Yıldırım Çelebi Cichlid Balıkları


DemasoniloverÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]6521,2[/B]
Kayıt: 09/08/2008
İl: Mugla
Mesaj: 1213
DemasoniloverÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2009 01:47
Başlıktaki kitabı merak ederek satın almak istedim ve bugün elime ulaştı. Baskı kalitesi sıfır, resimler anlaşılmıyor, arka sokağınızdaki fotokopicinin bile makinesi bu kitabınkinden daha kaliteli fotokopi çekecektir.

Balıkların tanıtım resimleri tamamen yanlış, öyleki msobo,auratus dişisi, johanni erkeği, saulosi dişisi ve son olarak neon spot aynı balığın tanıtımı için kullanılmışlar bir benim resmim eksikmiş Kahkaha

Grashakei için maksimum 10 cm ulaşırlar diyor Yıldırım Beyfendi gelsinde ona grashakei göstereyim 14 cm pabuç kadar maşallah Reis Çevirisi dahi laletayin yapılmış, sözüm ona balıkların latince ismini yazmaya çalışmışlar ama onu bile doğru yapamamışlar büyük harfle İ harfleri kullanılmış, latince isimlerde bir çok harf yine yanlış yazılmış, kısacası herşeyiyle çok kötü bir kitap ve fiyatı 17 lira bence 17 kuruş etmez bilginize.

Alınmasını kesinlikle tavsiye etmem; ben bir kere hataya düştüm bari siz düşmeyin diye başlığı açtım Ünlem Bu kitapla birlikte birde 2 adette Akavryum Dünyası dergisinden satın almıştım aynı kargo ile onlarda elime ulaştı gerçekten harika bir dergi içinde bizim siteden Refet Beyinde yazıları bulunmakta zevkle okudum ve bir çok bilgi edindim her akvariste tavsiye ederim.

Derginin bana göre belkide tek kusuru tatlı su ve tuzlu su diye ikiye ayrılmaması ne yazık ki. Umarım yorumun faydası dokunur.

Dergilere linkten ulaşabilirsiniz. http://www.otuz.com/index.php?eg=878_1216

Saygılarımla.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir