betta yem tavsiyesi


trixsterÇevrim Dışı

Kayıt: 20/04/2011
İl: Ankara
Mesaj: 256
trixsterÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 19:50
6. resmin altında siyah görünen benim yavruluk akvaryumum.bu aralar meşgun iki dişi sarı prensesim var onları ayıracam.ben kusturmuyorum kendileri bıraksın doğal olsun diye ayırıyorum. inş en kısa sürede bettama bitkili bir akvaryum kuracam.bettamı daha dün aldım.elimde onun içi malzeme yok.en kısa sürede yuvasını kuracağım.bardakdan kurtardım bu aralar fanus sonra akvaryuma alacağım inş.


Vücut kısmında hastalık belirtisi yok sanırım senin fikrinde öyle gibi yanlış anlamadıysam.
yüzmede sorun yok gibi dediğin şeyleri bir uygulayayım bakim tşk. .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ColorTRÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]13958,3[/B]
Kayıt: 13/02/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1027
ColorTRÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 20:09
Betta değil hiçbir balık fanusta beslenmez buna son derece karşıyım ve uyarmak istedim...

Arkadaşlarında söylediği gibi marin fish betta food, sera betagran, arada jbl'in %40 spirulina lı pul yemi yada tablet yemini minik parçalar halinde verebilirsiniz. Ama mükemmel bir beta istiyorsanız tabikide ağırlıklı olarak artemia derim. Beni tanıyanlar eski bettalarımı az çok bilirler.



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AlikÇevrim Dışı

Kayıt: 12/09/2017
İl: Istanbul
Mesaj: 10
AlikÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2017 09:51
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık birbuçuk ay önce iki tane betta aldım. Şu an bölmeli akvaryumda yaşıyorlar, problem yaşamadım bugüne kadar. Ancak alırken balıklardan birinin durumu iyi değildi, gövdesindeki pulların yarısı dökülmüş gibiydi, rengi soluktu. Yani bildiğiniz o betta parlaklığı yoktu. Aldığımdan beri üç çeşit yem ile sabah akşam gözleri kadar yem veriyorum halen düzelme yok,kendini toparlamadı. İştahı açık, hareketli, maşallah başka bir problemi yok. Derisini toparlayacak tavsiye edebileceğiniz bir yem var mı ?

Kullandığım yemler :Sera Bettagran, Tropical Betta ( bunu pek sevmediler) , Tetra Betta...Bir hava motoru ile iki ayrı sünger filtre çalışıyor, ısıtıcı da var . Balık başına da yaklaşık 15 litre su hacmi var...[EDIT]Alik,2017-11-11 09:52:18[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir