acemi :)( 5. 8. 13. 21.24.ve 27.sayfa resimler.)
Saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hacam hayırlı olsun. Bende yakın zamanda 180 x 50 x 60 kurmaya başladım Onur beyin yardımları çok oldu. Sump 100 x 50 x50 yine Onur beyin tavsiyesi ile. Fakat şu an tıkandım içinde kum su 3 adet dalga motoru ve geri dönüş motoru ile acı suda devir dayim ediyor. Bir türlü kaya alamadım. Siz çok hızlısınız fuji kayalarını bile aldınız yerleştirdiniz ben daha yerlimi fujimi bir türlü karar veremedim. Gerçi karar kolayda fuji epey cep yakıyor çıkmazdayım geçiştirmek istemiyorum geç olsun ama güzel olsun diyorum. Inşalh sizin gibi bir tank kurabilirim. Sizin yazılarınızı bu güne kadar tatlı suda okuyordum bu günden sonra tuzlu sudada görecez inşalah. Bu vesile ilie tüm akvaryum. Com alilesinin kurban bayramını kutluyorum. .Saygılar.
Hocam size konuyla alakasız bişi sorcam dayanamıyorum...2 palyaço ile başlamak istiyorum ve onlar rahat etsin diye bide domates anemon almak istiyorum...Yaptıracağım akvryum ort. 270 lt sizce bu başlangıç için uygunmudur?...Sonradan ne ekleyebilirim zorlanmak tabi herşeyde var ama hobiden soğumıcak şekilde nasıl yüklemeler yapabilirim?Birde herkes başta karides al koy dedi temizlik olsun ve amonyak olayını halletsin dedi ben bu söylenenleri anlayamadım birde sana sorıyım dedim...Sence karides atmam başta doğrumudur ve halledicekse bu amonyak olayı ilk başta nedir?
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar
[/QUOTE]
Hacam hayırlı olsun. Bende yakın zamanda 180 x 50 x 60 kurmaya başladım Onur beyin yardımları çok oldu. Sump 100 x 50 x50 yine Onur beyin tavsiyesi ile. Fakat şu an tıkandım içinde kum su 3 adet dalga motoru ve geri dönüş motoru ile acı suda devir dayim ediyor. Bir türlü kaya alamadım. Siz çok hızlısınız fuji kayalarını bile aldınız yerleştirdiniz ben daha yerlimi fujimi bir türlü karar veremedim. Gerçi karar kolayda fuji epey cep yakıyor çıkmazdayım geçiştirmek istemiyorum geç olsun ama güzel olsun diyorum. Inşalh sizin gibi bir tank kurabilirim. Sizin yazılarınızı bu güne kadar tatlı suda okuyordum bu günden sonra tuzlu sudada görecez inşalah. Bu vesile ilie tüm akvaryum. Com alilesinin kurban bayramını kutluyorum. .Saygılar.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir