Bu Balığın Türü Tam Olarak Nedir Ve Bakımı Nasıl ?


ahmetfilizzÇevrim Dışı

Kayıt: 07/07/2015
İl: Çanakkale
Mesaj: 2
ahmetfilizzÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2015 19:50
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır içimde olan ve bir türlü fırsat bulup dışa vuramadığım tutkumu artık hayata geçirmek istiyorum [:)] Ve ilk olarak eski kiracılardan kalma bu balıkla başlamak istiyorum sanırım araştırdığım kadarıyla Betta cinsi bir balık ama kuyruk kısmı hiç benzemiyor benim balığım mı hasta yoksa farklı bir tür mü? Ve ayrıca nasıl beslenir hangi koşullarda rahat eder gibi konularda çok değerli önerilerinizi bekliyorum [:)] Teşekkürler. [IMG]http://i.imgur.com/zE3IMlI.jpg[/IMG] [IMG]http://i.imgur.com/0swIcAj.jpg[/IMG]
Bu yem ile besliyorum bu da kiracılardan kalma değiştirmelimiyim?
[IMG]http://i.imgur.com/dP2LxdN.jpg[/IMG]
(Faunus benim tercihim değil 1-2 gün içerisinde ortalama bir akvaryuma geçeceğim bu konuda da fikirleriniz benim için çok önemli)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CbciÇevrim Dışı

Kayıt: 08/01/2015
İl: Istanbul
Mesaj: 2012
CbciÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2015 22:06
Bildiklerimi anlatayım.
Bettalar özellikle erkekleri tek başına bakılır disisi ile bakilmaz yanına balık koyarsanız öldürür. Akvaryumunuza testi koymaniz iyi olur. Üremeleri dışı ile erkek birbirini begenmeli ve hazır dışı tupcuk çıkarır ve erkek te yuva yapar. Labirentgillerdendir. Tek bakılır. Forumda Labirent balıklar yerine bakarsanız daha çok bilgiye sahip olursunuz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AkvaristAhmet58Çevrim Dışı

Kayıt: 04/01/2014
İl: Istanbul
Mesaj: 345
AkvaristAhmet58Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2015 04:39
Zaten yazmışsınız ama akvaryum olarak 15-20 litre civarı bir şey alabilirsiniz. Aldığınız akvaryumun içine bakımı kolay bitkiler edinebilirsiniz. Bir şelale filtre alın. Fazla akıntı yapmayacak küçük bir şey olsun. Yeminiz uygun ama son kullanma tarihini kontrol etmenizi öneririm.
Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir