Akgün Cem'den Alışveriş Yapan Oldu Mu?


İsmail YILDIRIMÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/04/2011
İl: Bolu
Mesaj: 438
İsmail YILDIRIMÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2017 17:24
Bu konu ile alakalı olmayacak o yüzden özür dilerim.
Arkadaşlar internet üzerinden veya telefonla başka illerden alınan canlı ve malzemelerde büyük oranda sorun çıkmaktadır, ne arıyorsanız öncelikle bulunduğunuz veya çok yakın şehirden almanızı öneririm.
Yeni deniz akvaryumu kuruyorum, tuz ölçer aldım, 70 veya 75 lira parayı havale ettim, 4,5 lira havale ücreti kesildi, en az 20-30 lira da kargo parası vermişimdir, alet geldi gayet güzel ancak gıda için kullanılan tuz ölçermiş, olduğu gibi duruyor,
Kafa motoru aldım, yanlış hatırlamıyorsam 100 lira para verdim sanki su motoru gibi çalışıyor, az bir şey çalıştı sonra durdu, içini açtım kımıltadırken çalışmaya başladı o şekilde yani çalışır şekilde kapattım ve bağladım devir daim yapmaya başladı bir süre sonra fişini çekip tekrar taktığımda çalışmadı, bir kenarda duruyor.
Hepsinin yerine iyisini ve yenisini aldım, keşke ilk alsaymışım.
Ne alırsanız alın, yerinde görerek alın, pahalı olsun ama görün, inanın daha ucuza gelir.
Saygılarımla.

Beğenenler: [T]69302,ÖzcanÖzkan[/T][T]191826,CagatayCengiz[/T][T]162989,hermiş[/T][T]17561,KaridESK[/T]
Teşekkür Edenler: [T]91419,Cüneyt GÜL[/T]
+1: [T]162989,hermiş[/T][T]17561,KaridESK[/T][T]11617,Hitit[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Sado77Çevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 12/09/2017
İl: Istanbul
Mesaj: 59
Sado77Çevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2017 20:15
[QUOTE=Akgün Cem]Arkadaşlar uzun zamandır forumda aktif olamadığım için alıntıların nasıl yapılacağını bilmiyorum yazıları kopyala yapıştır yapıyorum inşallah anlaşılır.

-Sado77 Kürşat beyin yazısı:
Şimdi soruyorum GENEL olarak bu satıcı arkadaşla alakalı değil onu belirtiyim kaç akvarymcu tanıyorsunuz alırken size sattığı balığın suyunun ph ,sertliğini ölçüp uyarıp veriyor,kaç akvaryumcu gelen balıkların karantina süresini tamamlayıp balık satıyor, sizdeki tankla aynı değermi diye suyunuzu getirin değerlerini ölçelim ondan sonra satın alın diyor yada bu tanka ilaç attım bunları şimdi almayın diyor??,ürün iadesinde zorluk çıkarıyormu yoksa satarkenki mutlu yüz ifadesiylemi iadede alıyor yada satana kadarmı ?? İŞTE BUNLARI YAPAN KİŞİ YADA KİŞİLER BENİM İÇİN TECRÜBELİDİR VEDE DÜRÜST SATICIDIR.(((bu yazdıklarımın tamamını vede sürekli olan yapanlara Türkiyede rastlamadım 33 ülke dolaştım almanyada ,amerikada japonyada ve irlandada rastladım )gerisi traş.

Kürşat bey,
Boşuna o kadar ülke gezmişsiniz o zaman diyeceğim kızacaksınız :)), benim dükkanımda da bu bahsettiğiniz herşey yapılmaktadır (kısacası çok fazla uzağa gitmenizede gerek yok): Eğer ilaçlı tankım var ise o tankdan balık satışı yapılmaz... Çoğu müşterim bunu bilir, siz nasıl farketmemişsiniz??? Sizin tecrübeden kastınızı bir türlü anlayamadım inanın...
Akvaryumcunun tecrübesi nasıl anlaşılır biliyor musunuz? : Sattığı balığın ihtiyaçlarını bilen, hangi şartlarda beslendiğini bilen, habitat bilgilerini bilen, hastalıkları ile ilgili bilgisi olan, gene bu detayları sattığı bitkiler içinde söyleyebiliriz. Bizi bilen üretimhanemizide bilir, ürettiğimiz balıklarıda bilir, bizi demek ki iyi tanımıyorsunuz, tanımadan lütfen burada yorum yapmayın hakkımızda.

Bir dünyalı nickli arkadaşın yazısı:
- Sadece bir soru soracaktım. Bu arkadaş balığın öldüğünü bildirmiş peki buna nasıl bir geri dönüş sağladınız? Yeniden mi göndermeyi teklif ettiniz yoksa ücreti iade mi etmeyi teklif ettiniz ? Orayı belirtmeyi unutmuşsunuz?

Cevabım: Valla telefon açıp yolladığımız 4 ürün hakkında da saçma sapan yorumlar duyunca sizinde içinizden ölen balığın akıbeti hakkında olumlu bir cevap vermeniz mümkün olmuyor, gerçi biz bugüne kadar çok kargo ve otobüs ile balık gönderimi yaptık, nadirde olsa ölümler yaşandı elbette ve hepsini de telafi ettik.

Arkadaşlar artık bu polemiğin içinde yer almayacağım, bizi bilen biliyor, yüzümüz ak, içimiz rahat...
Hayırlı, sağlıklı hobiler dilerim herkese.


[/QUOTE][:)]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CoTHePÇevrim Dışı

Kayıt: 12/10/2017
İl: Istanbul
Mesaj: 8
CoTHePÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2018 23:08
Ben bu arkadaşlrdan memnun kaldım. Bir çok kere alışverişim oldu ve süper ilgililer. O suçlamalrı yapan arkadaş delillerle konuşsa iyi olur çünkü ben olsam mahkemeye vermiştim şimdiye kadar onu. Delil yoksa yazdıklarının hepsi hikaye bence. Konuştuğumuz esnaf hobici dostu biridir ve bunu çok kişide bilmektedir.

Beğenenler: [T]185776,serkancura[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

serkancuraÇevrim Dışı

Kayıt: 06/05/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 81
serkancuraÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2018 11:01
Akvaryumumdaki Tetraları ( Kırmızı Burun, Silvertip) ve Galaksy rasboraların neredeyse hepsini dükkanından yüz yüze aldım ve 1.5 yıl oldu neredeyse hala yaşayanlar var hiç bir sorun vs. de yaşamadım. Hatta bu hafta sonu imkanım olursa yine gidip ihtiyacım olan balıklardan bakmayı düşünüyorum. Ben hiç bir sorun yaşamadım ve fiyat / kalite orantısı gayet yüksek olduğunu düşünüyorum.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tdenizsÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/09/2016
İl: Izmir
Mesaj: 822
tdenizsÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2018 11:17
15 adet kırmızı burun tetra aldım kendisinden.6-7 tanesi ölü olarak geldi poşette.Olur öyle.Yol koşulları bilinemiyor çoğu zaman.Kendisinin kontrolünde olamıyor her zaman.Fakat kendisi ile görüştüğüm zaman büyük oranda zararımı karşıladı.Bir sonraki siparişimden o kadarlık bir indirim yaptı.Helal olsun demek istiyorum kendisine buradan.

Mağazasındaki koşullar , akvaryumların durumu vs. bilemem.İzmir'de yaşıyorum.Hiç gitmedim.Ama esnaf gibi esnaf.İnsan gibi insan.Her zaman böyle insanlar ile ticaret yapmak güzel.

Beğenenler: [T]65126,egehamit[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

yiwotxÇevrim Dışı

Kayıt: 09/07/2014
İl: Istanbul
Mesaj: 54
yiwotxÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2019 18:54
Limnophilia sessiliflora aldım. Uygun fiyattı. Dükkanı beğeniyorum

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

frgunduzÇevrim Dışı

Kayıt: 09/04/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 393
frgunduzÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2019 15:58
Fena mağaza değil. İletişimde var. Piyasaya göre iyiler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir