Yapay Bitki Candır....


Tunc BerkÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/04/2015
İl: Antalya
Mesaj: 14428
Tunc BerkÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2018 10:21
Zamanı daha verimli kullanmak gerektiği kanısındayım. Bu konuya yazmanın bir anlamı yok zira “kuzguna yavrusu anka görünür”.

+1: [T]202876,BiotopeSever[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

oceanmistÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/08/2008
İl: Ankara
Mesaj: 1121
oceanmistÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2018 11:10
[QUOTE=baygezgin]
Ahmet bey evet atılan başlık verilen cevaplar iddaalar sorular vs.vs.baştan sona yanlışlarla dolu bir paylaşım oldu o yüzden bu paylaşımı silip adam gibi tartışılıcak bir paylaşım acıcam yeni rezimlerle😊[/QUOTE]

Elbette Yakup bey bekliyoruz.

* Konu açarken tartışmalara neden olacak oda resimleri paylaşmaz ve akvaryum ile gelen önerilere [B]ZEVKLER VE RENKLER [/B] diye karşı çıkmazsanız samimiyetinizi anlarız. Zira biz şurada konu açan herkese yardım etme niyetindeyiz, hatalarımızı bulmak, hobi bilgi ve seviyemizi geliştirmek, akvaryum dünyasından haberleri takip etmek için buradayız.

* Buraya konu açmanın amacı hatalarımızı, eksiklerimizi görmek, diğer hobicilerin fikrini almak ve akvaryumumuzu en iyi hale getirmektir. Konu açıp gelen yardım sever önerilere de "ben böyle seviyorum, böyle iyi" dersek bunun amacı farklı, bu forumda böyle bir amacın yeri değil.

Nacizane fikrim hobi de olay; Balığımızın doğada yaşadığı alanı , bitkisi, kumu, kökü, kayası, diğer balıkları, su değerleri, hatta yer üstü bitkilerini kapsayacak şekilde akvaryuma yansıtmak ve canlıların doğal davranışlarını izleyebilmektir. Atıyorum Amazon nehrinin bir kesitini, bir bölümünü akvaryumda izleyebilmektir zevk. Siz belki beslediğiniz pek çok balığın doğal davranışlarını izleyemiyorsunuz, diyetleri karışıyor, büyümeleri, renklenmeleri pek çok sıkıntı var, büyüdüğünde vermeniz ise en kötüsü. Burada bir sağlık yok.

Ben olsam Myleus Schomnborgkii üzerine kurardım bu akvaryumu, büyük bir mangrow kökü, büyük anubiaslar, taban seviyesinde yaşayan arkadaşları vs. Bu konuda youtube üzerinden örnek tanklardan faydalanabilirsiniz.

Yorumlarım kırdıysa özür dilerim..

Başarılar.[EDIT]oceanmist,2018-02-04 11:14:48[/EDIT]

Beğenenler: [T]202876,BiotopeSever[/T][T]156748,baygezgin[/T][T]109765,İsmail YILDIRIM[/T]
Teşekkür Edenler: [T]156748,baygezgin[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir