Balıklarım İçin Akvaryumum Dar Mi?


BeyzPlÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 15/08/2018
İl: Istanbul
Mesaj: 8644
BeyzPlÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2021 15:33
[QUOTE=Elcinnnn] merhaba o zaman ben şuan itibari ile baliklarimi veriyorum petshopa elimdeki tankı değerlendirmek için bitki yetiştirmek istiyorum ama nasıl yetistiririm bakımı nasıl olur içine beta mi koymaliyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz ? Sizin bitkileri de çok begendim[/QUOTE]

Beta iyi bir seçim olur. Hem hacme uygun olması hem de karakterli, beslemesi zevkli bir tür olduğu için ben de tavsiye ederim. Yine de akvaryumun tam olarak kaç litre aldığını hesaplayıp aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.
[URL]https://hayvanlar.net/konular/kucuk-akvaryumlarda-beslenebilecek-baliklar.2716/[/URL]

Bitki yine iyi bir seçim olacaktır. Bakması zor olacak bitkiler de var, kolay bir şekilde çoğalan bitkiler de. Şimdilik bitki için ideal bir aydınlatma ayarlayıp basit birkaç bitki ile başlayabilirsiniz. Kullandığınız kum biraz iri ama galiba uygun olur o da.
Bitki olarak aşağıya yazdığım bitkilerin görsellerine bi bakıp araştırma yapabilirsiniz. Karar verdiğinizi petshoplardan, internet sitelerinden veya forumdaki olanlardan bulabilirsiniz.
Sessiliflora, limon, bacopa, tütün, gül, çınar, zeytin, saz, eledoa, tilki kuyruğu, hydrocotyle leucocephala, najas, anubias türleri, java fern türleri, bucephalandra türleri, moss türleri, su mercimeği, pistia, salvania cuculatta, salvania natans, limnobium.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir