8nci Uluslararasi Karides Sampiyonasi


apistoÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/07/2006
İl: Izmir
Mesaj: 225
apistoÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2016 14:31
8nci Uluslararası Karides Yarışması
Eski organizatörün iflasından sonra, özellikle geçen ay büyük zorluklar yaşandı. Karides Yarışmasının geleceği belli değildi. Şu anda, The Supreme Group munichfashion.company GmbH, adındaki şirket Heimtiermesse Hanover'în yeni sahibi ve organizatörü oldu. Sahiplenir sahiplenmez de çalışmalara başladı. Böylece, Uluslararası Karides Şampiyonası geçtiğimiz yıllardaki gibi gerçekleştirilecektir.
Yarışma hakkındaki bilgilere her zaman olduğu gibi www.shrimpchampionship.com web sitesinden ulaşabilirsiniz. Daha detaylı ve güncel bilgilere de www.heimtiermesse-hannover.de web sitesinden ulaşabilirsiniz. (No: Aklınıza takılan konularda bana da direk mesaj atabilirsiniz).
Ana sponsorlarımız Dennerle, Eheim and Fluval/Hagen'in doğrudan desteğini almaktan da çok mutlu olduk. Dennerle firması yine tüm şampiyonlara 1000 € ödül verecek(Tüm yarışmadaki tek şampiyona). Kazanan Shrimp King 2016(Karides Kralı 2016) ünvanına sahip olacak. Almanya, Avusturya, Hollanda ve Taiwan dan halihazırda katılımlar oldu. Bu sene ilk defa Portekiz'den de katılım oldu. Ayrıca Türkiye'den üreticiler de katılımlarını ilan ettiler. Katılım için kayıt 29 Ocak'a kadar web sitesinden yapılabiliyor. İngilizce katılım ve kayıt linki www.garnelenchampionat.de/registration.(Yine katılmak isteyenler bana mesajla ulaşabilir, her türlü yardıma hazırım).

Ödül töreni 6 Şubatta "Şampiyonlar Gecesi (Night of teh Champs)" Partisinde yapılacaktır.The award ceremony of the championship will be during the “Night of the Champs” Party on Saturday, 6th February. Etkinlik sırasında ingilizce çeviri de yapılacaktır. Detaylı ve güncel bilgi ve biletler aşağıdaki linktedir:
http://www.garnelenchampionat.de/2015/caridina-night-night-of-the-champs-2016/

7 Şubat Pazar Günü saat 16.00'da yarışmaya katılan karidesler AKWB e. V organizasyonunda açık arttırma ile satılacaktır. Bu etkinlik için detaylı bigliler yarışma organizasyonunun içinde ilan edilecektir.
Yine pazar akşamı yarışmada kullanılan tanklar satın alınabilecektir. Akvaryumlar filtre, paket vs tam takım olarak satılacaktır. Sadece bir kere kullanılmış olacaktır. Fiyatlandırma yine organizasyon sırasında belli olacaktır. Yarışma sırasında Dähne'nin kabininde ilk günden itibaren tüm yarışma tankları için rezervasyon yapabileceksiniz.
Yarışmanın dışında çoğu ingilizce ders ve çalıştay programları da olacaktır. Detaylı bilgiler ilan edilecektir. (Not: Tüm çalıştaylar, dersler tarafımdan kaydedilerek, siz değerli Türk hobicilerine çevrilerek yayınlanacaktır.)

Thomas Heinen
Dähne Verlag GmbH
Am Erlengraben 8
76275 Ettlingen
Germany

Thomas Heinen
Organization Shrimp Championship
E-mail: admin@garnelenchampionat.de
Phone: 07243/575-110
Fax: 07243/575-100

Çeviri&Derleme: (ve sorularınız için)
Alpay Terazi (Garnelenchampionat Türkiye Temsilcisi)
a_terazi@yahoo.com
+90 530 0412494
www.garnelenchampionat.de

Beğenenler: [T]16162,karsahini[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

karsahiniÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 17/10/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 492
karsahiniÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2016 03:58
Alpay Bey merhaba,
duyurunuz için teşekkürler. Türkiye'de yaygınlaşmaya başlayan karides sevgisi mutlaka şampiyon da çıkaracaktır. Bu sene olmazsa önümüzdeki sene bir şampiyon bekliyorum. Timur Bey'in Antalya'da açtığı karides çiftliğinden sonra değişik üreticilerde sektöre girdi. Birçok hobici karides türlerine yöneldi ve üretimde başarılı da oldular. Bu durum illa ki şampiyonlukla taçlanacaktır.
Şampiyona sırasında verilecek eğitimleri ve diğer gelişmeleri bizlerle paylaşacağınız için ayrıca teşekkür ederim. [:iyi:]

Teşekkür Edenler: [T]13053,apisto[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir