Yüzgeçlerde Erime


ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2006 15:59
balıklarımın yüzgeçleri eriyor gibi .SÜREKLİ KENDİ EKSENLERİNDE DÖNÜYORLAR SARIMSAKTAN BAŞKA TEDAVİ ŞEKLİ VARMI.NE YAPICAM.

Forum Kuralları
5.
Forumlarda kişisel tartışma yaratan, toplum kurallarına uymayan, toplum düzenini bozan, hakaret eden, Türkçe imla ve dilbilgisi kuralarına uymayan üyelerin mesajları silinir veya düzenlenir, yaptıkları hareketin ağırlığına göre uyarı ya da uzaklaştırma alırlar.

9.
Forum başlıkları konuyu açıklayıcı nitelikte olmalıdır. Yardım, Acil, Bakın gibi konular silinir veya adı değiştirilir. Konu başlığı bir kişinin ismi ve nicki olamaz. Kişiye mesaj göndermek için özel mesaj kullanınız.halongan2006-8-23 16:2:42

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

gulayÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 30/12/2005
İl: Istanbul
Mesaj: 1445
gulayÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2006 17:04

Dönmeye başlayanlar için yapacak bir şey yok maalesef

Yüzgeç erimesinde Sera Baktopur kullanılır ve tanktaki su koşulları düzeltilir. Bunun için günaşırı %25'lik su değişimleri yapabilirsiniz 4-5 sefer. Bundan sonra da haftada bir %25 yeterli olacaktır.

Sarımsak ise beyaz jelimsi dışkılama, iştahsızlık, karında içe göçme belirtileri olan iç parazitte verilir. İlerlemişse sadece sarımsak yetmeyebilir, eczaneden alacağınız Flagyl'i 40 lt.ye 1 tablet olacak şekilde eriterek iyileşene dek kullanırsınız.

Normalde de 1-2 haftada bir, bir öğün sarmısaklı yem dirençlerini arttıracaktır.  


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir