Frontosa Çiftleşme merasimi :) Video ekle
Arkadaşlar Frontosa Brundi Kolonim yavru vermeye başladı. İlk yavru alışımda sabah kalktığımda anne ağzı doluydu fakat son çiftleşmeye ortadan itibaren telefon kameramla birlikte şahit oldum. Dişinin tek tek yumurta bırakıp geri geri gidip alışı, erkekle dişinin birbirlerinin etrafında dönerek erkeğin spermi bırakışını, dişinin spermleri toplayışını, aşağı yukarı çiftleşme merasimini yarısından sonuna kadar kaydetmiş bulunuyorum. Youtube hala kapalı orası yada başka bi siteden mutlaka ekleyip herkesin izlemesini sağlayacağım. O zamana kadar çok merak eden olursa msn den yollayabilirim. durmuskadir@hotmail.com. Saygılarımla :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Öncelikle tebrik ederim. Videoyu vidivodo.com veya izlesene.com koyabilirsiniz. Yada rapidshare ye uploadlayadabilirsiniz. Biz de ordan indiririz. Böyle bir videonun bilgisayarımda kayıtlı olmasını isterim. Merak ettiğim konu şu; siz bunları çekerken balıklar rahatsız olmadılar mı?
Arkadaşlar sonunda rapidshare ekledim umarım beğenirsiniz Çekerken kıpırdamamaya çalıştım ve hiç rahatsız olmadılar .