Yeni Akvaryum Tasarımım


h4k4n-15Çevrim Dışı

Kayıt: 06/03/2013
İl: Burdur
Mesaj: 51
h4k4n-15Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2013 13:33
Harika bir tasarım olacak gibi duruyor. Maddi durumum el verseydi bende buna benzer birşey yaptıracaktım ama olmadı malesef =)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

turkiSHrimpÇevrim Dışı

Kayıt: 28/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 235
turkiSHrimpÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2013 20:02
Herkese iyi akşamlar. Batman gibi küçük, daha doğrusu mobilyacı ve marangoz sıkıntısı olan,hatta akvaryumcu sayısının bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar az olan, tatlı su karidesinden bihaber akvaryumcuları olan bişehirde yaşamanın ne kadar zor olduğunu, bir mobilyayı bile yaptırabilememenin ne kadar üzücü olduğunu söylemek, derdimi dökmek için bu yazıyı yazma gereği duydum. İnsanın hevesi gırtlağında kalıyor böyle biyerde. Hayatımda böyle kazık atmaya çalışan mobilyacı/mobilyacılar görmedim.
Adamlar şu tasarımım için benden minimum 250-350 TL arası para istiyolar. Ne diyim bilemedim valla! Üst kısmı çok işçilik istiyomuş, bu çok vakit alırmış, ceviz rengi için ellerinde tutmayıp tabaka mdf aldıklarından fire olacakmış falandan filandan isteğimi kaçırmaya çalışıyolar. Her neyse bende sadece beyaz olsun dedim, 250TL olur dediler, "YUH!" dedim.Üst olmasın dedim kaç olur? 175 TL dediler, bi OHA daha dedim. en saon men son derken Allah rızası için güzel bi fiyat söyleyin dedim, 125 TL'ye anlaştık sadece alt dolap için.
Üst kısmını elimde bulunan 70x50 cm ölçülerindeki kullanılmayan ceviz renk suntalamdan yapmaya karar verdim. Pazartesi salı dolabı getirceklerini söylediler. Sonrasında akvaryumu kurup, üst kısmını tamamlamayı düşünüyorum. Umarım hayal kırıklığı yaşamam artık.
Tüm hobici dostlarıma hayallerinde mutlu sonlar diliyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir