Yıllar Sonra Yeniden Hobiye Dönüş


emceziÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 09/07/2010
İl: Izmir
Mesaj: 514
emceziÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2015 19:44
Dostlar merhaba,

Yıllar sonra hobiye kaldığım yerden devam etmek için yaklaşık 150 litrelik bir tankta herşey hazır, balık dışında :)

Şuanlık sadece büyük bir vatozum mevcut. Tek ihtiyacım olan tür öneriniz ve nereden alabileceğimi biliyorsanız dile getirmeniz :)

Daha önce sarı prenses, yunus v.b. cikletin giriş türlerini besledim. Bu yeni akvaryumum da ise biraz daha değişik bir tür beslemek ve çok fazla karıştırmadan en fazla 2 türk beslemek istiyorum açıkçası. Aklımda şuan ikola, ilangi veya discuss,neon grubu beslemek var.

Daha önce hiç discuss beslemediğimden bakımın nasıl olacağı konusunda korkularım mevcut. Forumda anlatıldığı üzre biraz zor deniyor..

Bütçemin de yarı öğrenci olmam neticesi ile pek fazla olmadığını belirterek bana önerebileceğiniz tür ve bunları tedarik edebileceğim (İzmir/Bergama'da oturuyorum ve buradaki petshopcuların satmaktan anladıkları tek şey lepistes) bir site veya kargolayacak bir petshop öneriniz varmıdır?


Şimdiden öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KınayuÇevrimiçi

[B]14703,1[/B]
Kayıt: 02/10/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 21467
KınayuÇevrimiçi
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2015 06:08


Selamlar Onur bey Formumuzda ilanlar bölümünden Tropheuslar ilanlarından çok güzel İkola yavrularından adetlice alıp bakabilirsiniz çok güzel olur.Daha sonra dişi erkek oranına göre ayarlayıp.Akvaryumunuzun kapasitesinin üzerindeki olanları sizde aynı yoldan ihtiyacı olan arkadaşlara verebilirsiniz.Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

emceziÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 09/07/2010
İl: Izmir
Mesaj: 514
emceziÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2015 14:04
[QUOTE=Kınayu]

Selamlar Onur bey Formumuzda ilanlar bölümünden Tropheuslar ilanlarından çok güzel İkola yavrularından adetlice alıp bakabilirsiniz çok güzel olur.Daha sonra dişi erkek oranına göre ayarlayıp.Akvaryumunuzun kapasitesinin üzerindeki olanları sizde aynı yoldan ihtiyacı olan arkadaşlara verebilirsiniz.Saygılar.[/QUOTE]


İkola hoşuma gitmeye başladı Erhan bey teşekkür ediyorum öneriniz için .

100cm bombeli bir akvaryum için kaç adetle başlamalıyım sizce ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir