veranda ve balkon için dış ve iç mekan akvaryumu.


aquacalixÇevrim Dışı

Kayıt: 25/04/2012
Mesaj: 101
aquacalixÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2012 01:54
 
 
Mini-Calix iç ve dış mekanlarda kullanılan bir  üründür. Bu ürün evinizde balkon , veranda, teras , merdiven boşluğu, kapı önü ve bahçenizde mükemmel bir dekorasyon sağlayacak . İşyerlerinizde ,bekleme salonlarınızda , ofis ve bürolarınızda mükemmel bir tamamlayıcı olacak. Bitkileri balıkları motoru ve aksesuarlarıyla birlikte kargo ile kapınıza kadar gelir. Sadece onbeş dakikada kuracağınız Mini-Calix iç ve dış mekanlarda yer kaplamadan gölet havası yaratarak akvaryumdan öte olduğunu kanıtlıyacak.
 
 
 
     Minik bir gölette olan herşey mini-calix ile veranda balkon bekleme salonu kapı girişi veya cafe restorant gibi yerlerde  saksı ve salon çiçeğinden öte bir görüntü sağlar.Akvaryum hobicileri için akvaryumdan öte tamamen gerçekçi ve doğal yapısıyla içindeki nilüfer çiçeğinden balığına herşey tabiatın tam bir parçası..
 
yaz kış demeden açık yada kapalı mekanlarda dekoratif görüntüsünü korur. Çevre düzenleme ve peyzajda mekanlara inanılmaz hava katar.
mini - calix   15 dakika içerisinde kurulabilecek kolaylıkta bir üründür.. yapmanız gereken kutusundan çıkarmak içine su doldurmak ve ambalajındaki bitki ve dekaratif ürünlerini yerleştirmek son olarakta balığını eklemek.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

erimbakkalÇevrim Dışı

Kayıt: 19/08/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 433
erimbakkalÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2012 17:03
Fiyatını soyleyebılır mısınız?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DaSKaPiTaLÇevrim Dışı

Kayıt: 29/09/2011
İl: Afyon
Mesaj: 936
DaSKaPiTaLÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2012 20:51
Oğuzhan Bey konularınızın tamamında reklam yapıyorsunuz. Malzeme ilanları konusuna başlık açmanız yerterli bence.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aquacalixÇevrim Dışı

Kayıt: 25/04/2012
Mesaj: 101
aquacalixÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2012 23:26
[QUOTE=DaSKaPiTaL]Oğuzhan Bey konularınızın tamamında reklam yapıyorsunuz. Malzeme ilanları konusuna başlık açmanız yerterli bence. [/QUOTE]
Şu durumda değişik konu başlıkları altında bu ürünle ilgili yapılacak her türlü yorum kıymetli benim için. Türkiyede olmayan bir yeniliği getirmek yetmiyor bunun muhattabı olan hobicinin fikri benim için önemli.bu şekilde fikir beyanı ve tartışma ortamında çıkacak her türlü fikir hem benim hemde sektörün en kıymetli sermayesi olacaktır. Bir akvaryummu havuzmu yoksa mini göletmi? insanlar bunu nasıl benimsiyecekler asıl bilmek istediğimiz tepki bu. eger reklam ve ticari amaç güdseydim fiyat v.s yazardım ama bunada gerek yok dediğin gibi bu konu başlıkları altında ugraşmaz ilan sayfalarına yazıp ticaretini yapardım. ama benim ihtiyacım olan bu forumdaki kıymetli hobicinin fikirlerini topluyabilmek. fark etmek gerekiyorsa ürünler ve satışla ilgili bölümlerde değil yani ticaretin döndüğü doğru yerlerde değil hobicilerin yeni bilgiler ve paylaşımlarda olduğu ticari faliyetin olmadığı konu başlıklarının altında açma sebebi bundan..bunu dikkate almanız gerekirdi. sizi böyle düşünmeye iten kopyala yapıştırla konu başlangıcındaki koymuş olduğum yazı. hazır bir yazdır ürünün tanıtımı ile ilgili  yazılmış bir yazı ..reklam havası var haklısınız zaten reklamındaki yazı bu.. ama dediğim gibi sizden beklediğim benim kopyala yapıştırla yazdığım yazı değil sizin  bu sistemle alakalı değerli görüşleriniz.
aquacalix2012-09-16 23:27:44

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

reddiyeÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/12/2010
İl: Hatay
Mesaj: 333
reddiyeÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2013 16:54
Yıllardır toprak saksılarla teraslarda kullanılan bir şey bu. Hatta japon bahçe sanatında bile sürekli bahsi geçer. olmayan bir şey değil demek istiyorum sadece. Ama güzel ve tanıtıcı bir DIY videosu olarak değerlendirilmeli bence.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DivxerÇevrim Dışı

Kayıt: 14/09/2007
İl: Izmir
Mesaj: 253
DivxerÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2013 17:06
Oğuzhan bey güzel bir uygulama ancak içerik olarak burada bulunan hobici arkadaşların da bildiği üzere çok ekstrem değerde olmayan paket içeriği hobiciler için biraz pahalı olmuş gibi! Sitenizdeki rakam oldukça yüksek bir rakam olarak gözüküyor ki bu rakama dış filtresi v.s. tüm aparatları çok daha büyük boylarda tanklar kurulabilir. Elbette ki farklı ve hoş bir uygulama, hatta fiyatını görmeden önce eşimi kandırıp balkona bir tane kurmayı planladım, ama ne yazık ki biraz pahalı kaçmış hobiciler için. Divxer2013-04-26 22:41:44

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir