Portakal ve Kobalt
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2008 11:10
04/04/08 Kalikolar ve sarı imparatorlar çıktı. Kobalt maviler girdi.
Yeni beslemeye başladığımız balıklarımızın resimlerini paylaşmak istedik. Gelişimlerini ve değişimleri buradan resimlemeye devam edeceğiz.
Muhteşem renklere ve forma sahip calico erkeği.
Rengini almaya başlayan sarı imparator erkeği. (Özellikle bu rengini güzel alsın diye; Sera Granumeat, Sera Discus Colour Blue, Sera Flora ve Sera granugreen kullaniyoruz )
Portakallar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2008 13:16
Bülent Bey oldum olası colica erkeklerin renkleri çok hoşuma gitmiştir.Sizin erkek de Maaşallah çok güzel.Allah nazarlardan saklasın.
Saygılar......
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2008 08:05
[QUOTE=hacilar]Balıklarınızın maşallahı var,ama kayalardan tedirgin oldum..[/QUOTE]
Merak etmeyin; teker teker acele etmeden, kontrol ederek dizdik.
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2008 09:54
[QUOTE=semelam75]Balıkların formları çok iyi .Tebrikler . Kayaları dizaynı daha iyi olabilirdi .
B.Aktaş 2008-04-05 10:33:02
Başarılar .
[/QUOTE]
Teşekkürler.
Yeni gelen kobalt mavilerinden bir kare. (Henüz ürkekler. Bu durum geçer geçmez güzel bir resim eklenecek.)
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2008 19:39
Yukarıdaki resim 04/04 tarihinde çekildi. Bir sonraki ay, bugün çekilen resimlerde ne kadar büyükdüklerine dikkat edin. (Ilk resimde iki adet ağzı dolu dişi var.)
B.Aktaş 2008-05-23 19:40:12
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2008 20:01
Hocam o balık süpriz bir balık çıkabilir aldığın yeri söylersen belki ayrdımcı olabilirim.. ben saulusiye benzettim paslı olmadığına eminsen eğer süpriz bişey çıkabilir.. aurora da olabilir Emin_Paşa 2008-05-23 20:01:35
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2008 20:10
Tebrikler balıklarınız hızlı ve sağlıklı bir şekilde büyümüş umarım en kısa sürede yavruları da görürsünüz.
Ben de portakal besliyorum ve cobalt da diğer beslemek istediğim tür umarım burada sağlıklı cobalt bulabilirim.
oxygen866 2008-05-23 20:11:28
Ben de portakal besliyorum ve cobalt da diğer beslemek istediğim tür umarım burada sağlıklı cobalt bulabilirim.
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2008 20:50
[QUOTE=Emin_Paşa]Hocam o balık süpriz bir balık çıkabilir aldığın yeri söylersen belki ayrdımcı olabilirim.. ben saulusiye benzettim paslı olmadığına eminsen eğer süpriz bişey çıkabilir.. aurora da olabilir [/QUOTE]
Paslı olmadığından çok eminim. Saulosiyede benzemiyor. Mümkün olduğunca yakından çekmeye çalışırım.
Aldığım yer : Eryaman / Saray PetShop ve oraya öyle saulosi vs gelmez.