![]() |
Yeni sunucuya geçtiğimiz için bazı kısımlarda geçici sorunlar ve yavaşlıklar olabilir, sorunları bu konudan bildirebilirsiniz. |
|
|
| Akvaryum Dünyasından Haberler | |
| Konu: Hepsiburada`nin Petshopundan Uzak Durun | |
| Bu Forumdaki: Önceki Konu - Sonraki Konu | Sayfa 123 6> |
| Yazar | Mesaj | |
|
sdonart
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2008 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı |
Alıntı Yap Konu: Hepsiburada`nin Petshopundan Uzak DurunGönderim Zamanı: 31 Mart 2008 Saat 17:15
|
|
|
Arkadaslar merhaba,
Ben bitkili akvaryumumda kullanmak icin hb isimli siteden 1 sise AZOO plant Nutritions 500ml sivi gubre almistim.15 gun kadar bekledikten sonra urun geldi ve sans eseri bir baktim ki son kullanma tarihi geceli yil oluyor.Derhal geri gonderdim ve yenisini gondermek yerine 15 gun sonunda parami iade ettiler.Yani 1 ay boyunca param onlarda durdu ustelik ben gubresiz kaldim.Arkasindan yeni siparis olusturdum ve sirf gubreye ihtiyacim oldugu icin 2 adet gubre aldim yanina da onemsiz birseyler ekledim ki 7 liralik kargo masrafindan kurtulayim.Neyse gubreler haricindeki urunler geldi ama 20 gun boyunca gubreden haber yok.Sonunda dayanamayip mesaj attigimda beni biraz daha beklemem gerektigi konusnda uyardilar.Uzerinden bir 5 gun daha gectiginde gubreleri iptal edip parami iade etmeye kalktilar.Ben para iadesi istemedigimi soylesemde nafile.Mecburen 15 gun sonunda parami almak zorunda kaldim.Yani yine beni 1 ay oyalayip parami alikoydular.
Burdan acik bir sekilde anlasiliyor ki stoklarinda olmayan urunleri satip bizi kandirmaya calisiyorlar.Zaten bu siteden ne zaman petshop alisverisi yapsam 1 haftadan once gelmiyor.Eminim size de bu oluyordur.Size tavsiyem bu siteden siddetle uzak durun.Yoksa benim gibi derdinizi marko pasaya anlatirsiniz.
Benim gibi magdurlari buraya yazmaya davet ediyorum arkadaslar.Boylece herkes bu sitenin nasil bir hizmet anlayisina sahip oldugunu gorsun istiyorum. Düzenleyen sdonart - 03 Nisan 2008 Saat 10:04 |
||
![]() 150 litre canlidoguran ve bitki... |
||
| Yukarı Dön | ||
|
murad
Forum Yöneticisi
Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2007 Konum: Usak Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Memur |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 Saat 17:35
|
|
|
Otuz com'dan şaşmam.
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
till.doomsday
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 29 Şubat 2008 Konum: Eskisehir Durumu: Çevrim Dışı |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 Saat 17:37
|
|
DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL |
||
| Yukarı Dön | ||
|
mustafayıldırım
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2006 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Meslek: ATM baba |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 Saat 17:41
|
|
Çünkü mağazalarında ürünler mevcut(bizzat gördüm) Teşekkür Edenler: Otuz.com, |
||
|
|
||
Yukarı Dön ![]() |
||
|
kanute
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2006 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Meslek: endüstri mühendisi |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 Saat 17:42
|
|
|
Hepsiburada.com a daha bugün sert bir mesaj attım. Arkadaşın olayına benzer bir olay başıma geldi ve şimdi elimdeki hediye çeklerini (2 adet) kullanıp üyeliğimi bile silicem o siteden. Maltepepet juenpetmarket ve otuz dan şaşmamak lazım. hepsiburada berbat
Teşekkür Edenler: Otuz.com, |
||
|
İbrahim KOÇOĞLU
170 litre Bitkili, Neon, Kribensis, lepistes 2*15 litre yavru akvaryumu - karides |
||
| Yukarı Dön | ||
|
serhan78
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2007 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 Saat 18:02
|
|
|
Juenpetmarket süper hızlı, anladığım tüm ürünler stoklarında. Bugüne kadar herhangi bir problem yaşamadım. Hepsiburada.com dan 1-2 gecikme problemim oldu ama %90 problemsiz alışveriş yaptım. Düzenleyen citronx - 01 Nisan 2008 Saat 14:53 |
||
|
Serhan Hoşkal
120 x 45 x 70 Bitkili - Canlı Doğuran |
||
| Yukarı Dön | ||
|
sdonart
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 Saat 18:03
|
|
|
Bence hediye çeklerinizi kullanmayın, para iadesi isteyin.Hediye çekini kullanmak için bile alışveris yapılmaya değecek bir site değilmiş.
Düzenleyen citronx - 01 Nisan 2008 Saat 14:57 |
||
||
| Yukarı Dön | ||
|
MiSoSiKiaN
Forum Yöneticisi
Fotogaleri Grubu Üyesi Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2006 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Yönetici |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 Saat 18:05
|
|
|
Hepsi burada pet ürünlerini arkadaşpetshoptan karşılamakta. Buna şöyle kanaat getirdim sipariş ettiğim tüm ürünler arkadaşpetshop fiyat etiketleri ile geldi. Hepsiburadanın fiyatlar arkadaşpet ile aynı ama araştırmasını yaptığımda arkadaşpetshop liste fiyatından %10 indirim yapmakta.
Birde hepsiburadadan aldığım ısıtıcılar 25 gün sonunda başka bir marka olarak elime ulaştı. Ben atman sipariş etmiştim onlar adını bile hatırlamadığım bir marka yollamışlardı. Bu o siteden son alışverişim oldu. Benimde başımdan bunla geçti ilgili site ile alakalı olarak.
Saygılar.
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
toslunba
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2007 Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Makina Mühendisi |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 Saat 18:09
|
|
|
Benzerini banada yaptılar.....Bidaha hepsiburda.com dan alışveriş yapmam.
|
||
|
Melik Cemal Doğan
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
sina
Forum Üyesi
Kayıt Tarihi: 03 Mart 2007 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Öğrenci |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 Saat 18:29
|
|
|
Juenpetmarket.com benim favorim. Ürünün alıcıya teslimatına kadar gösterdikleri ilgi alaka gerçekten takdire şayan .Ürün yolda iken adres için yaptığım bir ekleme dahi itina ile dikkate alındı.
Düzenleyen citronx - 01 Nisan 2008 Saat 14:55 +1 Diyenler: M.SERT11, |
||
|
Sina Akkaya
İST./B.paşa |
||
| Yukarı Dön | ||
|
sdonart
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 Saat 14:48
|
|
|
Gorunen o ki site sadece bana degil pek cok kisiye bu sekilde davranmis.Ne kadar yazik,Internet uzerinden alisverisi basalatan diyebilecegim bir siteye hic yakismayan bir tavir.Kesinlikle kiniyorum.Madem bu site urunlerini arkadaspetshopdan tedarik ediyor ve fiyatlari ayni,bir daha yanina bile yanasmam bu sitenin.Arkadaspetshopa bakarim.
Aslinda benim favori sitem petburada.com gercekten cok ilgili ve hizlilar ama her urun her yerde bulunmuyor.Bu gubrenin fiyati gercekten cok uygun ve hepsiburada isimli sitede bulabilmistim ama alamadiktan sonra bir anlami kalmiyor.Arkadaslar lutfen dikkatli olun bence hic bulasmayin bu siteye.
|
||
||
| Yukarı Dön | ||
|
cAgRi
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2006 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Seyahat acentası / Rehber |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 Saat 20:39
|
|
|
Petshop ürünlerinde stokta olmayan ürünü sattıkları bir gerçek, tetra 300w ısıtıcım 1 ayda gelmişti.
Ama ben defalarca başka alışverişler de yaptım ve çok memnunum hepsiburada.com dan. Sadece pet alışverişi konusunda zayıflar. |
||
|
Çağrı Oğuz
120lt Toprak tabanlı bitki, Lepistes 120lt Calvus 1E 2D ve yavrular 850lt 2 katlı trickle/sump sistem.. Maymun kafa, 20 Genç Yunus, Trop. Dub. hazırlık |
||
| Yukarı Dön | ||
|
Just-breath
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 03 Mart 2008 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: İnş. Müh. |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 Saat 20:47
|
|
|
Selamlar.Öncelikle geçmiş olsun.Hepsiburadanın ortağı değilim.Ama nacizane fikrimi öncelikle söyleyim.
İnternet ortamında %100 hatasız alışveriş yapma olasılığı yoktur.Görmediğiniz bir malı alırken hata payının ne kadar yükselebilceğini unutmayın.Alırkende bu riskleri göze almış bulunmalısınız.Bakın ben demiyorum sizin hatanız.Hayır.Siz mağdur durumdasınız.O siteden 20-30 defa alışveriş yaptım daha hiç mağdur olmadım.şikayetvar.com a girin herkesin en çok güvendiği markaların bile birçok mağduru var.Sadece yaklaşımınız hiç hoş değil.İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.Hepsiburadadan uzak durun demek ordan alışveriş yapacak insanları etkilemektir.Bahsi geçen site internet online alışveriş siteleri arasında ilk 3'tedir.Bu demek değildir hatası yok.Ama hata oranı daha düşük.Size geçmiş olsun ama lütfen bu tarz yönlendirmelerden uzak durun.Alışveriş yapacağınız siteyi seçerken konusuna göre satış yapan siteleri seçmek daha mantıklı olabilir.Bu tarz akvaryum gereç ve malzemelerini alırken o konuda öncelikli satış yapan siteleri seçmenizi tavsiye ederim. Otuz.com vb gibi... Saygılar. Düzenleyen Just-breath - 01 Nisan 2008 Saat 20:57 |
||
|
İnş.Müh.
Miran Güler |
||
| Yukarı Dön | ||
|
B.Aktaş
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2007 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Erkek Kuaförü |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 Saat 20:54
|
|
|
Online alışveriş yaptığımız ve hiç sorun yaşamadığımız siteler;
www.hizlial.com (30 TL üzeri kargo ücretsiz.)
Hepsiburada.com'un pet bölümünü kullanmak nasip olmadı ancak diğer bölümlerinden yana asla sorun yaşamadık.
Düzenleyen B.Aktaş - 01 Nisan 2008 Saat 20:55 |
||
|
Bülent AKTAŞ
2e4d Kobalt 1e4d Nyasa |
||
| Yukarı Dön | ||
Favorilerime Ekle |
Sayfa 123 6> |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |