ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Just-breath
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Ağustos 2009 01:11
Toplam Mesaj:
217 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
miran guler
Doğum Tarihi:
05 Temmuz 1983
İl:
Ankara
Meslek:
İnş. Müh.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
İnş.Müh.
Miran Güler
Miran Güler
SON 10 MESAJI
Fanlı soğutma sistemi
[QUOTE=Kenan1111]Fanları nereden temin edebilir bir iki fan için bilgisayarların fanını sökmek doğru olmaz bilgisayarcılardan temin edilinebilir mi? [/QUOTE]
İnternettende alabilirsiniz.Bilgisayarcılardanda ve oturduğunuz yere göre vatan bilgisayar gibi büyük store'lardanda alınabilir.Kullanmak istediğiniz fan boyutuna göre 120mm 92mm 80mm 60mm fanlar mevcuttur.
[QUOTE=Kenan1111]Fanları nereden temin edebilir bir iki fan için bilgisayarların fanını sökmek doğru olmaz bilgisayarcılardan temin edilinebilir mi? [/QUOTE]
İnternettende alabilirsiniz.Bilgisayarcılardanda ve oturduğunuz yere göre vatan bilgisayar gibi büyük store'lardanda alınabilir.Kullanmak istediğiniz fan boyutuna göre 120mm 92mm 80mm 60mm fanlar mevcuttur.
4. kat 720 kilo
[QUOTE=MUSTAFAYASAR]Merhaba, arkadaşlar aynı sıkıntıyı bende yaşadım.3-4 tane inşaat mühendisi arkadaşa danıştım.Hepsinin söyledigi aynı idi.Katların zeminin 1 metrekare alanının 360 kg taşıyabilecegi fakat depremden sonra degişen inşaat yönetmelikeri,yani 1999 yılından sonra; beton kalitesi gibi kalitenin artıgı durumlar göz önüne alınırsa taşıyabilecegini söylemişlerdi.Benim oturdugum bina 1990 yılı yapımı oldugundan buna cesaret edemedim.Alt komşuya akvaryumlar ile misafirlige inmek istemedim.Bide şu konuyu açıklıga kavuşturalım.Eve gelen 10 kişi veya 20 kişi 100 kg dan 1000 kğ-2000 kğ yapar ama bu insanların ağırlığı katın zeminine yayılır ve geçici duruyorlar.Akvaryumlar gibi tek noktada yıllarca durmayacak;fakat akvaryum yıllarca aynı noktaya yük bindirerek duracaktır. [/QUOTE]
Düzeltmek isterim bir örnekle.
Bina yapıyorsunuz.2katın salonuna tüm kumu yıgdınız. Oradan çekeceksiniz kumu.kum günlerce haftalarca orda duruyor.Döşemede herhangi bir problem yok.Kumu almaya basladıkca yük hafifliyor ama farkediyorsunuzki döşeme sehim yapmaya başlamış.Yani döşeme aşşağı dogru çukurlaşıyor.Halbuki yük azalıyor? daha fazla yükte hiçbişey olmamıştı?
Genel olarak herkese demem odurki.Bu işler taş taş üstüne dizmeyle olan işler değil Komplike mühendislik çözümleri.Arkadaşın dediği gibi teknik elemanları danışılması gerekir.
Bu sorunların çözümlerini burada aranması faydasız.Bu kadar basite almayın lütfen.Taşır taşımaz denecek kadar basit hesaplar değil bunlar.
Saygılar.
[QUOTE=MUSTAFAYASAR]Merhaba, arkadaşlar aynı sıkıntıyı bende yaşadım.3-4 tane inşaat mühendisi arkadaşa danıştım.Hepsinin söyledigi aynı idi.Katların zeminin 1 metrekare alanının 360 kg taşıyabilecegi fakat depremden sonra degişen inşaat yönetmelikeri,yani 1999 yılından sonra; beton kalitesi gibi kalitenin artıgı durumlar göz önüne alınırsa taşıyabilecegini söylemişlerdi.Benim oturdugum bina 1990 yılı yapımı oldugundan buna cesaret edemedim.Alt komşuya akvaryumlar ile misafirlige inmek istemedim.Bide şu konuyu açıklıga kavuşturalım.Eve gelen 10 kişi veya 20 kişi 100 kg dan 1000 kğ-2000 kğ yapar ama bu insanların ağırlığı katın zeminine yayılır ve geçici duruyorlar.Akvaryumlar gibi tek noktada yıllarca durmayacak;fakat akvaryum yıllarca aynı noktaya yük bindirerek duracaktır. [/QUOTE]
Düzeltmek isterim bir örnekle.
Bina yapıyorsunuz.2katın salonuna tüm kumu yıgdınız. Oradan çekeceksiniz kumu.kum günlerce haftalarca orda duruyor.Döşemede herhangi bir problem yok.Kumu almaya basladıkca yük hafifliyor ama farkediyorsunuzki döşeme sehim yapmaya başlamış.Yani döşeme aşşağı dogru çukurlaşıyor.Halbuki yük azalıyor? daha fazla yükte hiçbişey olmamıştı?
Genel olarak herkese demem odurki.Bu işler taş taş üstüne dizmeyle olan işler değil Komplike mühendislik çözümleri.Arkadaşın dediği gibi teknik elemanları danışılması gerekir.
Bu sorunların çözümlerini burada aranması faydasız.Bu kadar basite almayın lütfen.Taşır taşımaz denecek kadar basit hesaplar değil bunlar.
Saygılar.
4. kat 720 kilo
Bakınız.Bu işleri bence şöyle bence taşır bence taşımaz gibi kesinlikle değerlendirmeyin.Ayrıca şurada taşıyor bak bizim binada da taşır gibisinden karşılaştırmalarda yanlış.
Katınız okadar da önemli değil 4.kat olmuş bodrum olmuş.Kesitler 4.katda okadar düşmez.Yapı rijitdir.İşin içine kat girdiğinde kolonlar üst katların yükünü alt katlara iletir ve emin olun 720kg bir kolon için problem olmaz.
Oturduğunz yapı kaç yıllık?
Bu soruyu sormamın sebebi öyle yapılar görüyoruzki burda insan yaşıyormu diyoruz.Tek kafama takılan döşemenizdir :)
Just-breath 2009-07-12 22:44:41
Bakınız.Bu işleri bence şöyle bence taşır bence taşımaz gibi kesinlikle değerlendirmeyin.Ayrıca şurada taşıyor bak bizim binada da taşır gibisinden karşılaştırmalarda yanlış.
Katınız okadar da önemli değil 4.kat olmuş bodrum olmuş.Kesitler 4.katda okadar düşmez.Yapı rijitdir.İşin içine kat girdiğinde kolonlar üst katların yükünü alt katlara iletir ve emin olun 720kg bir kolon için problem olmaz.
Oturduğunz yapı kaç yıllık?
Bu soruyu sormamın sebebi öyle yapılar görüyoruzki burda insan yaşıyormu diyoruz.Tek kafama takılan döşemenizdir :)
Fanlı soğutma sistemi
Selamlar hocam power yapmışsın ya :) süper olmuş bayıldım ben direk pc den çekiyorum fan hız kontrolcümede bağladım 3 fanın hızlarını kontrol edebiliyorum o akvaryumun ram'i kaç bakalım :) şaka bi yana harika olmuş bayıldım.
Arkadaşlar Fan ile soğutma yaparken en önemli dikkat etmeniz gereken nokta BÜYÜK HARF İLE YAZIYORUM KESİNLİKLE BİR TOZ TOPLAYICIYI FANIN ÇEKİŞ BÖLÜMÜNE MONTE ETMENİZDİR.
Toz toplayıcıdan kastım çorap olabilir.Yada gene bilgisayar fanları ile verilen yada harici olarak alınabilen aparatlar olabilir.
Ortamdaki tozları suyun içine atmak istemeyiz.
Saygılar.
Just-breath 2009-07-12 17:04:07
Selamlar hocam power yapmışsın ya :) süper olmuş bayıldım ben direk pc den çekiyorum fan hız kontrolcümede bağladım 3 fanın hızlarını kontrol edebiliyorum o akvaryumun ram'i kaç bakalım :) şaka bi yana harika olmuş bayıldım.
Arkadaşlar Fan ile soğutma yaparken en önemli dikkat etmeniz gereken nokta BÜYÜK HARF İLE YAZIYORUM KESİNLİKLE BİR TOZ TOPLAYICIYI FANIN ÇEKİŞ BÖLÜMÜNE MONTE ETMENİZDİR.
Toz toplayıcıdan kastım çorap olabilir.Yada gene bilgisayar fanları ile verilen yada harici olarak alınabilen aparatlar olabilir.
Ortamdaki tozları suyun içine atmak istemeyiz.
Saygılar.
Malawi Tankı İçin Kum
1200lt/h lık bir dış filtre işinizi görecektir.Fiyatlar arttıkça kalite artacaktır dış filtre konusunda o yüzden seçim size ait.Ama herkesin orta görüşü eheim almanız yönünde olacaktır.
Karma tankımda Duboisi , Sarı Prenses , İceman ve mavi prenses besliyorum.Hepside yavru veriyor.
300lt Tankınıza 1e 4d sarı prenses 1e 4d iceman ve mesela 1e 4d Red rubin tavsiye ederim güzel bir tank olacaktır.
Saygılar.
1200lt/h lık bir dış filtre işinizi görecektir.Fiyatlar arttıkça kalite artacaktır dış filtre konusunda o yüzden seçim size ait.Ama herkesin orta görüşü eheim almanız yönünde olacaktır.
Karma tankımda Duboisi , Sarı Prenses , İceman ve mavi prenses besliyorum.Hepside yavru veriyor.
300lt Tankınıza 1e 4d sarı prenses 1e 4d iceman ve mesela 1e 4d Red rubin tavsiye ederim güzel bir tank olacaktır.
Saygılar.
80-55-40 lık avvaryum alamayı düşünüyorum
4mm az.6mm uygun olur.
Yapabildiğiniz MAX en büyük akvaryumu yapmaya çalışın.Sonradan keşke dersiniz emin olun.Burdaki her akvarist bunu yaşamıştır.
Ben kendi akvaryumlarımda genelde Boy/Yükseklik = 2.2-2.5 oranını kullanıyorumm bu tamamen görsel olarak benim tercihim daha estetik duruyor. Yani 80cm akvaryuma maximum 35-40cm yükseklik yaparım :)
Eğer 80-55h ise kastınız gene benim fikrimdir pek kullanışlı olmayacaktır.
Saygılar
4mm az.6mm uygun olur.
Yapabildiğiniz MAX en büyük akvaryumu yapmaya çalışın.Sonradan keşke dersiniz emin olun.Burdaki her akvarist bunu yaşamıştır.
Ben kendi akvaryumlarımda genelde Boy/Yükseklik = 2.2-2.5 oranını kullanıyorumm bu tamamen görsel olarak benim tercihim daha estetik duruyor. Yani 80cm akvaryuma maximum 35-40cm yükseklik yaparım :)
Eğer 80-55h ise kastınız gene benim fikrimdir pek kullanışlı olmayacaktır.
Saygılar
Mıknatıslar
Akvaryumun içinden çekilen su filtre/sump içine girdiginde sepetlerdeki veya bölmedeki bioball içinden gecer sonra süngerden elyafdan vb malzemelerden geçerek tekrar akvaryuma filtrelenmiş bir şekilde geri dökülür.
Bu bioball'lardaki engebeli yapılar yararlı bakterileri barındırır ve burdan geçen suyu biyolojik olarak filtrelenmesinde kullanılır.
Saygılar.
Akvaryumun içinden çekilen su filtre/sump içine girdiginde sepetlerdeki veya bölmedeki bioball içinden gecer sonra süngerden elyafdan vb malzemelerden geçerek tekrar akvaryuma filtrelenmiş bir şekilde geri dökülür.
Bu bioball'lardaki engebeli yapılar yararlı bakterileri barındırır ve burdan geçen suyu biyolojik olarak filtrelenmesinde kullanılır.
Saygılar.
100 lt' ye filtre
Dün Ankarada bir yerden jebao marka 503 model dış filtre aldım.Debisi 750Lt/h.şimdilik bir problemim yok.Ucuz olduğu için aldım.Tetra 600 su kaçırmıştı 80lik tankımda da :)
Fiyatı 90TL Ekonomik Düşünürseniz tavsiye ederim.Fiyat'da probleminiz yoksa en az risk alcağınız model Eheim'dir.
Saygılar.
Dün Ankarada bir yerden jebao marka 503 model dış filtre aldım.Debisi 750Lt/h.şimdilik bir problemim yok.Ucuz olduğu için aldım.Tetra 600 su kaçırmıştı 80lik tankımda da :)
Fiyatı 90TL Ekonomik Düşünürseniz tavsiye ederim.Fiyat'da probleminiz yoksa en az risk alcağınız model Eheim'dir.
Saygılar.
s.p lerimin yanına acei ngara uygunmu
Tek tür beslemek kişinin tercihidir bizim değil.Şu forumda İnsanların zevklerinede müdahele etme hakkını kendimizde nasıl buluyoruz anlamıyorum.
Uygundur beraber beslenebilir hatta aceiler cok muzip canlılardır.Renk katabilir.
Saygılar.
Tek tür beslemek kişinin tercihidir bizim değil.Şu forumda İnsanların zevklerinede müdahele etme hakkını kendimizde nasıl buluyoruz anlamıyorum.
Uygundur beraber beslenebilir hatta aceiler cok muzip canlılardır.Renk katabilir.
Saygılar.
balıkların sevmediği ışık rengi
Mavi ışık doğrudur strese sokuyor.Fakat ben mavi ışık kullandım ve stres yaşamadı balıklarım zamanında.
Bakınız canlılar ortama adaptasyon olurlar.Malawi gölünden tutup getirdiğiniz balıklarda sorun yaşayabilirsiniz ama akvaryumdan aldığınız yada sizin elinizde büyüyen balıklarda bu adaptasyon olayı çözülür.Düzenli olarak ışık açılıp düzenli olarak ışık kapatıldıktan sonra renk farketmez kanattindeyim.Canlıların strese girmesinin başlıca sebeplerinden biri monoton hareketlerin olmayışı ve karmaşa olması.
Mavi ışık derinlerde soguruldugu için karanlık ortamlar yaratcaktır ayrıca.
Kırmızıdan ziyade pembe kullanmanızı tavsiye ederim.
Saygılar.
Just-breath 2009-07-12 01:06:46
Mavi ışık doğrudur strese sokuyor.Fakat ben mavi ışık kullandım ve stres yaşamadı balıklarım zamanında.
Bakınız canlılar ortama adaptasyon olurlar.Malawi gölünden tutup getirdiğiniz balıklarda sorun yaşayabilirsiniz ama akvaryumdan aldığınız yada sizin elinizde büyüyen balıklarda bu adaptasyon olayı çözülür.Düzenli olarak ışık açılıp düzenli olarak ışık kapatıldıktan sonra renk farketmez kanattindeyim.Canlıların strese girmesinin başlıca sebeplerinden biri monoton hareketlerin olmayışı ve karmaşa olması.
Mavi ışık derinlerde soguruldugu için karanlık ortamlar yaratcaktır ayrıca.
Kırmızıdan ziyade pembe kullanmanızı tavsiye ederim.
Saygılar.
SON MESAJLAR
- Anubias Çiçek Açtı KaanE, 10:33
Bitki Akvaryumları Genel - Dip Çekimi Sonrası Hangi Kimyasallar Kullanılır? ternapi, 10:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu İlaç L144 İçin Verilir Mi? MasterChief, 10:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Adlandıramadığım Yaşam Biçimi ternapi, 10:23
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betta Sorority (100x40x40) Dogukankun, 10:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Suyu Orhan76, 09:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeme İlaç Ekleme Kuru Ve Sıvı İlaç Orhan76, 09:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Balıklarım Hasta Mı? Cyber_Scout, 09:04
Hastalıklar ve İlaçlar - 200 Litre Oyuncu Balık Önerisi Tataaa4325, 08:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 85x40x50 Akvaryuma Filtre Önerisi Tataaa4325, 07:46
Filtreleme Seçenekleri - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Ehtiyar, 04:25
Güney Amerikan Cichlidleri - Akvaryumun Dibindeki Çamurumsu Yapı Avoure, 02:06
Bitki Akvaryumları Genel - Tabana Dere Çakılı (2-3cm) Olurmu ? Hidro Dinamik, 01:58
Yeni Üye Forumu - Sobo WP 607H adil09, 01:34
Filtreleme Seçenekleri - Kedi Balığım Yem Yemiyor Cyber_Scout, 01:20
Hastalıklar ve İlaçlar - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 23:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sektöre Yeni Giriyorum Bilgilendir Misiniz Mesutoviç, 22:37
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Boyutu Ve Almam Gerekenler Cyber_Scout, 22:08
Yeni Üye Forumu - Severum Tankı Ve Tank Arkadaşları Ciklstsever, 22:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aksolotl Akvaryumu Sisli Su ekko, 21:52
Yeni Üye Forumu - Camci Faciası... KaanE, 21:33
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Oranda Japon Balığının Kuyruğunda Kızarma Cyber_Scout, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Springtail, Yaykuyruk, Collembola (canlı Yem) ozlem033, 20:52
Malzemeler ve Yemler Forumu - Beta Balığım Hareketsiz Ve Dipte Duruyor marvellaeps, 20:34
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin MCY4, 20:32
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 20:10
Akvaryum Tanıtımı - Low Tech Cuba Iwagumi Akvaryumu Araborn, 20:05
Yeni Üye Forumu - Elimdeki Bitkilerle Yeni Bitkili Akvaryum ogurcay, 19:25
Akvaryum Tanıtımı - Yıllar Sonra Keyhole Cichlid (c. Maronii) sinor, 18:27
Nadir Tür Gördüm - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Cyber_Scout, 17:46
Canlı Doğuranlar - Bolivian Ram Balıklarım Batuhank06, 17:24
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Apistogramma Kakadu Hakkında Soru Cyber_Scout, 17:16
Yeni Üye Forumu - Su Piresi Kültüründeki Canlı darkaura, 17:00
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betta Akvaryumuna Salyangoz İnci Kefali, 16:57
Yeni Üye Forumu - Bu Bitkilerin Türü Nedir Cyber_Scout, 15:56
Bitki Akvaryumları Genel - Su Piresi Ve Yeşil Su İnci Kefali, 15:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Gterror Ve Kalsiyum Karbonatlı Kum Çıkmazı GhostKoi, 15:23
Güney Amerikan Cichlidleri - Balıklarım Akvaryumdan Atlıyor? Cyber_Scout, 11:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Low Tech Akvaryum İçin Önerilerinizi Bekliyorum Kaangzkr, 08:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Aydınlatma Önerisi Hidro Dinamik, 03:02
Malzemeler ve Yemler Forumu - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Emre karabas, 02:01
Akvaryum Tanıtımı - Labirentli Akvaryumu PufferKingdom, 01:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığımın Kafasında Beyaz Delik Gibi Birşey Oluştu MerakliHobici, 23:42
Yeni Üye Forumu - Japonun Neyi Var+ Genel Sorularım Tataaa4325, 23:41
Sazansıgiller - Trichopsis Vittata - Yavrular 2. Sfda İnci Kefali, 22:48
Akvaryum Tanıtımı - 85x40x50 Akvaryuma Filtre Önerisi Cyber_Scout, 22:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balık Tavsiye Akvaryum Carcharodon, 22:24
Yeni Üye Forumu - 120 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 21:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karideslerim Bir Şekilde Ölüyor T3kniker, 21:52
Yeni Üye Forumu - Seiryu Stone+buce+anubias Cyber_Scout, 21:24
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Grindal Set Ve Mikrofex AtlasPoyraz 10:34
- E Blue Acara BirolKenar 10:22
- Eheım 2211 Pervane Sıfır Bora Bey 10:03
- Oase Optimax 1000 Sump Motoru Bora Bey 10:03
- Co2art Regülatörler Speedy 09:59
- 45x27x27h Aksan Yapımı Ultra Clear Akvaryum Speedy 09:59
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:48
- Boyu İthal Akvaryum Seti Ve Malzemeler musatürk 09:44
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 09:42
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 09:42
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 09:42
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 09:42
- Garra Rufa(doktor Balığı) Ve Kum livadi 09:34
- Brichardi Eş Tutmuş Çift Ciyus 09:33
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 09:27
- Bubble Magus Protein Skimmer GokKurt 09:15
- Fx 5 Pervane Arıyorum mutlubaba 09:11
- Lösev E Bağış Karşılığı Akvaryum 120*60*50 H mutlubaba 09:11
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 09:07
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 09:07
- Leleupi & Medaka (japon Pirinç Balığı) scorpion26 09:07
- Resun Dms 400t5 40 X 30 X 38 Cm 45 Litre scorpion26 09:07
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 08:11
- Hazır Kurulu Akvaryum BywenzeL 08:11
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 08:08
- Lda 16 Düz Ve Siyah Tül sirhill 07:58
- 4 Lü İçten Sumplu Akvaryum Set ozkan.06 07:57
- 4 Aylık Yavru Kribensisler ozkan.06 07:56
- Fancy Beta Erkek Takas. abunil 07:31
- Microfex Kültürü sefailgaz 06:42
- Aquael Tetra 5 Adet Isıtıcı sefailgaz 06:42
- Bitki Çeşitleri emreemin 06:09
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 06:09
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 06:09
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 06:09
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 06:09
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 04:42
- Bitki Makası Ve Cımbız ILGIN 02:17
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 00:23
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 00:23
- Akvaryum Ve Dolap aquagarden 00:21
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 00:00
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 00:00
- 150 50 50 Dış Filtreli Mobilyalı Akvaryum İ.sedef 23:49
- E.b Acara Sarı Prenses ,frontoza ,malavi Kolonisi İ.sedef 23:49
- Turuncu Sakura fth0507 23:37
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 22:27
- Severum, Geophagus, Guianacara djally 22:21
- Lepistes Otu (najas Guadalupensis) djally 22:21
- Bolbitis Türleri Arıyorum alierdemir87 22:18
KULLANICILAR
- 18 Online Kullanıcı, 10 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.