yeni doğan lepistesleri leğende büyütsem olurmu?


denizim20Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/01/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 1881
denizim20Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2012 08:42
[QUOTE=hyperchondriac]Arkadaslar legen sistemini kurdum icerisinde pipo filtre ve ince silis kum ve ısıtıcı var 28 derece balıklarımda bi sıkıntı yok suan suyu biraz az akvaryumumdan fazla alamadım her gun birer bardak dinlendirilmis ekleyecegim dolana kadar.

Akvaryumum bitkili icinde 5lepister 3 dalmacyalı moli 3 plati 2 melek 1 zebra (pembe olandan) 1 copcu 1 cuce vatoz var.

Lepistesler meleklerimin kuyruklarını yemiyor suanda akvaryumda herahngi bi kavga vs gormedim zaten yemlemeyi duzgun yapıyorum suan akvaryumum boyle.

Ne kadar bitki olursa olsn bence melekler yavruları yasatmaz o yuzden yavruları legende buyutmeye devam edecegim suanda bitki ve cam olması haric akvaryumdan pek bi farkı yok hatta pipo filtre aldım icinde taş falan olanlardan sanırım su sartlarını daha iyi yapıyormus yavrular icin.



[/QUOTE]
Her şey iyi güzelde meleklerin lepisteslerle bakılması bence uygun değil.Madem yavruları bu kadar düşünüyorsunuz lepisteslerin yanından melekleri çıkarıp ana tankta yavruları büyütebilirsiniz,tabi bol bitkilendirmeyle.Ama melekleri çıkarmam diyorsanız o zaman yeni sisteminiz hayırlı olsun diyelim.Umarım en kısa zamanda büyütürsünüz yavrularınızı.Selamlar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir