Oscar Balığı Adaptasyon Süreci

odineinÇevrim Dışı

İl: Ankara
odineinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 3 Saat 7 Dakika önce
Tankıma 3 tane astronot balığı edindim (küçük boyuttalar)
Ancak tanka ekleyeli 3 gün oldu ama yeme felan tepkileri çok düşük oluyor hatta hiç tepkileri yok desem yeridir
Tank hacimi yeterli birbirleri ile kavgaları felan olmuyor ama öbür Oscar balığı bende hiç yem yemiyor normal bir durum mu ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Cyber_ScoutÇevrimiçi

İl: Istanbul
Cyber_ScoutÇevrimiçi
Gönderim Zamanı: 3 Saat 2 Dakika önce
[QUOTE=odinein]Tankıma 3 tane astronot balığı edindim (küçük boyuttalar)
Ancak tanka ekleyeli 3 gün oldu ama yeme felan tepkileri çok düşük oluyor hatta hiç tepkileri yok desem yeridir
Tank hacimi yeterli birbirleri ile kavgaları felan olmuyor ama öbür Oscar balığı bende hiç yem yemiyor normal bir durum mu ? [/QUOTE]
Siz tank hacmi gibi tüm sorulası soruları kendiniz cevaplamış olduğunuzdan sebep bulmak için donelerim çok az kaldı.
Su ph ı geldiği yer ile sizdeki eşitmi ?

odineinÇevrim Dışı

İl: Ankara
odineinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 2 Saat 54 Dakika önce
[QUOTE=Cyber_Scout]
Siz tank hacmi gibi tüm sorulası soruları kendiniz cevaplamış olduğunuzdan sebep bulmak için donelerim çok az kaldı.
Su ph ı geldiği yer ile sizdeki eşitmi ?[/QUOTE]

Aldığım yerdeki pH muhtemelen daha yüksektir ama şuan oldukları su pH değeri ideal

İlk geldikleri gün gibi değiller yani hep yatmıyorlar hareket var az da olsa yüzerken görüyorum

Yeme geliyorlarlar ama yani geçerken uğramış gibi oscarın o savaşır gibi yemlenmesi yok
Akvaryuma yaklaşmadığım sürece yüzüyorlar yani

Birde konudan bağımsız leopar vatozumda altında ağıza yakın noktada beyaz siğil tarzı birşey var ama nokta gibi değil 1cm gibi vatoz 15 cm civarında[EDIT]odinein,2025-09-17 22:08:49[/EDIT]

Cyber_ScoutÇevrimiçi

İl: Istanbul
Cyber_ScoutÇevrimiçi
Gönderim Zamanı: 2 Saat 49 Dakika önce
[QUOTE=odinein]

Aldığım yerdeki pH muhtemelen daha yüksektir ama şuan oldukları su pH değeri ideal

İlk geldikleri gün gibi değiller yani hep yatmıyorlar hareket var az da olsa yüzerken görüyorum

Yeme geliyorlarlar ama yani geçerken uğramış gibi oscarın o savaşır gibi yemlenmesi yok
Akvaryuma yaklaşmadığım sürece yüzüyorlar yani

Birde konudan bağımsız leopar vatozumda altında ağıza yakın noktada beyaz siğil tarzı birşey var ama nokta gibi değil 1cm gibi vatoz 15 cm civarında[/QUOTE]
Neden akvaryumun tamamını gösteren bir fotoğraf üzerinden bunu konuşmuyoruz?
Vatozdaki sorunuda yakından resmedin ki teşhis edebileceksek edelim.