Ankara eray akvaryum


oruçreisÇevrim Dışı

Kayıt: 11/12/2010
İl: Ankara
Mesaj: 70
oruçreisÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2012 04:26
Yorumlarda herkes düşüncesini belirtmiş. Aslında önemli olan yaptırdığınız akvaryumların içinize sinmesidir. En iyi ustaya, en kaliteli malzemelerden de akvaryum yaptırsanız içinize sinmediği zaman hep bir şey olacakmış gibi hissedersiniz.  sakınan göze çöp batar misali bişey olduğu zaman belliydi böyle olacağı deriz. Ama içimize sindiği durumda ise en kötü akvaryumu bile yaptırsak huzurla uyuruz. Tüm bunlara rağmen bazı hususlar önemlidir.
1. akvaryumu yapacak kişi işinde ne kadar tecrübelidir?
2. beklentileri karşılayacak şekilde akvaryumu yapabilecek midir? (bazı ustalar vardır büyük ölçülü akvaryumları yapamayabilir, sump yapamayabilir, köşe akvaryum, L akvaryum yapamayabilir ne kadar usta da olsa)
3. yapılan işçilik bize güven veriyor mu? (yaptıkları akvaryumlardan belli olur.)
sonuç:
Taymur, Aksan, Akakvaryum, Juer(kimse söylememiş ama güzel akvaryum yapıyor),Eray, Erdem ... hepsinin müşterisi var ve yıllardır akvaryum yapıp satıyorlar. Hepsinin müşterileri memnunki hala bu işi yapmaya devam edebiliyorlar. Aksi olsaydı kimse bir daha alış-veriş yapmazdı onlarla.
Bu akvaryumcuların bence hiç birinin bir diğerine üstünlüğü yok sadece uzmanlıkları farklılaşmış olabilir. Örneğin sump sistemli akvaryumlarda Akakvaryum, standart akvaryumlarda en düşük maliyet Eray ve Erdem akvaryum gibi.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

çankırı yunusÇevrim Dışı

Kayıt: 06/02/2012
İl: Çankiri
Mesaj: 67
çankırı yunusÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 23:12

Arkadaşlar yazın ben erdem akvaryuma 110 boy ,50 en,60 yüksekliği olan 330lt lik cama cam 12mmlik akvaryumu 145 tl yaptırdım.Çok memnunum kontrole bile gerek yok demişti ilk defa tanıştığım için biraz endişelenmiştim akıtır diye fakat 8 ay oldu en ufak bir sorunu olmadı.Akvaryumu 10mm yapsaydı 115 liraya yapıyordu ben 12mmlik istedim tavsiye ederim çok kibar bir arkadaş.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2012 00:46
Eray akvaryuma 1 metrelik mobilyalı akvaryum yaptırdım ve aldığım sonucu hobici arkadaşlarla paylaşmak istedim. Öncelikle işinin hakkını veren adam gibi adamlar garanti veriyor ekonomik ve en önemlisi yapılan akvaryumu çok beğendim. Fiyat çok ekonomik kendim bizzat yerinden verdim siparişi on numara bir firma güvenle akvaryumumun yapabilirsiniz saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

M.TunaÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 24/08/2012
İl: Ankara
Mesaj: 3395
M.TunaÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2012 20:43
Belki karşılaştırmak yanlış olabilir elmayla armutu ama sonuçta akvaryum dersek bu karşılaştırmanın içine ithal mobilyalı akrilikleri dahil edemez miyiz?


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir