aquapetcenter'ın eşsiz müşteri memnuniyeti


ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2008 01:54
Arkadaşlar illaki eleştirmek hakkınız. Anlatmak istediğim şey bazen olayların dozu kaçıyor. Biraz daha kişi ve kurumlar hakkında ön yargılı olmayalım. Hepsi  bu saygılar. Aziz

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

onuruygunÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 30/07/2006
İl: Kocaeli
Mesaj: 7768
onuruygunÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2008 12:05
Aziz Bey; kimsenin kimseyi karaladığı yok. Ayrıca bahsedilen firmanın cevap verme hakkı ve imkanı vardır, bu hakkını da istediği gibi kullanmıştır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AQUAGENÇevrim Dışı

Kayıt: 16/12/2007
İl: Kocaeli
Mesaj: 2119
AQUAGENÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2008 12:18
    Benide msnden rahatsız ediyorlar , sıkıştırıyorlar. Bende yazılarımı artık bu kişilerden kurtulmak için değiştirmek zorunda kaldım. Yanlış anlaşılmasın bu kişilerden kurtulmak diye yazdım burdaki niyetim internet zevkimi bölmemeleri anlamına geliyor:)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 19:22
[QUOTE=serhan78]
Ben bir müşteri olarak aquapetcenter dan tek isteğim satılan canlı satışların akvaryumdan çekilmiş gerçek resimleri'nin konması karar vermemizi kolaylaştırır.
[/QUOTE]

Serhan Bey çok haklısınız. Malzeme değişken değildir ancak canlı özellikle de nadir türler tip olarak değişkenlik gösterir bu yüzden asıl fotoğrafının olması çok daha iyi olur. Çünkü öyle olsaydı Latif abinin bana gönderdiği hediye yüzünden deniz akvaryumumu talan etmek zorunda kalmazdım.

MSN'de iletime royal gramma istiyorum diye defalarca yazıp çok yerde arayıp bulamamıştım. Hatta Mavi akvaryum, Zorlu Bey'den de sipariş ettim ama kolilerde çıkmadı. 1 ay kadar önce Latif abi; Refet sana sürprizim var Royal Gramma buldum dedi, dedim abi emin misin, evet dedi sordum adamlara kesin gramma. Özelikle sormamaın sebebi grammaya benzeyen bir de dottyback var, farklı türün ötesinde farklı cins balıklar, dottybackler inanılmaz saldırgan, boyunun 2-3 katı balıklara sadlırmaları ve karidesleri öldürmeleriyle ünlü. Dedim abi eminsen süper, gönder ne olur. 2 hafta içinde ayarladık. 2 hafta önce perşembe akşamı forum modu Ezgi Hanım, ben ve eski bir forum arkadaşımız beraberce otobüsü bekledik, balık bir geldi ki royal gramma değil, o anki durumu en iyi hobiciler anlar. Latif abiyi aradım abi dedim bu hayvan gramma değil ki, Latif abi de defalarca sormuştu. Başka koyacağım yer de yoktu mecburen tanka attım.

Ardından Latif abi ben konuşurum dedi, defalarca yaptığı telefon ve git gel trafiğine rağmen bizbunu gramma diye satıyorduk, gramma listede yok, getiremeyiz cevabı aldı.

http://66.102.9.104/search?q=cache:AWLFmD9Eh-sJ:aquapetcenter.com/shopping/product_info.php%3Fproducts_id%3D1272+royal+gramma+aquapet&hl=tr&ct=clnk&cd=2&gl=tr
Buraya tıklarsanız altta royal grammayı görebilirsiniz, sitede sessiz sedasız o da değişmiş. Tıklayınca royal dottyback'e gidiyor. Senelerdir bir sürü kişi bilmeden dottyback aldı.

Mesele para pul değil, eğer hor görülen küçük akvaryumculardan fark isteniyorsa, bu tip şeylere ciddi önem verilmeli. Faturada da ortaya çıktı ki balık royal dottyback diye geliyor. Latif abiye de dedim, abi balığın parasının 5 katını yakayım, yeter ki gelip canlı kayaların arasından akvaryumdan yakalayıp çıkartsınlar. Elimde fenerle gece operasyonu yapmak zorunda kaldım. Perşembe günü terminalde çektiğimiz çile de bonusu kaldı. Konuda art niyetten saldırmadan bahsedilmiş konu saptırılmış. Konu saptırılmasın, benim art niyetli olduğumu farz edelim, bu konuda tartışma çıkmasın, kabul ediyorum. Sadece en basitinden linkteki konu ile ilgili açıklama hakkım sanırım...

Saygılar,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ahmet_calvusÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 27/03/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 51
ahmet_calvusÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2008 02:13
[QUOTE=AQUAGEN]    Benide msnden rahatsız ediyorlar , sıkıştırıyorlar. Bende yazılarımı artık bu kişilerden kurtulmak için değiştirmek zorunda kaldım. Yanlış anlaşılmasın bu kişilerden kurtulmak diye yazdım burdaki niyetim internet zevkimi bölmemeleri anlamına geliyor:)[/QUOTE]
Ben sizi hiç bir zaman sıkıştırmadım.Yazdıklarınızı değiştirmeniz yönünde bir talepte de bulunmadım.Sadece hiç alış-veriş yapmadan sağdan soldan duyulan şeylerle hareket edilmesinin yanlış olduğunu ve bunun şikayetinin buraya değil firmaya direk olarak yapılmasının doğru olduğunu savundum.Size de bununla ilgili şeyler söyledim.Sizi msn e özellikle bu konuları konuşmak için eklemedim.Zaten önceden ekliydi.Nickten tanıdım sizi.Ben dediklerim doğrultusunda bana hak verdiğinizi ve doğruyu anladığınızı düşünmüştüm ama siz 'bu kişilerden kurtulmak için yazılarımı değiştirdim' demişsiniz.Demek ki aynı tas, aynı hamam.Denilebilecek bir şey yok.Ama ben hala daha yaptığınızın isim karalamaktan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum.Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CerenÇevrim Dışı

Kayıt: 26/02/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 236
CerenÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2008 20:11
Hongkong dan WAYNE NG,Singapur dan CHAI ve DAVID LIM gibi konularında uzman üreticilerin sertifikalı disdcusları,Tanganika ve Malawi göllerinden F0 jenerasyon balıklar ile sizlere ulaştırmaktayız.
 
 
 
Zaten bu yazılan başlı başına yanlış değil mi ben de merak ettim siteyi inceleyim dedim F0 balık mı satıyorlarmış yahu bunlar?
Ceren2008-04-02 20:12:18

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

reisÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/02/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 12935
reisÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2008 23:45
Tartışma çıkarabilecek mesajlar tarafımdan temizlenmiştir.
 
Bu dakikadan itibaren,bu konuya tartışma içeren mesaj atan kim olursa olsun,yaptırım uygulayacağım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

hacilarÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/11/2007
İl: Ankara
Mesaj: 1608
hacilarÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2008 00:01
Akvaryum ekipmanlarını hepsiburada.com dan alıyorum ,memnunum,tedarik süreci biraz uzayabiliyor ama kargoda yada üründe hiç sorun yaşamadım...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

novaÇevrim Dışı

Kayıt: 31/01/2008
İl: Ankara
Mesaj: 75
novaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2008 00:30

Ben apc den canlı almayı düşünüyorumda aldığımız canlıları istediğimiz cinsiyette yollayabiliyorlar mı bunu öğrenmek istiyorum.

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
nova2008-04-03 00:36:47

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AquapirÇevrim Dışı

Kayıt: 13/03/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 165
AquapirÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2008 10:03

Eleştirilere ben de katılıyorum.

Aquapetcenter'in ortamını ve personelin ilgisini gerçekten beğeniyorum. Ama maalesef bir çok akvaryumcunun yaptığı hataların bazıları ile orada da karşılaşıyorum. Hatalı ürünlerini (canlı balık) ya fark etmiyorlar ya da görmezden geliyorlar. Balığı ithalatçılar aynı yerlerden alıyorlar anlaşılan. Çünkü geçen yaz aquapetcenter mpimbwe frontosa diye mpimbwe veya brundi-kigoma kırması satıyordu(ama aynı yerden çok güzel saf mpimbwe ve kigoma da aldığımı söylemeliyim). Balığın orta bandından belli oluyor. Ben kendilerine açıkladım ama aynı isimle satmaya devam ettiler. Aynı balığı nadirbaliklar.com da da görgüm. İnternet üzerinden balığın aslı hk. açıklama yazdım ama ürünle ilgili müşteri görüşlerinde yayınlamadılar (iyi bir şey yazsaydım yayınlarlardı ama). Ve bu balıkları bitirene kadar aynı isim ve o isme uygun (pahalı) fiyattan sattılar. Alan arkadaşlara yazık çünkü büyüklerinin fotoğrafları gibi bir balıkları olacağını sanıyorlar (2-3 yıl bakıp emek verdikten sonra). Akvaryumcuların bu samimiyetsizlik tutumu çok çirkin. Bunun tek çözüm yolu da bilinçli alıcı olmaktan geçiyor.
Bir de akvaryumculardaki balıkların bazıları yanık kalmış (yaşi ilerlediği halde gelişmemiş) bu yönlerden aquapetcenter gibi hızlı sirkülasyonu olan yerlerden alışveriş yapmak bence daha uygun. Çünkü akvaryumcular fiyatı düşürmek için çok balık alıyorlar, 1 ayda satabileceğinin yerine 6 ayda satacağı balığı alınca o koşullarda balık gelişmiyor. Biz aldıktan sonra balık 2 yaşında ulaşması gereken boy yerine ancak 1-1,5 yaşındaki boyuna ulaşıyor ve öyle de kalıyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ARDA68Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/12/2005
İl: Istanbul
Mesaj: 1763
ARDA68Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2008 11:37
[QUOTE=PISCES]Saygıdeğer arkadaşlarımız ve müşterilerimiz
 
Bizler AQUAPETCENTER ailesi olarak iyi niyetimiz ile ve elimizden geldiğince iyi hizmet vermeye çalışan ve müşteri memnuniyetini ilk sıraya koymuş kişileriz. Ancak elimizde olmayan durumlardan dolayı bazı müşterilerimizi memnun edememiş olabiliriz ki bu gayet doğaldır.Burada okuduğumuz hataları keşke öncelikle bizlere bildirmiş olsaydınız.Canlılarımızı uçak ile gönderdiğimiz illere canlı garantisi ile göndermekteyiz.Diğer durumlarda ise müşterilerimiz ile canlıları göndermeden önce ve gönderdikten sonra görüşmekteyiz.Ancak yoğunluğumuz dolayısı ile de gözden kaçırılan noktalar olmuştur.
Eğer durumu ve maduriyeti bir şekilde giderilmemiş arkadaşlarımız varsa direk olarak karşılamaya hazırız.Bu konuya hiçbir itirazımız olamaz.
 
Ancak ...
 
İtiraf ve karalamaya herzaman olduğu gibi sonuna  kadar karşıyız.Balık boyları internet üzerinden satış yapan herkezin karşılaşacağı bir sorundur.Bizde ithalatçı firma olarak aynı sorunlar ile karşılaşmaktayız. Ancak Türkiye ye ilk blue zaireyi getirip satışını yaptığımızın üzerinden yaklaşık 3 sene geçti ve biz hala aynı yerimizde hizmetimize devam etmekteyiz.İlk satılan balıkların yavrularının yavruları şu anda internet üzerinden satılıyor.Türler üzerindeki hassasiyetimizi halen göstermekteyiz ve göstermeye devam edeceğiz..Bu konuda kesinlikle ispatlayamayacağınız iddialar ile burada klavyenize sarılmadan önce lütfen beni cep telefonumdan 0505 8492375 arayarak veya merkezimizi arayarak bilgi alınız.
Hatalarımız için özür dileriz ve iyi niyetimiz ile sizlere hizmet vermeye devam edeceğimizi bildiririz.
 
Saygılarımla.
 
İhsan TARHAN
[/QUOTE]
Adam daha ne yapsın?
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2008 11:42
Sorun zaten İhsan beyde değil yanında çalışanlarda sanırım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2008 14:01
Peki biz daha ne yapalım?

Baştan aman bu balık çok karışır. Kesin royal gramma değil mi? Royal dottyback olmasın diye uyarmış mıyız? Evet
Balık yanlış yollanınca sorunu onlara hatta patrona cep telefonundan bildirmiş miyiz? Evet.
Haftalarca beklemiş miyiz? Evet

Mağduriyetin giderilmesi bir yana sitedeki balık fotoğrafı ve adı değiştirilip, balık faturada düzgün görülmesine rağmen, altına daha önce royal gamma olarak sattıklarımızdan özür dileriz bile denmeden, bu balık listemizde yok diyip geçiştiriliyor.

Bana bu süreçte en ufak bir olumlu, hobicinin mağduriyetini giderecek bir yaklaşım gösterebilir misiniz? O kadar aman doğru balık olsun uyarısına rağmen; beylikdüzünden otogara, otogardan ankaraya gelen zorlu süreçte harcadığımız vakti, o heves kırıklığını  "Türler üzerindeki hassasiyetimizi halen göstermekteyiz ve göstermeye devam edeceğiz" diyen firma nasıl giderip, hobicinin gönlünü alacak. Olayı yok sayarak mı?

Okan abi peki biz daha ne yapalım?

Saygılar,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ARDA68Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/12/2005
İl: Istanbul
Mesaj: 1763
ARDA68Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2008 17:45
Hak vermemek elde değil sende haklısın Refet.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir