtiyacını karşılar. Demir canlıların daha iyi beslenmelerine yardımcı olduğu gibi yeşil renklerin belirginleşmesinde de çok etkilidir. Özellikle refigium bulunduran sistemlerde sudaki demir seviyesi hızla düşebilir.

 

Demir bitkiler için olduğu gibi algler için de besleyici bir elementtir. Bu sebeple doz aşımı yapılmamalıdır.

 

POTASSIUM IODIDE – BLUES & VIOLETS

 

 

Uygun seviyelerde kullanıldığında canlıların daha sağlıklı ve parlak renklere sahip olmasını sağlar. Özellikle mavi ve mor renkleri belirginleştirir. Zor renk alan hassas mercanların renklenmesine yardımcı olur.

 

ALL ELEMENTS - SUPER BLEND

 

 

Canlı yükü az olan akvaryumlarda veya küçük boyutlu akvaryumlarda kullanım kolaylığı sağlamak amacıyla balling metoduna alternatif olarak tasarlanmıştır.

 

kH Blend ile birlikte kullanıldığında ihtiyaç duyulan tüm elementleri sağlar.

 

BACTERIA FEEDER - NITRATE & PHOSPHATE WARRIOR

 

 

Nitrat ve fosfat ile mücadelede en etkili ve doğal yöntemlerden biri de bakteri sistemleridir. İçerisinde canlı bulunan her akvaryumda mutlaka bakteriler de bulunmaktadır. Bacteri Feeder nitrat ve fosfat ile mücadelede faydalandığımız bakterilerin akvaryumumuzda yoğunlaşması ve uygun seviyeye gelmesini sağlamak amacıyla kullanılır. Çeşitli karbon kaynaklarını içerir ve farklı türlerdeki faydalı bakteri kolonilerinin hızla çoğalarak suda bulunan nitrat ve fosfatı tüketmesini sağlar.

 

Doz aşımı halinde veya biyolojik dengenin aşırı bakteri üremesine uygun olması halinde geçici bir bulanık oluşabilir ve protein skimmer normalden daha fazla toplama yapabilir. Bu durumda doz azaltılmalı ve oksijen sağlayıcı etkisi sebebiyle protein skimmer kapatılmamalıdır.

 

 

Web sitemizden ürünlerimizle ilgili daha detaylı bilgi alabilir, kullanım talimatlarına ulaşabilirsiniz;

 

http://reeflowers.com/#/tuzlu-su-akvaryumlari

 


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ReeFlowersÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 21/07/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 271
ReeFlowersÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2011 18:28

CORALLINE ALG ACCELERATOR - QUICK RESPONSE
 

 

Koralin algler tarafından en çok tüketilen ve oluşumuna etki eden elementler sayesinde oluşum sürecini hızlandırır. Koralin alglerin daha canlı renklere sahip olmasını sağlar.
 
Üründen istenilen verimin alınabilmesi ve daha etkili sonuç elde edilebilmesi için akvaryumunuzda fosfat değerinin düşük olması ve diğer su değerlerinin normal düzeylerde olması gerekmektedir.
 
 
EFFECTIVE CONDITIONER - REMOVE CHLORINE, CHLORAMINE & HEAVY METALS
 

 
 
Su değişimlerinde klor ve istenmeyen ağır metallerin giderilmesi, canlı nakliyesinde sudaki bozulmanın geciktirilmesi ve ilaç tedavilerinde suyun bakır, vb. zehirli ağır metallerden temizlenmesinde kullanılır.
 
Tatlı su ve tuzlu su akvaryumlarında kullanılabilir. Balıklara, resif canlılarına, faydalı bakteri kolonilerine ve faydalı mikro organizmalara zarar vermez. pH seviyesinde değişikliğe sebep olmaz. Toksik değildir.

ReeFlowers2011-10-21 18:32:27

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ReeFlowersÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 21/07/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 271
ReeFlowersÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 17:27
PEARL WHITE SAND
 

 

 
 
ReeFlowers Pearl White Sand kalsiyum içerikli doğal bir kumdur. Yüksek saflıkta ve beyaz renktedir. İçerdiği kalsiyum ve karbonat sayesinde su sertliğini tamponlar, pH değerini 8.1 ile 8.4 arasında sabitler, canlılarınız için sağlıklı bir ortam hazırlar.
 
Denitrifikasyon bakterileri için uygun yaşam alanları oluşturur ve suyun sürekli olarak temiz kalmasına yardımcı olur.
 
Herhangi bir kimyasal işlemden geçmemiştir, içeriğinde sentetik madde yoktur. %99,97 saflıkta kalsiyum karbonat içerir. Ağır metal ve toksik madde içermez.
 
Akvaryumda kullanılması için özel olarak üretilmiştir. Kum taneleri köşeli, sivri ve keskin değildir, balıklara ve akvaryum canlılarına zarar vermez. Işığı yansıtma özelliği sayesinde mercan, vb. fotosentetik canlıların daha sağlıklı ve canlı renklerde olmasını sağlar.
 
İçerdiği toz, kum tanecikleri ile tamamen aynı içeriğe sahip olduğundan eklemeden önce yıkanması gerekli değildir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ReeFlowersÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 21/07/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 271
ReeFlowersÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 18:54

ENRICHED KALKWASSER 

 

 

 

 

Magnezyum ve stronsiyum ile zenginleştirilmiş saf kalsiyum hidroksit ihtiva eder. İskelet oluşumunda gerekli olan kalsiyum, magnezyum ve stronsiyum elementlerini iyonik dengede arttırır. Havadaki ve sudaki çözünmüş karbondioksiti kullanarak kH ve pH değerlerini düzenler.

 

İnorganik fosfatın ve ağır metallerin çökertilmesini sağlar, suyu berraklaştırır. Kalsifikasyonu arttırır. Canlıların beslenme ve büyüme potansiyellerini arttırır. Koralin alg oluşumunu hızlandırır.

 

Kalsiyum Reaktör kullanılan tanklarda karbondioksitin sebep olduğu pH düşmesi, yosunlanma, vb. sorunları telafi eder.

 

“Reeflowers Minor & Trace Elements” ile birlikte kullanıldığında ortalama yükte bir akvaryumun genel ihtiyaçlarını karşılar.

 

 

 

 

MİNOR & TRACE ELEMENTS 

 

 

 

Deniz suyunda birçok eser element bulunur ve bu elementler mercanlar, balıklar ve suda yaşayan tüm canlılar tarafından sürekli olarak tüketilir.

Canlıların sağlıklı kalabilmesi ve canlı renklere sahip olabilmesi için bu elementlerin düzenli olarak eklenmesi gereklidir.

Kalsiyum, magnezyum ve kH içermez. Kalsiyum reaktör kullanılan sistemlerde tamamlayıcı ürün olarak kullanılabilir.

“Reeflowers Enriched Kalkwasser” ile birlikte kullanıldığında ortalama yükte bir akvaryumun genel ihtiyaçlarını karşılar.

 

 

 

pH BUFFER 9,4

 

 

 

ReeFlowers pH Buffer 9.4, akvaryum suyunuzun pH ve kH değerini etkili bir şekilde yükseltir, düzenli kullanıldığında istenilen seviyede sabitler. Canlılarınızın doğal yaşam alanlarındaki ortamı oluşturur ve daha sağlıklı olmalarını sağlar.

 

Tatlı su ve tuzlu su akvaryumlarında kullanılabilir.

 

 

 

RemOrganics

 

 

 

Akvaryumda yaşayan canlılar tarafından üreme, savunma, vb. sebepler ile salgılanan organik maddeler ve feromonlar diğer canlılara zarar verebilir. “ReeFlowers RemOrganics” akvaryum suyunuzu bu maddelerden arındırır.

 

Su değişimlerinde ve ilaç tedavisi sonrası suyu temizlemek, yeni canlı eklenirken canlının suya adaptasyonunu kolaylaştırmak, stres riskini azaltmak ve canlıların nakliyesi esnasında suyun bozulmasını geciktirmek amacıyla da kullanılır. Amonyak, klor ve ağır metalleri giderir.

 

Uygulama esnasında protein skimmer, aktif karbon, vb. mekanik, kimyasal veya biyolojik filtrelerin kapatılmasına gerek yoktur.

 

Tatlı su ve tuzlu su akvaryumlarında kullanılabilir. Balıklara, resif canlılarına, faydalı bakteri kolonilerine ve faydalı mikro organizmalara zarar vermez. pH seviyesinde değişikliğe sebep olmaz. Toksik değildir.

 

 

 

STRONTIUM

 

 

 

Yüksek konsantreli iyonik stronsiyum çözeltisidir.

 

ReeFlowers Stronsiyum, 1 lt’de en az 30.000 ppm stronsiyum içerir.

 

Stronsiyum, mercan, balık ve omurgasız canlı iskeletlerinde bulunur. Mercan iskeletinin yaklaşık %1’ini oluşturur.

 

Diğer iyonları inorganik çökelti haline getirerek iskelet oluşumunu, dolayısıyla büyümeyi sağlar. İskeleti sağlamlaştırır.

ReeFlowers2012-05-20 18:58:32

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Yas400Çevrim Dışı

Kayıt: 24/11/2014
İl: Ankara
Mesaj: 3985
Yas400Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2015 19:18
ReeFlowers AquaPlants All Inclusive adlı ürününüzü aldım. Tek başına yeterli midir yoksa hangi destekleri gerektirir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CritSinÇevrim Dışı

Kayıt: 31/12/2015
İl: Antalya
Mesaj: 508
CritSinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2016 22:06
Beyaz benek için ilaç yokmu

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir