Ankara-İstanbul buluşması fotoğrafları...2 ve 3syf
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 03:45
Herkese selamlar. Forumumuzda günlerdir planladığımız buluşmamızı gerçekleştirdik ve İstanbul olarak bugün Ankara'daydık. Çok iyi ağırlandık ve kurduğumuz dostlukların temellerini dahada çok güçlendirdik Emeği geçen, katılan herkese teşekkürü borç bilirim. İşte bir kaç kare...
JaCobSEn__ 2007-12-23 18:41:35
Reis rahat edelim diye her türlü rahatlığı bize sunmuştu...
Çokça belli olmuyormu
Uğur abi ortağını çok seviyor...
Verdiğimiz molada da bu sevgiyi Birol abinin yoğunluğundan anlıyoruz
Faruk abi arabanın gizli bölmelerini incelemekte Saygılar sayın mod.um
Molada cezerye aldık ve hepberaberce yedik pardon daha doğrusu reisten kalanları
Bu merette adamı bir susatıyorki sorma gitsin
Birazda güzel sanatlar golge(Erman abi)
Minibüsten bir marş yükselmekte...Ankara, Ankara güzel Ankara. Seni görmek ister her bahtı kara
İşte günün sorusu reis burda ne yapmak istiyor
akarsan,atilla tarhan,lafayette(Latif abi),SERÇE (Birol abi),fkarakaser(Faruk karakaşer),citronx(Faruk abi).golge(Erman abi), hoca (Ümit hoca), tess_murat
Tüm hızımızla ( 100 km) geliyoruz.
Güzel sanatlar 2 (citronx) Faruk abi....
Güzel sanatlar 3...
Arkadaşlar şimdilik bu kadar emin olun elimde 200'e yaın fotoğraf var. Hepsini ayırmam uzun sürecek, yarın aralarında seçip bütün günü özetlemeye çalışacağım.
Bu arada farkındamısınız ben yine yokum Yok yok bir dahakine makinayı bırakacağım
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 04:04
Eline sağlık Doğan. Ben sana dedim ama,sende insansın seninde canın var,ver ben de çekeyim dinlemedin Bir daha ki sefere söz ben getireceğim makineyi. Bu arada,Uğur Abi, Birol Abi'ye ne yapıyor sorusuna cevap vermek isterdim ama, biraz yorumlansın önce.
TEKRAR TEŞEKKÜRLER ANKARA
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 08:33
Ellerinize,ayaklarınıza sağlık. İlk etapta toplu fotoğrafları bekliyoruz. Alem buluşma görsün.
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 09:18
Buluşma bence de çok güzeldi. Her ne kadar erken ayrılmak zorunda kalsam da
ugural 2007-12-23 09:35:33
Gelen herkese çok teşekkürler...
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 10:09
Ellerine sağlık Doğan abi ama yasık sana yaa...biride seni cep tel felan cekseydi bari :)... Yine süper bir buluşma olmuş bazı nedenlerden dolayı aranızda bulunamadım abiler artık birdahaki buluşmalarda görüşmek üzere... Ayrıca Birol abi performansından birşey kaybetmemiş görünüyor:)
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 12:37
[QUOTE=reis]Bu reis zavallı SERÇE'nin diğer sağlam olan kolunu kırmaya çalışıyor gibi geldi bana,yanılıyormuyum?
Saygılar...
[/QUOTE]
Doğan güzel fotolar için teşekkürler..
Uğur abi bu Birol abi senin elinden çok çekiyor, Allah sabır versin kendisine, elinin merdivenden düşerek kırılması konusunda ciddi şüphelerim oluştu..
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 12:41
[QUOTE=fkarakaser][QUOTE=reis]Bu reis zavallı SERÇE'nin diğer sağlam olan kolunu kırmaya çalışıyor gibi geldi bana,yanılıyormuyum?
Saygılar...
[/QUOTE]
Uğur abi bu Birol abi senin elinden çok çekiyor, Allah sabır versin kendisine, elinin merdivenden düşerek kırılması konusunda ciddi şüphelerim oluştu..
Saygılar,
[/QUOTE]
Faruk,bu konuda harbiden ben bişey yapmadım.Üretimhanede bütün işlerin bana kalacağını bile bile adamın kolunu kırarmıyım?
Kolunu kendisi kırdı bu baklava canavarı.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 12:52
[QUOTE=reis][QUOTE=fkarakaser][QUOTE=reis]Bu reis zavallı SERÇE'nin diğer sağlam olan kolunu kırmaya çalışıyor gibi geldi bana,yanılıyormuyum?
Saygılar...
[/QUOTE]
Saygılar,
[/QUOTE]
Faruk,bu konuda harbiden ben bişey yapmadım.Üretimhanede bütün işlerin bana kalacağını bile bile adamın kolunu kırarmıyım?
Kolunu kendisi kırdı bu baklava canavarı.
Saygılar...
[/QUOTE]
Öyle diyorsanız öyledir Sayın Mod'um.
Saygılar,