200*60*70 AKVARYUMUM GELDi!!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu kadar uygun bir fiyat bulmuşsunuz keşke 15mm yaptırsaydınız. Bendede 170*80*65 boyutlarında akvaryum var , 15mm camı 4 kişi havaya kaldırıp 3 mt. taşımakta bile zorlandık. 1mt çift rodajlı temizleme sistemine sahip sumplı akvaryumu 300 ytl'sına aldım. Balıkları koymadan 1 hafta önce çok miktarda tuz koyarak içini dezenfekti etmeyi unutmayın. Ayrıca 1 hafta su kalsın açılma olursa tamir ettirirsiniz. Benim akvaryumum 2. el ve daha önce deniz akvaryumu olarak kullanılmış şuanda calvus besliyorum frontozada alacağım yakında... Ayrıca keşke yüksekliğini daha yüksek tutsaydınız frontozolar basıncı seviyor biliyorsunuz. Eğer ticari bir kuruluşa bu kadar uygun fiyata yaptırabiliyorsanız, düşünün ki bu camın maliyeti kimbilir kaç liradır. Ne kadar kar dönüyor bu akvaryum işinde markalarda 200 ltlik akvaryumu 150 ytl ye alan öpüp başına koyuyor. Hayırlı uğurlu olsun. Güle Güle kullanın.
Hayırlı olsun Aydın Bey, yalnız akvaryumda sadece iç filtre var, Sump sistemide göremedim, bu akvaryuma nasıl bir filtreleme sistemi düünüyorsunuz?